تاریخ انتشار: ۲۲:۲۸ - ۲۶ اسفند ۱۴۰۴

فارس: تهران در قرق کامل مردم؛ خبری از ضدانقلاب و گارد جاویدان موساد نیست

به رغم فراخوان گسترده موساد و شبکه‌های ضدانقلاب برای حضور براندازانه در ۲۶ اسفند، بررسی‌ها نشان می‌دهد شهر در قرق کامل مردم انقلابی کشور است و کوچک‌ترین تحرک و حضوری از ضدانقلاب دیده نمی‌شود.

فارس: تهران در قرق کامل مردم؛ خبری از ضدانقلاب و گارد جاویدان موساد نیست

رویداد۲۴| خبرگزاری فارس نوشت: به رغم فراخوان گسترده موساد و شبکه های ضدانقلاب برای حضور براندازانه در ۲۶ اسفند، خبرنگاران فارس از سراسر تهران و نیز گزارش‌های مردمی نشان می‌دهد شهر در قرق کامل مردم انقلابی کشور است و کوچک‌ترین تحرک و حضوری از ضدانقلاب دیده نمی‌شود.

همچنین با هوشیاری مردم  و فهم دقیق از وضعیت کشور، مراسم آتش‌بازی و صدای ترقه در شب چهارشنبه آخر سال دیده و شنیده نشد.
با این حال صداهای پدافند در چند نقطه از شهر از جمله میدان انقلاب شنیده می‌شود. حضور پرتعداد ایست‌های بازرسی در سراسر شهر توسط جان برکفان نیروی انتظامی، بسیج و حافظان امنیت، به‌رغم تهدیدات و اقدامات تروریستی اخیر دشمن، چشمگیر است.

دشمن از شب گذشته تلاش داشت با عملیات ترور هدفمند مسئولین و جنگ رسانه‌ای، آخرین حربه خود را برای ایجاد اغتشاش به کار گیرد که با هوشیاری و حضور مردم در میادین،  به هیچ کدام از اهدافشان نرسیدند

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: چهارشنبه سوری
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما