تاریخ انتشار: ۱۰:۵۷ - ۳۰ آذر ۱۴۰۴

حمله مجدد رسایی: انتصاب عارف غیرقانونی است؛ چرا برخوردی مانند ظریف نمی‌شود؟

حمید رسایی نماینده تهران در جلسه علنی مجلس بار دیگر به انتصاب محمدرضا عارف حمله کرد و گفت به دلیل تابعیت آلمانی فرزند او این انتصاب غیرقانونی است؛ او پرسید چرا برخوردی مشابه با ظریف صورت نمی‌گیرد.

حمید رسایی

رویداد۲۴| حمید رسایی در مجلس انتصاب عارف را به دلیل تابعیت فرزندش غیرقانونی دانست و با اشاره به برخورد قضایی با ظریف، پرسید چرا در مورد عارف چنین اقدامی نمی‌شود؛ او همچنین بر لزوم اجرای کامل قانون شفافیت تأکید کرد.

 حمید رسایی نماینده تهران در نشست علنی امروز یکشنبه ۳۰ آذر ماه در تذکر شفاهی خطاب به رئیس مجلس گفت: آقای قالیباف! در موضوعی که از شورای نگهبان برگشته بود حضرت عالی فرمودید که تبصره ۲ حذف شود دلیل شما هم این بود که فرمودید، چون که شورای نگهبان به آن بخش ایرادی نگرفته و ما نمی‌توانیم چیزی را به آن اضافه کنیم، لذا جمله آخر شما این بود که قانون باید حتماً رعایت شود؛ بنابراین ما اینجا قانون خوب و بد نداریم.

بنا بر روایت خانه ملت، وی افزود: آقای قالیباف! خیلی از قانون‌ها اجرا نمی‌شود چرا نسبت به آنها حساسیت نیست، من حدود دو ماه قبل در خصوص قانون شفافیت تذکر دادم و حضرت‌عالی هم فرمودید الحمدالله مجلس عمل کرده ولی من از آقای جوکار پیگیری کردم و بیان کرد معاونت‌های مجلس گزارش خودشان را دادند و به غیر از یک بخش عمل نشده است، لذا طبق قانون شفافیت جلسات کمیسیون‌ها باید شفاف شود باید به اطلاع مردم برسد و امیدواریم مجلس عمل کند، اما به جز مجلس قوه قضاییه تا الان گزارش نداده دولت تا حالا گزارش نداده است، آقای قالیباف! از تاریخ ۹/ ۷/ ۱۴۰۳ باید به این قانون عمل بشود طبق این قانون باید کلیه دریافتی ماهانه، سالانه و نحوه به کارگیری کارکنان و مدیران اعلام شود و براساس این قانون باید آرای قطعی مراجع قضایی با رعایت یک نکاتی اعلام شود و تمام الحاقات مربوط به معاملات بزرگ باید معلوم و فرصت‌های اشتغال و به کارگیری جذب نیروی انسانی باید کاملاً شفاف شود، طبق این قانون مجلس، هیئت وزیران، هیئت عمومی و هیئت تخصصی دیوان، مراجع اختصاصی اداری و شورا‌ها مشروح مذاکرات خودشان اعم از صحن و کمیسیون‌ها را باید در اختیار عموم بگذارند و اینها عمل نمی‌شود.

این نماینده در مجلس گفت: مطابق این قانون اگر اینها انجام نشود مرتکب جرم شده‌اند یعنی قوه قضاییه و دولت الان مجرمند چرا، چون اینها عمل نکردند و بعد باید به کمیسیون گزارش بدهند که گزارش ندادند، الان طبق قانون مشاغل حساس انتصاب آقای عارف به دلیل تابعیت آلمانی فرزندشان غیرقانونی است بار‌ها بنده اینجا گفتم و افکار عمومی سؤال می‌کنند و می‌گویند آقای قالیباف و آقای محسنی اژه‌ای مشکلشان با آقای ظریف چه بود چرا شما در مورد آقای ظریف سفت و محکم ایستادید؟ آقای محسنی اژه‌ای ظریف را صدا کرد و به او گفت اگر خودتان کنار نروید محاکمه ات می‌کنیم، چرا در مورد آقای عارف عمل نمی‌شود.

منبع: خبرآنلاین
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما