تاریخ انتشار: ۱۴:۴۲ - ۲۵ دی ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۲ نظر

رایزنی‌ تلفنی لاریجانی با وزیر خارجه قطر و مشاور امنیت ملی عراق

دبیر شورای عالی امنیت ملی طی روزهای اخیر با وزیر خارجه قطر و همچنین مشاور امنیت ملی عراق تلفنی گفت‌وگو و درباره مناسبات دوجانبه و تحولات منطقه به رایزنی پرداخت.

رایزنی‌ تلفنی لاریجانی با وزیر خارجه قطر و مشاور امنیت ملی عراق

رویداد۲۴ | علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی در روز‌های اخیر با محمد بن عبدالرحمن آل ثانی نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه قطر و قاسم الاعرجی مشاور امنیت ملی عراق تلفنی گفت‌و‌گو کرد.

لاریجانی و نخست‌وزیر قطر در گفت‌و‌گوی تلفنی درباره روابط دوجانبه و آخرین تحولات منطقه رایزنی کردند و لاریجانی تأکید کرد: همکاری‌های ایران و قطر بسترساز ثبات و امنیت پایدار منطقه است.

نخست‌وزیر و وزیر خارجه قطر نیز با اشاره به روابط باسابقه و دیرپا بین دو کشور گفت: ما به دنبال گسترش روابط برادرانه با ایران هستیم. ما در مسائل سخت منطقه‌ای در‌کنار هم بوده‌ایم و هرگونه تلاش برای برهم زدن ثبات در ایران را همراه با پیامد‌هایی جدی علیه ثبات منطقه می‌دانیم.

لاریجانی همچنین طی روز‌های اخیر با قاسم الاعرجی مشاور امنیت ملی عراق درباره مناسبات دوجانبه و اجرای توافقنامه امنیتی بین دو کشور تلفنی گفت‌و‌گو کرد.

مشاور امنیت ملی عراق در این گفت‌وگوی تلفنی گفت: خدا را شاکرم که این پیروزی را برای ملت بزرگ ایران رقم زد. دشمنان نمی‌دانند که وقتی به ملت ایران حمله کنند مردم ایران با قدرت و متحد در کنار هم قرار می‌گیرند و تصویری زیبا از خود ارائه می‌دهند.

الاعرجی تأکید کرد: مسیر ما مشترک و یکی است و این پیروزی بزرگی برای ماست.

بدر البوسعیدی وزیر خارجه عمان هم که روز شنبه سفری به تهران داشت، با لاریجانی دیدار کرد.

منبع: فارس
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: علی لاریجانی
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۱۴ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۵
0
0
این خبر پیرو خبرای بعدی که منتشر شد.
مربوط میشه به پول دادن ج.ا به قطر و عمان برای وساطت بین ج.ا و آمریکا برای بقا 😏
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۴۹ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۶
0
0
التماس نکن،!!به فاطی هم بگو زود از آمریکا بره اون جزیره ای که احمدی نژاد آدرس اونو داده و گفته اون جا شما هت برای روز مبادا ویلا خریدی.!
لاری بای.!
نظرات شما