تاریخ انتشار: ۱۴:۲۵ - ۰۵ اسفند ۱۴۰۴

افزایش ۴ درصدی جان‌باختگان تصادفات نسبت به ۹ ماه گذشته

جانشین رئیس پلیس راهور فراجا با اشاره به افزایش ۴ درصدی جان‌باختگان تصادفات در ۹ ماهه سال جاری و کاهش این رقم به ۱.۸ درصد در۱۰ ماهه، بر نقش تعیین‌کننده رفتار رانندگان در کاهش تلفات نوروزی تأکید کرد و گفت: کاهش جرایم رانندگی در اختیار پلیس نیست و رسیدگی به اعتراض‌ها تنها از مسیر قانونی انجام می‌شود.

افزایش ۴ درصدی جان‌باختگان تصادفات

رویداد۲۴|  سردار حسن مومنی در حاشیه جلسه ارتباط مردمی مسئولان فراجا ۱۹۷ در جمع خبرنگاران با اشاره به بیشترین موضوعات مطرح شده از سوی مراجعان برای امروز اظهار کرد: بخش قابل توجهی از مطالبات مربوط به آموزشگاه‌های رانندگی بود که در چارچوب مقررات، مساعدت‌های لازم برای رفع مشکلات آنان انجام شد.

وی افزود: برخی مراجعان نیز درخواست کاهش جرایم رانندگی داشتند که طبق قانون، کاهش جریمه در اختیار پلیس نیست؛ مگر در مواردی که شهروندان نسبت به جریمه خود اعتراض داشته باشند که در این صورت، روند رسیدگی قانونی انجام می‌شود.

ایسنا نوشت: جانشین رئیس پلیس راهور فراجا با بیان اینکه موضوع دیگر مراجعات مربوط به شماره‌گذاری خودرو بود، تصریح کرد: قریب به اتفاق این موارد مستقیماً مرتبط با پلیس راهور نبود و بیشتر به استعلام‌های سایر دستگاه‌ها بازمی‌گشت که برای انجام فرآیند تعویض پلاک و شماره‌گذاری ضروری است.

سردار مومنی درباره تمهیدات پلیس برای تعطیلات نوروزی گفت: جلسه کمیته هماهنگی طرح‌های نوروزی با حضور تمامی دستگاه‌های مسئول در ستاد پلیس راهور برگزار خواهد شد و وظایف هر دستگاه به‌ صورت مشخص تفکیک شده است. انتظار می‌رود همه سازمان‌های دخیل در امر ترافیک، وظایف خود را به‌ درستی انجام دهند.

وی با اشاره به وضعیت محورهای برون‌شهری بیان کرد: رفع کامل نقاط حادثه‌خیز نیازمند اعتبارات کلان است، اما آشکارسازی این نقاط با هزینه کمتر امکان‌پذیر بوده و از سازمان راهداری خواسته شده است تا پیش از آغاز سفرهای نوروزی نسبت به آشکارسازی این نقاط اقدام کند؛ اقدامی که می‌تواند در کاهش تصادفات مؤثر باشد.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما