تاریخ انتشار: ۱۴:۲۶ - ۲۶ آذر ۱۴۰۴

برگزاری شایسته جشن ملی قهرمان خانواده

«جشن ملی قهرمان خانواده» آیین تجلیل از قهرمانان ملی الگو در حوزه خانواده و جمعیت، سه‌شنبه شب در تالار آبگینه هتل المپیک و با حضور مسئولانی از وزارت ورزش و جوانان و البته برخی قهرمانان کشور، برگزار شد.

علیرضا رحیمی

رویداد۲۴ | محمد آیتی: تجلیل از ورزشکاران تیم‌های ملی و مدال آوران المپیکی، پارالمپیکی، قهرمان مسابقات جهانی و نخبگان علمی که یکسال اخیر با تشکیل خانواده، فرزندآوری و یا برخورداری از خانواده پرجمعیت، در الگوی سبک زندگی، تاثیرگذار بودند، مهم‌ترین دلیل برگزاری چنین جشنی بود.

پس از قرائت قرآن، حجت الاسلام عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: در حال حاضر، هر فردی به انسجام کشور کمک کند، شایسته است.

وی افزود: قهرمانی باید با پهلوانی همراه باشد و الگوی قهرمانی و پهلوانی، ائمه هستند.

خسروپناه تصریح کرد: شاخص فردی که می‌خواهد مسیر پهلوانی را دنبال کند، داشتن فتوت و احترام به اعضای خانواده‌اش در خانه است.

در ادامه برگزاری این جشن خانوادگی، حجت الاسلام محمدحسین حسن‌خانی، معاون فرهنگی وزارت ورزش سخنرانی کوتاهی داشت. وی گفت: از تمام قهرمانان و خانواده‌شان تشکر می‌کنم، در کنار قهرمانان بزرگ، حضور پیشکسوتان ورزش در این جشن بسیار ارزشمند است پیشکسوتانی که ما با آنان خاطره داریم.

امیرحسین بانکی پور، نماینده اصفهان در مجلس و عضو کمیسیون فرهنگی مجلس در ادامه این مراسم، گفت: اسم برنامه قهرمان خانواده است، اما من باور دارم خانواده قهرمان پرور بوده و خانواده رکن اصلی موفقیت یک قهرمان است. هدیه‌ای که خداوند در قرآن به خانواده داده، عشق سرشار و محبت فروان بوده که به مودت تعبیر شده است. تا وقتی خانواده مملو از عشق و محبت باشد، خانواده قهرمان پرور است. امیدوارم شما در دل خانواده قهرمانان بزرگی را پرورش دهید و نسل در نسل قهرمان بمانید.

در ادامه، به طور ویژه از یوسف کرمی، قهرمان سابق تیم تکواندوی ایران با حضور همسر و سه فرزندش تقدیر شد.

پس از آن، علی فتح‌الله‌زاده، حسین رضازاده، کوروش باقری، ساره جوانمردی در وصف جلسه و خانواده چند جمله‌ای را بیان کردند.

در ادامه برنامه، علیرضا رحیمی، معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان که میزبان این مراسم بود، سخنرانی کوتاهی داشت.

در انتهای این مراسم باشکوه که با ابتکار معاونت جوانان وزارت ورزش و جوانان شکل گرفته بود، محمد علیزاده، خواننده برجسته پاپ ایران، اجرایی جذاب را برگزار کرد.

ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما