تاریخ انتشار: ۱۵:۴۹ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۵
تعداد نظرات: ۷ نظر

وزیر امور خارجه فرانسه: باز کردن تنگه هرمز اولویت اصلی است

ژان نوئل بارو گفت: تنگه هرمز در آب‌های بین‌المللی قرار دارد؛ باید باز شود و عبور از آن بدون پرداخت هزینه تضمین شود.
وزیر امور خارجه فرانسه: باز کردن تنگه هرمز اولویت اصلی است

وزیر امور خارجه فرانسه

رویداد۲۴| ژان نوئل بارو، وزیر امور خارجه فرانسه، گفت: ما درخواست جلسه اضطراری شورای امنیت سازمان ملل متحد در مورد لبنان را داده‌ایم.

به گزارش فرارو به نقل از الجزیره، بارو افزود: باز کردن تنگه هرمز اولویت اصلی است، زیرا ما قصد نداریم همچنان هزینه جنگی را که متعلق به ما نیست، بپردازیم.

او همچنین اظهار کرد: تنگه هرمز در آب‌های بین‌المللی قرار دارد؛ باید باز شود و عبور از آن بدون پرداخت هزینه تضمین شود.

وی افزود: ایران و ایالات متحده باید تمام تلاش خود را برای رسیدن به توافقی برای پایان دادن به جنگ انجام دهند.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۷
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۱۲ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۰
0
0
بعد از مذاکره مشکل ایران با آمریکا و متحدانش 100 برابر هم افزایش یافته است.
از سال 1394 تاکنون هر گونه مذاکره ایران با آمریکا و هم اروپا تکرار بود و هم غلط و اشتباه بوده است.
مذاکره و توافق هسته ای در سال 1394 به طور کامل پایان یافته است پس ادامه مذاکره تکرار اشتباه از سوی ایران بوده است.

همان طور که رهبر معظم انقلاب امام سید مجتبی خامنه‌ای فرمودند، حاکمیت بر تنگه هرمز به شرایط قبل باز نخواهد گشت؛ به هیچ‌ وجه نباید این سخن به حق رهبری بر زمین بماند. باید بخش مهمی از مشکلات اقتصادی کشور با گرفتن عوارض از کشتی‌های عبوری جبران شود. همانند بقیه تنگه‌های دنیا.

ترامپ توان جنگی دیگر را ندارد و ناچار به مذاکره است ذخایر اورانیوم غنی‌شده ایران در دستور کار مذاکرات نیست
اورانیوم غنی شده نباید از ایران خارج شود.
ملت ایران هرگز تن به تسلیم نخواهد داد | آمریکا جنایتکار آرزوی ذلت ملت ایران را به گور خواهد برد.
ملت ایران هرگز تن به تسلیم نخواهد داد |ترامپ جنایتکار آرزوی ذلت ملت ایران را به گور خواهد برد.
آمریکایی ها جنایتکار خیال می‌کردند سه روز می‌جنگند، فرماندهان و رهبر عزیز ما را شهید می‌کنند و کشور از هم می‌پاشد. این خیال خامی بود.
ارتش وحشی آمریکا جنایتکار در میدان سخت شکست خورد.
دولت وحشی آمریکا جنایتکار در میدان سخت شکست خورد.
اگر کمک و حمایت مالی کشورهای عربی جنایتکار نبود آمریکایی ها جنایتکار جرات حمله به ایران را نداشتند.
همه کشورهای عربی جنایتکار در جنگ تحمیلی هشت ساله هم از رژیم جنایتکار صدام دیکتاتور کمک و حمایت مالی می کردند پس کشورهای عربی جنایتکار ثابت که دشمن درجه یک مردم ایران و دشمن درجه یک حکومت نظام جمهوری اسلامی هستند.

به آمریکا چه ربطی دارد که نوع استفاده ایران از انرژی هسته‌ای چگونه باشد؟

آمریکا ثابت کرده قابل اعتماد نیست.
ترامپ ثابت کرده قابل اعتماد نیست.

جناب آقای محمدباقرقالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی
جناب آقای سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران
جناب آقای اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت خارجه کشورمان
امروز ۰۹ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۲:۰۴ هست که خسارت تجاوز و حمله آمریکا و اسرائیل به تأسیسات صلح آمیز هسته ای، تهران، و سایر شهرهای ایران در مجامع بین‌المللی هنوز هم متأسفانه پیگیری نشده است چرا؟


ما از رئیس قوه قضائیه آمریکا درخواست داریم که ترامپ را به ایران تحویل بدهد. ترامپ در ترور سلیمانی، تجاوز و حمله به ایران مرتکب جنایت جنگی و جنایت علیه بشریت شده است. ترامپ به عنوان جنایت جنگی باید در دادگاه ایران محاکمه و مجازات شود
ترامپ در جنگ ایران مرتکب جنایت جنگی و جنایت علیه بشریت شده است و باید در ایران هم محاکمه و مجازات شود.
و ما دیگر مذاکره ایران و آمریکا را قبول نداریم.
اگر توافق به نفع مردم ایران و کشور ایران هم باشد باز هم مذاکره و همکاری با آمریکا جنایتکار خیانت به مردم ایران و خون شهیدان محسوب می شود.
آمریکا جنایتکار به همراه اسرائیل جنایتکار به کشورمان تجاوز و حمله کرده است و مردم عادی تهران و مردم عادی سایر شهرهای ایران را بمباران و قتل عام کرده است و رهبر انقلاب و نظامیان ارتش و سپاه را ترور کرده است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۳ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۰
0
0
باز کردن تنگه هرمز تجاوز به ایران محسوب می شود
مشکل تنگه هرمز به خاطر تجاور و حمله آمریکا جنایتکار و اسرائیل جنایتکار به ایران بوده است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۶ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۰
0
0
باز کردن تنگه هرمز اولویت اصلی ما نیست
باز کردن تنگه هرمز تهدیدی علیه مردم ایران و هم حکومت نظام جمهوری اسلامی است.
نیروهای متجاوز تروریست های ارتش وحشی آمریکا جنایتکار دیگر حق حضور در تنگه هرمز را ندارند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۸ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۰
0
0
قرارگاه خاتم‌الانبیاء: تنگه هرمز را مقتدرانه مدیریت می‌کنیم
قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء در بیانیه‌ای اعلام کرد: مدیریت تنگه هرمز توسط نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران با اقتدار کامل اعمال می‌شود.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۸ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۰
0
0
قرارگاه خاتم‌الانبیاء: تنگه هرمز را مقتدرانه مدیریت می‌کنیم
قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء در بیانیه‌ای اعلام کرد: مدیریت تنگه هرمز توسط نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران با اقتدار کامل اعمال می‌شود.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۵۰ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۰
0
0
مدیریت تنگه هرمز توسط نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران با اقتدار کامل اعمال می‌شود و هیچ ربطی به وزیر امور خارجه فرانسه هم ندارد وزیر امور خارجه فرانسه حق دخالت و مداخله در تنگه هرمز را ندارد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۵۳ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۰
0
0
عراقچی متأسفانه خودش از سال 1392 تاکنون هنوز هم و باز هم از مذاکره درس عبرت نگرفته است و دوباره به دنبال مذاکره است.
عراقچی متأسفانه خودش از سال 1392 تاکنون هنوز هم و باز هم از جنایت های آمریکا و متحدانش درس عبرت نگرفته است و دوباره به دنبال مذاکره با خیانتکاران و جنایتکاران است.
نظرات شما
captcha