تاریخ انتشار: ۱۴:۲۵ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۵
تعداد نظرات: ۳۷ نظر
رویداد۲۴ گزارش می‌دهد:

پشت پرده حملات سلطنت‌طلبان به بهزاد فراهانی | سرنوشت سلبریتی‌ها در دوقطبی‌های سیاسی؛ چرا هزینه متفاوت فکر کردن بالاست؟

اظهارات اخیر بهزاد فراهانی درباره انقلاب اسلامی خوشایند سلطنت‌طلبان نبود و موج تازه‌ای از حملات سیاسی و مجازی را علیه او و خانواده‌اش به راه انداخت. این حملات بار دیگر عمق شکاف و رادیکالیسم در فضای سیاسی ایران را آشکار کرد.

بهزاد فراهانی

رویداد۲۴| مازیار وکیلی- جامعه ایران از مدت‌ها قبل - شاید بعد از حوادث تلخ سال ۱۴۰۱ - درگیر یک دو قطبی بسیار شدید و رادیکال شده است. دو قطبی که همه چیز را براساس معیار‌های تازه‌ای می‌سنجد. کسانی که خود را درون این قطب بندی تعریف می‌کنند همه چیز را سیاه و سفید می‌بینند. خیر و شر. یک هنرمند، ورزشکار، خواننده و سیاست مدار یا در قطب و دسته و گروه ما قرار دارد یا اگر اینطور نیست بهتر است اصلاً وجود و حضور نداشته باشد. این نگاه حذفی به قدری گسترده شده که همه از جمله هنرمندان را در برگرفته است. هنرمندی که دیروز مورد وثوق و اقبال تمام اعضای جامعه بود حالا مورد حمله یکی از دو قطب شکل گرفته در ایران قرار می‌گیرد که چرا نگاهی متفاوت به حوادث سیاسی و اجتماعی دارد. یک سر این منازعه علی دایی را به دلیل سکوت در ایام جنگ شایسته لعن و نفرین می‌داند و یک گروه دیگر به وریا غفوری می‌تازد که چرا به دیدن بازماندگان کودکان مظلوم مدرسه میناب می‌رود که در روز‌های ابتدایی جنگ مورد حمله ارتش آمریکا و اسرائیل قرار گرفتند. در این میان جایگاه خانواده هنری فراهانی متفاوت است. به دلیل سوابق سیاسی بهزاد فراهانی و گلشیفته فراهانی که موفق‌ترین هنرمند مهاجرت کرده از ایران است هر اظهارنظر توسط آنها می‌تواند موجی رسانه‌ای ایجاد کند و زمینه را برای حمله مخالفان آنها فراهم نماید. به تازگی هم یک اظهار نظر از بهزاد فراهانی این فرصت را در اختیار مخالفان خانواده فراهانی قرار داده تا مخالفین به آنها حمله کنند. بهزاد فراهانی در یک اظهار نظر متفاوت درباره انقلاب اسلامی که در سال ۱۳۵۷ به وقوع پیوست و در واکنش به اظهارنظر برندازان سلطنت طلب گفته است: «ما ... اش را داشتیم اون (محمدرضا شاه) را آوردیم پایین. (شما هم) دارید؟ یاالله ما هم کنارتونیم» این اظهار نظر بهزاد فراهانی فارغ از نحوه بیان آن که به هیچ وجه مناسب نیست پرده از اختلاف نظر سیاسی میان طیف‌های مختلف سیاسی و فرهنگی برمی‌دارد.


بیشتر بخوانید: بینید| بهزاد فراهانی: گلشیفته در پاریس از تهران معروف‌تر است


اظهارنظری که با توجه به سابقه سیاسی فراهانی چندان هم عجیب و دور از انتظار به نظر نمی‌رسد.

سابقه سیاسی بهزاد فراهانی چیست؟

بهزاد فراهانی متولد سال ۱۳۲۳ و فارغ التحصیل دوره فوق لیسانس رشته نمایش از دانشگاه هنر‌های دراماتیک و تئاتر ملی فرانسه است. فراهانی در دوران کودکی و نوجوانی بازی می‌کرد، اما از ۱۷ سالگی آموزش تئاتر را زیر نظر خسرو مفید آغاز کرد. فراهانی خیلی زود و در همان ایام جوانی وارد جریان فکری روشنفکری فرهنگی ایران شد و همین موضوع باعث شد تا به لحاظ سیاسی مواضعی چپ گرایانه پیدا کند. او درباره فعالیت‌های دوره دانشجویی خود گفته است: «در استراسبورگ جنبش مبارزاتی ایرانیان نیرومند بود، کنفدراسیون بود و ما هم جزوشان بودیــم. فکر کردم یک تیم راه‌اندازی کنم، البته از من بزرگتر در استراســبورگ بود که عضو تیم پرسپولیس و دارایی بودند. تیم را راه انداختیم و با ۱۰-۱۵ نفر فوتبال را شروع کردیم. بیشــتر هافبک بودم. کمی هم خشن بودم، ولی بهترین جا بود.» صحبت‌های فراهانی نشان می‌دهد او از ابتدا چه گرایش سیاسی داشته است. کنفدراسیون یک جریان دانشجویی چپ گرای بسیار نیرومند بود که اکثر دانشجویان روشنفکر آن دوران عضوش بودند. فراهانی در سال‌های بعدد از پیروزی انقلاب اسلامی هم این مشی سیاسی را رها نکرد و چپ باقی ماند. او جز هنرمندانی بود که نامه مشهور هنرمندان به حمایت از مشی ضد امپریالیستی آیت الله خمینی را امضا کرد. خود فراهانی دلایل این اقدام را چنین عنوان می‌کند: «هرچه آدم حسابی است نامش را می‌توانید آن‌جا بخوانید. یادتان باشد که اول انقلاب اگر نگاه گذرایی به فرمایشات امام داشته باشید، متوجه می‌شوید که ضدامپرئالیست و پشتیبان مردم اســت و می‌گوید انقلاب ما انقلاب مستضعفین است و مستضعفین را وقتی تحلیل می‌کند، می‌گوید مردم فقیر هستند؛ و قرار است فاصله طبقاتی برچیده شود. بلــه. با قضیه نفت و اینها کاری ندارم. طبیعی اســت که ما هم می‌خواســتیم فاصله طبقاتی در کشــور از بین برود، لذا دفاع کردیم.» فراهانی البته می‌پذیرد که ایده‌های چپ گرایانه و انقلابی آنها با شکست مواجه شده است، اما علی رغم این اتفاق حاضر نشده از این گرایش سیاسی اعلام برائت کند: «چرا پشیمان باشم؟ مگر فاصله طبقاتی در کشور حل شده؟ اگر حل شده پشیمانم... خب شکست خوردیم... بزرگ‌تر از ما شکست خوردند. انقلاب ۱۹۰۵ روسیه را در نظر بگیرید، گردن‌کلفتی مثل لنین شکست خورد. این مبارزه اجتماعی است و فراز و نشیب دارد.» شاید همین ایستادگی روی اصول باعث شده که بهزاد فراهانی و خانواده‌اش همیشه آماج حملات براندازان سلطنت طلب قرار بگیرند.

گلشیفته فراهانی؛ دختر کو ندارد نشان از پدر!

گلشیفته فراهانی یکی از مشهورترین بازیگران نسل خود در کنار ترانه علیدوستی است. او بعد از درخشش در سینمای ایران تصمیم گرفت که راهش را جدا و به خارج از کشور مهاجرت کند تا در سینمای جهان به فعالیت بپردازد. فراهانی بعد از حوادث سال ۱۴۰۱ در کنار محمدرضا پهلوی، عبدالله مهتدی، حامد اسماعیلیون و نازنین بنیادی قرار گرفت و در کنار آنها سند گذار از حاکمیت جمهوری اسلامی را امضا کرد.


بیشتر بخوانید: اظهارنظر ضدجنگ گلشیفته فراهانی چرا جنجال‌ساز شد؟


اما امضا کنندگان این سند هر کدام راه متفاوتی را پیش گرفتند و به مسیر‌های مختلفی رفتند. یکی از اظهارنظر‌های جنجالی گلشیفته فراهانی که باعث شد سلطنت طلبان به او حمله کنند مخالفتش با حمله آمریکا به ایران بود. این اظهارنظر‌ها که مدت کوتاهی بعد از حوادث دی ماه ۱۴۰۴ بیان شد فضای مجازی را به هم ریخت و باعث شد تا اظهارنظر‌های مختلفی درباره صحبت‌های گلشیفته فراهانی صورت بگیرد. گلشیفته فراهانی در مصاحبه‌ای درباره احتمال حمله آمریکا به ایران گفته بود: «حمله خارجی به حکومت‌ها منجر به آزادی نمی‌شود و فقط هرج‌ومرج و بدبختی در پیش دارد. من خواهان آزادی ایران هستم ولی نه به قیمتی که کشورم نابود شود و هیچ‌کس کنترل اوضاع را نداشته باشد. ایران مثل گنجی است که همه دنبال سهم خودشان هستند، به‌خصوص ترامپ! اکنون مهم‌ترین چیز این است که ایران به مردم خودش برسد. من به این حرف که با دخالت نظامی خارجی می‌توان دموکراسی آورد، اعتماد ندارم، چون تاکنون جواب نداده است.» این اظهارنظر‌ها چنان سلطنت طلبان را برآشفته کرد که گلشیفته فراهانی را مورد زهرآگین‌ترین حملات قرار دهند تا او هم تاوان تفاوت اندیشه‌اش با بخشی از مخالفان سیاسی حاکمیت را بپردازد.

این وضعیت و این شکل از حملات و اظهار نظر‌ها نشانه خوبی برای جامعه ایران نیست. چرا که نشان می‌دهد حتی یک جنگ سنگین چهل روزه هم نتوانسته باعث اتحاد و انسجام ملی در ایران شود. زمانی که تندرو‌های داخلی که رد و نشان آنها را می‌توان در خیابان‌ها دید هر مخالف و معترضی را وطن فروش خائن می‌نامند و سلطنت طلبان خارج از ایران هم هر کسی را که حرفی مخالف آنها بزند مزدور رژیم و حاکمیت فعلی می‌دانند چگونه می‌شود انتظار تغییری عقلانی و کم هزینه داشت. نتیجه این مشی و نگاه که خودش را به هنگام چنین حوادثی نشان می‌دهد چیزی جز ویرانی و انشقاق نیست. ویرانی که اگر اتفاق بی‌اُفتد دیگر چیزی از ایران باقی نمی‌گذارد که این دو طیف بخواهند بر سر آن نزاع کنند.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳۷
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۲ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۱
1
17
حرفای زشت هم زده بودا
پاسخ ها
نازنین
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۲۹ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۲
یادمه موقعی که دخترش در انظار عمومی لخت مادرزاد شد، همین بهزاد خان میگفت دخترم رو با فتوشاپ لخت کردن!!

بعدش که همه بهش خندیدن، گفت دوست داشته لخت بشه... به شما چه مربوطه!

اونوقت اگه حتی یکی از آشناهای دور پهلوی این کارو میکرد، همین بهزادخان و بچه های انگلش هزارتا انگ فساد میزدن به طرف..!!!

تف به روزگار با این مخلوقات عجیب و غریبش...
ناشناس
|
Canada
|
۱۵:۰۴ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۱
2
29
من هیچگاه سلطنت طلب نبوده و نیستم ولی از این اینگونه موربانه ها که هستی یک ملت را جویدند و نابود کردند و هنوز از نابودی این ملت ارتزاق می کنند شدیدا متنفرم ....این ها انگل وار زندگی می کنند....رویداد جان تگه دوست داشتی چاپ کن ..
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۲ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۱
29
8
جنبش اعتراضی ۱۴۰۱ که در اثر ظلم های بی رویه گشت ارشاد در دولت رئیسی به اوج رسید، زمین تا آسمون با سناریویی اخیر رضا پهلوی که قبضه قدرت به قیمت جنگ و کشتار بود فرق داشت.
موضع فراهانی برای فاصله گرفتن از رادیکالهای بی کله سلطنت طلب درست بود.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۵۷ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۵
سلطنت طلب بعد این جنگ کلا میرن تو باقلی ها..مرگ رضا هم پایان فاند گیری و کاسبی براندازان مجازیه.خیلی خودت درگیری اکانتهاشون نکن
طاها
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۵۰ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۱
12
27
ایده‌های ضد امپریالیستی چپ‌ها، و ایدئولوژی افراطی حاکم بر فضای چپ، یک فاجعه و سرطانی هست که حتی تن و بدن خود مارکس هم با دیدن هواداران بی خرد خودش توی قبر می‌لرزه. مجمع دیوانگان! فکر رو گذاشتن کنار و دنبال تقلید محض از یک ایدئولوژی کاذب هستن. اما، سلطنت‌طلبی هم مساوی با راست‌گرایی یا وطن پرستی نیست. هر شخصیتی میتونه راست‌گرای محض باشه و وطن پرستی افراطی! فارغ از اینکه سلطنت طلب هست یا جمهوری‌خواه.
اتفاقا خیلی از سلطنت‌طلبان اصلا نمی‌دونن چپ و راست چیه و اکثرشون هم از قضا چپ هستن، ولی اطلاع ندارن!مشکل اصلی سلطنت‌طلبان، چپ یا راست بودن نیست. مشکل اونها اینه که اعتقاد دارن حتما باید یه کسی به عنوان شاه بالای سر ملت باشه!
واقعیت اینه که راز بدبختی ما همین سلطنته! چه با تاج شاهی و چه با عمامه ولایت فقیه! سلطنت قرن‌هاست آزادی رو از ملت ایران گرفته. سلطنت‌طلبان راهکاری رو دارن پیشنهاد میدن که خودش درواقع عامل اصلی ایجاد مشکله.
ما یک بار برای همیشه باید از چنگال هر نوع سلطنتی رها بشیم.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۹ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۱
0
15
به اندیشیدن خطر مکن...!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۹ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۱
0
45
بی ادبی این مرتیکه لمپن دوزاری با صدتا مقاله هم سفید شویی نخواهد شد ..
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۰۷ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۱
1
40
کسی که دهنشو باز میکنه دم از فرهنگ و هنر و خانواده میزنه اما موقع حرف زدن شخصیت واقعی خودشو نشون میده باید هم بهش حمله بشه. هرکس هم ازش دفاع میکنه نشون میده خانواده درستی نداره و به جای سلام و احوال پرسی تو خانوادشون فحش حرف و بد و بیراه است که حرف اول میزنه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۰۰ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۲
فرهنگ ؟؟؟؟؟ اونم از چپول ها ؟
ایشون تنها کار فرهنگی ایی که در کل عمر انجام داد تقدیم یک راس ...ده در حد جهانی به خلق الله بود تا جاییکه مکرون هم از مواهب فرهنگ این فراهانی بهره ها ! برد .
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۵۵ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۵
بابا اگر بخوایم در فحاشی و ادب قیاس کنیم که کسی به پای سطلی ها نمی رسه..این از گروک هم بپرسی بهت میگه کی فحاش تره
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۰ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۱
3
29
کاری با سلطنت طلبان ندارم.
اما تعدادی از سلبریتهای ایران و بطور کلی جهان سومی از مواهب رانتهای گلوبالیسم متنعم شده اند و خود را وامدار حکومت میدانند.
در حالیکه بسیاری کارگردانان مولف و طراز اول جهان هرگز رنگ و بوی جوایز اسکار و خرس طلایی و نخل طلایی و گولدن گلوب و بافتا و سزار و امثالهم را ندیدند و نمیبینند و نخواهند دید، برخی کارگردانان درجه سوم جهان سومی با گونی خالی به این فستیوالها میروند و با گونی پر میگردند.
