تاریخ انتشار: ۱۱:۲۲ - ۳۰ فروردين ۱۴۰۵

الجزیره: تردد دریایی در تنگه هرمز متوقف ماند

شبکه الجزیره اعلام کرد پس از تیراندازی قایق‌های مسلح ایرانی به سوی چند کشتی تجاری، تردد در تنگه هرمز همچنان متوقف است. ایران پس از بازگشایی موقت تنگه، بار دیگر عبور و مرور را متوقف کرده و از آمریکا خواست محاصره دریایی بنادر ایران را لغو کند.

تردد دریایی در تنگه هرمز

رویداد۲۴| رسانه عربی الجزیره اعلام کرد پس از آنکه قایق‌های مسلح ایرانی روز گذشته به سوی چند کشتی تجاری در تنگه هرمز تیراندازی کردند، تردد دریایی در این گذرگاه راهبردی همچنان متوقف مانده است.

مقامات ایران ساعاتی پس از بازگشایی موقت تنگه، بار دیگر عبور و مرور را متوقف کرده و از آمریکا خواستند محاصره دریایی بنادر این کشور را لغو کند.

بنابر اعلام «لویدز لیست»، بسیاری از مالکان کشتی‌هایی که در خلیج فارس متوقف شده‌اند در حال بازگرداندن شناور‌های خود به موقعیت‌های قبلی هستند.

همچنین پیام‌های رادیویی که توسط چندین کشتی در منطقه دریافت شده، هشدار داده است که تنگه هرمز دوباره تحت «مدیریت و کنترل سختگیرانه نیرو‌های مسلح ایران» قرار گرفته است.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: تنگه هرمز
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما