تاریخ انتشار: ۰۷:۴۸ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۵
تعداد نظرات: ۴ نظر

نسخه شریعتمداری برای شکستن محاصره دریایی: باید باب المندب را هم ببندیم

شریعتمداری نوشت: دست ایران برای شکست محاصره دریایی و دست کشیدن آمریکا از این دزدی دریایی بسته نیست. پاشنه آشیل این «نامعادله»، بستن تنگه باب‌المندب به روی کشتی‌های تحت مالکیت کشور‌های متخاصم و شناور‌های حامل نفت یا کالای تجاری برای این کشورهاست.

حسین شریعتمداری

رویداد۲۴| محاصره دریایی ایران از سوی آمریکا نه فقط یک اقدام غیرقانونی، بلکه جنایت جنگی است و همان‌طور که رئیس‌جمهور پلید و درنده‌خوی آمریکا اعتراف کرده است یکی از انواع «دزدی دریایی» است.

حسین شریعتمداری در کیهان نوشت: بدیهی است که این دزدی دریایی نمی‌تواند و نباید با اِعمال حاکمیت ایران بر تنگه هرمز همسو تلقی شود و مابه‌ازای آن دست کشیدن ما از حاکمیت بر تنگه هرمز باشد.

دست ایران برای شکست محاصره دریایی و دست کشیدن آمریکا از این دزدی دریایی بسته نیست. پاشنه آشیل این «نامعادله»، بستن تنگه باب‌المندب به روی کشتی‌های تحت مالکیت کشور‌های متخاصم و شناور‌های حامل نفت یا کالای تجاری برای این کشورهاست. باب‌المندب یکی از مهم‌ترین گذرگاه‌های دریایی جهان است که دریای سرخ را به خلیج عدن و سپس اقیانوس هند متصل می‌کند.

این تنگه میان شاخ آفریقا و شبه‌جزیره عربستان قرار دارد و از نظر ژئوپولیتیکی و اقتصادی اهمیت بسیار بالایی دارد. باب‌المندب یکی از شاهراه‌های اصلی تجارت جهانی است. بخش بزرگی از نفت و گاز خلیج‌فارس، انتقال کالا‌های آسیایی به اروپا و تجارت میان آسیا و مدیترانه از این تنگه عبور می‌کند. جبهه مقاومت یمن بار‌ها برای بستن باب‌المندب به روی کشتی‌های نفتی و تجاری کشور‌های متخاصم و همپیمان و همسو با آنها اعلام آمادگی کرده است و در این میدان تجربه مثال‌زدنی و موفقی نیز دارد. مگر محاصره دریایی ایران در پروتکل‌های بین‌المللی آمده است؟ که بستن باب‌المندب نیامده باشد؟!

منبع: روزنامه کیهان
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۱ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۹
1
1
اول بایددهان اصلاحطلبهاراببندی که باعث خفت وخواری ایران اسلامی شده اند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۱ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۹
0
2
همه جا رو باید ببندیم حتی دهان امثال تو!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۳ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۹
0
1
خدایا تا کی این کمونیست و توده ای دو آتشه هست
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۵ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۹
0
0
اول در اون روزنامه ۲۰۰۰ تیراژیت رو ببند تا حالا برسیم به تنگه
نظرات شما
captcha