از هنرپیشه ها هم نگویم که بسیارحساسیت برانگیز است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۲۷ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۱
44
3
چون سلطنت طلب اساس چیزی به اسم *خم و جیگر و هر چیزی برای شجاعت به اصلاح عامیانه نیازه رو ندارد
اگر هم بعضیاشون یه نمه داشته باشند چیزی بنام عقل ندارن که با شجاعت توامان بشه
چیزی که انقلابیون 57 زیاد داشتند
بخاطر همین از همین حرفای منطقی فراهانی هم عصبانی میشند چون پدر و دختر جفتشون براندازند از پدر گذشته بخواد علنی این کار بکنه اما دخترش بیرون ایران لگد می اندازد
مخالفین ج.ا همشون در رفتن خارج از اونجا مبارزه میکنند که با قطعی اینترنت اب و نونشون راکد میشه
رهبر هم ندارند.انسان عیاش کلا اراده نداره
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۰۵ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۱
2
36
چپ هیچوقت نفهمید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۴۶ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۱
2
45
لعنت به فاسد
ملا چپی مچاهد
پاسخ ها
رسول وطنخواه
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۲۹ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۱
آورین زدی توخال
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۵۰ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۵
نمونه بارز یه سطلی احمق که تا اخر عمرشون همینطور میمونند..حتی الان که ابروی سس خرسی و مراد برقی کارشناس اعظمشون رفته :))
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۴۶ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۱
1
7
هزینه فکر کردن مردم بالاست همیشه
نه مال اصولگرا و تندرو سلطنتی مجاهد و چپ راست اصلاح طلب و این جماعت که فکر نمیکنن اصلا
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۴۷ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۱
0
34
گفت ایران 47 سال رشد داشته نمی بینید همه چه گرونتر چند هزار درصد تورم رشد داشت سالها تا امروز
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۴۸ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۱
0
21
امثال این ندارند نداشتن هیچ وقت حماقت رو فکر میکردن چیز دیگه اس برداشت شون غلط بوده
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۴۹ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۱
4
18
همه گند زدن فقط جمهوری مدرن مثل کشور غربی حال همه رو خوب میکنه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۵۲ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۱
0
21
دوقطبی شدید از کوی دانشگاه و 88 شروع با 96و 98 و هواپیمای اوکراینی ادامه اما 401 و404 خیلی شدید تر شد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۵۲ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۱
0
30
چرت خیلی گفت پیری خرفتی میاد سراغ شون دم مرگ
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۵۳ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۱
0
22
واکنش گلشیفته به حرفای باباش چی بوده
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۲:۲۱ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۲
گفته : بابااااا ، چرا به مردم رو به عشقم حواله میدی ؟؟؟
هر چی ...ر و ...یه تو دنیاست مال من !!!!!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۰۷ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۱
0
34
حرف زشتی زد بعد گفت انجام بدین یاالله ما هم کنارتون اگر داری پس چرا بقیه بی افتن جلو برای اشتباه گذشته تو
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۰۷ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۱
0
36
برای امثال بهزادهای بیسواد جوگیر این وضع ایرانه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۴۲ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۱
0
24
چقدر این چپولها متعفن هستند
ابانچی مهسم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۳۶ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۱
2
19
برام همیشه سواله
طرف را بخاطر یه استوری کلا از فعالیت هنری و کار محروم و خانه نشین میکنند
