تاریخ انتشار: ۱۰:۳۵ - ۰۹ آذر ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۲ نظر

زیدآبادی: تجسس در جشن تولد هنرمندان خلاف شرع و قانون است

احمد زیدآبادی در واکنش به خبر بازداشت چند بازیگر در جشن تولد، اقدام مأموران و انتشار خبر توسط فارس را خلاف موازین شرعی دانست و تأکید کرد که همه مسئولان باید پاسخگوی چنین تعرضاتی به حریم خصوصی باشند.

زیدآبادی

رویداد۲۴| زیدآبادی با انتقاد از تجسس در امور شخصی شهروندان گفت مأمورانی که به بهانه مبارزه با گناه وارد حریم خصوصی می‌شوند، خود مرتکب جرم‌اند و مسئولان باید توضیح دهند چنین اقدامات بر چه مبنای شرعی و قانونی انجام می‌شود.

احمد زیدآبادی، روزنامه‌نگار، در کانال تلگرامی خود نوشت: خبرگزاری فارس با خوشحالی از «بازداشت ۷ بازیگر سرشناس با ۳۸ لیتر مشروب طی یک عملیات ویژه در جشن تولد ع. ش هنرمند سینما» خبر داده است!

طبق موازین شرع، هم خبرگزاری فارس مرتکب جرم شده هم آن مأمورانی که این افراد را دستگیر کرده‌اند و هم کسانی که دستور تجسس در مراسم جشن تولد ع. ش را داده‌اند! بنابراین به دلیل ارتکاب جرم همگی باید محاکمه و مجازات شوند.

تجسس در امور شخصی افراد و تعرض به حریم خصوصی آنان خلاف مسلم شرعی و عملی مجرمانه است.

متأسفانه بسیاری از افرادی که به عنوان مأمور در جمهوری اسلامی به کار گرفته شده‌اند با موازین شرعی آشنایی لازم را ندارند و برخی از آنها به اسم مبارزه با «گناه» هم مرتکب گناه و هم مرتکب جرم می‌شوند. آن مأموری که تحت هر عنوانی، در صدد کشف رابطه‌ی دو فرد برمی‌آید و یا صندوق ماشین مردم را برای کشف مشروبات الکلی می‌کاود، به زعم خود به «وظیفه‌ی شرعی» خود عمل می‌کند، اما دقیقاً مرتکب خلاف شرع می‌شود، چون اساسأ ظن به مردم در این‌گونه موارد و تجسس در کار آنان طبق نص قرآن گناهی بزه‌کارانه است.

متأسفانه عده‌ای دین را بازیچه‌ی علایق شخصی خود قرار داده‌اند و مردم را از آن فراری می‌دهند.

تمام مسئولان قضایی و انتظامی و اجرایی و تقنینی باید به مردم توضیح دهند که هجوم به مراسم جشن تولد شهروندان و دستگیری حاضران طبق کدام موازین شرعی و قانونی صورت می‌گیرد؟ اگر چنین تعرضاتی را مجاز می‌دانند طبق کدام موازین؟ و اگر مجاز نمی‌دانند چرا مانع آن نمی‌شوند و خاطیان را محکوم و مجازات نمی‌کنند؟

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: احمد زیدآبادی
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۴۳ - ۱۴۰۴/۰۹/۰۹
1
0
زیدآبادی در مورد همه چیز آگاه است در همه چیز اظهار نظر میکند وبرای همه تعیین تکلیف می‌کند خوبه رئیس جمهور بعدی خودش باشه ادعای راه کار برای همه مسائل را دارد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۹ - ۱۴۰۴/۰۹/۰۹
0
0
فرق میکنه آقا جان. تجسس در مورد امثال ثقتی خلاف شرع و قانون هست.
نظرات شما