تاریخ انتشار: ۰۱:۴۹ - ۲۲ فروردين ۱۴۰۵
تعداد نظرات: ۴ نظر

قالیباف: حسن نیت داریم اما اعتماد نداریم

رئیس هیات مذاکره کننده ایران با ببان اینکه ما حسن نیت داریم ولی اعتماد نداریم، گفت: در مذاکرات پیش رو، اگر طرف آمریکایی آماده توافق واقعی و دادن حقوق ملت ایران باشند، از ما هم آمادگی برای توافق خواهند دید

قالیباف: حسن نیت داریم اما اعتماد نداریمرویداد۲۴|  محمدباقر قالیباف رئیس هیات مذاکره کننده ایران در بدو ورود به پاکستان، در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره اظهارات اخیر ونس معاون رئیس جمهور آمریکا، گفت: متاسفانه تجربه ما از مذاکره با آمریکایی‌ها همواره با شکست و پیمان شکنی روبرو شده است. دو بار در طول کمتر از یک سال در میانه مذاکرات، با وجود حسن نیت طرف ایرانی، به ما حمله کردند و مرتکب جنایات جنگی متعدد شدند.

وی تاکید کرد: ما حسن نیت داریم ولی اعتماد نداریم.

قالیباف همچنین گفت: در مذاکرات پیش رو، اگر طرف آمریکایی آماده توافق واقعی و دادن حقوق ملت ایران باشند، از ما هم آمادگی برای توافق خواهند دید اما در جنگ فعلی به آنها نشان داده‌ایم که اگر بخواهند از مذاکره برای اجرای یک نمایش بی حاصل و عملیات فریب استفاده کنند، ما آماده‌ایم تا حقوق خود را با ایمان به خدا و تکیه بر توان ملتمان محقق کنیم.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۲:۱۸ - ۱۴۰۵/۰۱/۲۲
0
0
جهت اطلاع: توان ما مردم در حال پایان است. نمی شود که مذاکره بیست سال طول بکشد. یک چیزی بدهید یک چیزی بگیرید و تمام کنید این سیکل معیوب را.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۳:۰۱ - ۱۴۰۵/۰۱/۲۲
0
0
خوبه یکی مثل خودتان نصیبتان شده،ترامپ دقیقا شبیه به خودتان است،زبان نفهم و پول پرست،اه مردم ایران باعث شد تا ظالم بر ظالم مسلط شود.
هرگز با این ملت مظلوم ولی شجاع کنار نخواهید امد،
لیاقت شما همان پاکستان است.
حامد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۴:۲۶ - ۱۴۰۵/۰۱/۲۲
0
0
با قاتل رهبرت مذاکره کردی ولی با مردم معترض کشورت نه. با اونی که ناو و اف ۳۵ داشت مذاکره کردی و با ما که فقر و حقارت داشتیم نه. خدایا تو از همه بزرگتری. خودت بلدی چیکار کنی.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۳ - ۱۴۰۵/۰۱/۲۲
0
0
دیگه گلگی نکن . کسی که کون سفید دارد این چیزها رو باید تحمل کنه
نظرات شما