تاریخ انتشار: ۱۶:۴۸ - ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۱ نظر

مشاور رسانه‌ای فرمانده کل سپاه: آمریکا از شروط اولیه عقب‌نشینی کرد/ فقط درباره هسته‌ای مذاکره می‌کنیم

مشاور رسانه‌ای فرمانده کل سپاه اعلام کرد واشنگتن از شروط اولیه خود در مذاکرات عقب‌نشینی کرده و تنها پرونده هسته‌ای موضوع گفت‌وگوها خواهد بود.

رویداد۲۴| مقدم‌فر، مشاور رسانه‌ای فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، با اشاره به روند مذاکرات، تأکید کرد جمهوری اسلامی ایران اهل مذاکره است، اما مذاکره را به معنای تحمیل اراده و زورگویی نمی‌داند و تنها گفت‌وگوی منصفانه را می‌پذیرد.

وی گفت: شروط اولیه آمریکا برای مذاکرات که شامل برنامه موشکی، محور مقاومت، تحولات اخیر داخلی و مسائل قضایی مرتبط با آن بود، از سوی ایران رد شد و در نهایت واشنگتن از این شروط عقب‌نشینی کرده و موضوع مذاکرات را به پرونده هسته‌ای محدود کرده است.

به گفته مقدم‌فر، موضوع مذاکرات صرفاً پرونده هسته‌ای است و ایران هیچ پرونده دیگری را در دستور کار مذاکرات نخواهد پذیرفت. وی افزود: زمان، مکان و چارچوب مذاکرات با توافق طرفین مشخص شده و این امر نشان‌دهنده تمکین طرف مقابل به اراده جمهوری اسلامی ایران است.

مشاور رسانه‌ای فرمانده کل سپاه همچنین اعلام کرد: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در آمادگی کامل قرار دارند.

منبع: خبر فوری
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۱۶ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۵
0
3
عجب دستاورد بزرگی بزرگی بوده جناب مقدم فر. من این دستاورد بزرگ را به شما و دوستانتان تبریک میگم. با این حساب آمریکا رضایت داد که فقط 410 کیلوگرم اوریانیوم غنی شده 60 درصد را برداره و بره؟ خوش به حال مملکتی که دلسوزانی مثل شماها داره. میگم بیایید سرانگشتی حساب کنید ببینید این غنی سازی اورانیوم شما گرمی چند برای ملت افتاده؟ آخه من در جایی میخوندم که ایران برای فعالیت های هسته ایش بیش از 500 میلیارد دلار هزینه کرده که همش هم هوتوتو شد رفت آسمان. یعنی به ازای هر ایرانی رقمی بیشتر از 882 میلیارد تومان میشه. من ماشین حسابم تا اینجا را میتونست حساب کنه. اگر این دستاورد را بزرگ ندانیم چه چیزی را باید دستاورد بزرگ بدانیم
نظرات شما