اما این بهزادخان و دخترشون (شقایق) با وجود فعالیتهای گلشیفته اعم از اظهارنظرهاش, کشف حجابش و حتی برهنه شدنش کاملا مصون موندند و همواره نه تنها تو سینما بلکه تو سپاسیما هم فعاند و تو سریالهای مختلف بازی میکنند
ولی بازیگران زیادی صرفا بخاطر فعایت هنری در زمان پهلوی خونه نشین شدند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
طبیعیه ک جناب بهزاد روشنفکر نما بابت رانتی ک خودش و خونوادش دارند یکی به نعل بزنه و یکی به میخ.................................................
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۲۰ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۲
3
23
دخترش پرستوی نظامه. ماموریتش رو در کاخ الیزه خوب انجام داد و دهن ماکرون رو گل گرفت و خفه ش كرد.
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۰۱ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۲
0
23
والله ما هم روستایی این آقا هستیم یعنی درمنک فراهان، کسی این آقا را تو درمنک هم قبول نداره ، حسن خارج بیشتر لز این آقا محبوبیت داره
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۲ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۲
2
11
این چپ های بیسواد و متوهم حاصل کار خودشون رو که یک ایران ویران هست رو نمی بینند؟؟؟ روزگاری ارتش ایران چنان باقدرت بود و چنان باشکوه بود که صدامحسین جلوی ارتش ایران یک کوتوله بزدل حساب میشد و جرات حمله به ایران را نداشت این چپها با کمک ملاها ارتش ایران را نابود کردند تا همان صدام کوتوله جرات پیدا کنه یک میلیون جوان ایرانی رو سلاخی کنه و حضرات فقط به صحرای کربلا بزنند خجالت هم نمی کشند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۴۹ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۵
اسکل.ارتش چاهنچاه کلید اف 14 خریداری شده اش هم دست خودش نبود.مثل کره جنوبی امروز که پدافند امریکا برد اردن فرداش سپاه زدش.صدام حسین جرات حمله نداشت.صدام وقتی ارباب پهلوی امریکا بهش گفت حمله کن و ته مونده های حکومت پهلوی باهاش هم داستان شدن جرات حمله به ایران پیدا کرد..امروز دوتا قدرت اتمی به ایران ملاها حمله میکنند مثل خر تو گل گیر میکنند.به جای کپی پیس سطلی احمق کمی فکر کن تا بفهمی روزگار مزخرفات شما گذشته
سید محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۵ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۲
1
13
سوسیالیسمی که این چپها من جمله همین اقای فراهانی ارزویش را دارند چه لجنیه واقعا! مگه ندیدن در شوروی و چین و کامبوج و کوبا چه بر سرمردم آورده؟ اینها انسان نیستن؟ درد و رنج میلیونها انسان بی پناه رو تحت ستم خمرهای سرخ و گولاک های استالین و حرکت رو جلو مائو ندیدن؟
بی عقلها اگر هم دنبال عدالتید و متنفر از نظام سرمایه داری چرا نگاهی به دولتهای رفاه در اسکاندیناوی نمی اندازید؟ مگر اقتصاد جامعه محور این کشورها که عمدتا در اقلیم سرد وغیر حاصلخیز قطبی واقع شده اند چه مشکلی دارد که دنبال توهمات مشمئز کننده مارکسیستی هستید؟ دارودسته ای که اسم حکومتشو می ذاره دیکتاتوری پرولتاریا تا ذیل این دیکتاتوری هر غلطی دلش خواست بکنه با رهبران مسلمانی که ادعای نمایندگی خدا را دارند در ذات یکی هستند. حداقل فاشیستها ونازیها ادعای سعادت اولاد بشر را نداشتند بلکه معتقد به تنازع برای بقا بودن و اینکه ضعیف ترها باید به نفع اقویا نابود شوند. لیکن این دو گروه مردم را به اسم عدالت و رساندن به سعادت می کشند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۳ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۲
2
13
این احمق ها کی می خواهند دست از سر مملکت و ملت بردارند ... این چپ ها حال به هم زن و بیسواد و احمق هستند ....
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۰۶ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۲
1
7
بابا نگید این حرفارو.اقایبهش. مکرون ناراحت میشه ها
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۵۴ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۷
0
0
در یک سوی دنیا بخاطر یک اظهار نظر حمله رسانه ای می کنند در یک سوی دیگر برای اظهار نظر اعدام می کنند بهتر بود می پرسیدید هزینه متفاوت فکر کردن را چه کسی بالا برد؟
نظرات شما
captcha