اعلام محدودیت تردد به سمت چالوس در آزادراه تهران - شمال

رویداد۲۴| سرهنگ” پیمان کرمی” روز پنجشنبه اظهار کرد: تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت ١١ روز جمعه ١٧ بهمن ماه جاری از آزادراه تهران - شمال به سمت مازندران ممنوع میشود.
به گزارش ایرنا، وی اضافه کرد: تردد از ساعت ١٢ همان روز از ابتدای پل زنگوله که انتهای دهانه شمالی تونل البرز به سمت چالوس با اعلام پلیس راه ممنوع خواهد شد.
رییس پلیس راه البرز گفت:تردد وسیله نقلیه از مسیر جاده قدیم کرج - جالوس تا محدوده پل زنکوله برای ساکنین و افراد محلی آزاد است.
کرمی بیان کرد: همچنین تردد وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت کرج و تهران از ساعت ١٤ همان روز با اعلام ماموران پلیس راه در محل، به صورت یک طرفه خواهد بود.
وی افزود: تمام ظرفیتهای لازم برای کاهش تصادفها و ایمنی جادهای مردم و مسافران در نظر گرفته شده و در اجرای این طرح تیمهای محسوس و نامحسوس فعال هستند.
نیمی از جاده ١٦٠ کیلومتری کرج - چالوس در حوزه استان البرز و نیمی دیگر در استان مازندران است.


