تاریخ انتشار: ۱۴:۵۴ - ۰۷ تير ۱۴۰۵
تعداد نظرات: ۳ نظر

گزارش بیمارستان شهدای تجریش از روند بستری و شهادت کمال خرازی در پاسخ به شایعه نفوذ

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در پی انتشار مطالبی در خصوص نحوه شهادت دکتر کمال خرازی در فضای مجازی، گزارش کامل و رسمی بیمارستان شهدای تجریش از روند بستری و شهادت ایشان را منتشر کرد.
کمال خرازی

رویداد۲۴| به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، متن کامل گزارش رسمی بیمارستان شهدای تجریش بشرح زیر است:

شهید دکتر کمال خرازی ۸۱ ساله در پی انفجار ناشی از اصابت موشک به منزل ایشان در تاریخ ۱۲ فروردین ۱۴۰۵ دچار سوختگی و پرت شدگی شده و توسط اورژانس به این مرکز منتقل شدند که در مدت کمتر از یک ساعت پس از حضور در اورژانس، ایشان دچار افت فشار خون و افزایش ضربان نبض شده و بلافاصله اقدامات احیا با فرآورده‌های خونی و مایعات آغاز گردید.

در سی تی اسکن ایشان تجمع خون در سمت چپ قفسه سینه و شواهد شکستگی هشت دنده در دو نقطه در طرف چپ و چند شکستگی در طرف راست و نیز شکستگی دو مهره ستون فقرات مشاهده شد که اقدامات لازم از جمله گذاشتن لوله قفه سینه برای تخلیه خون انجام شد.

پس از انجام اقدامات اولیه احیا، ایشان به آی سی یو منتقل شد و تحت مانیتورینگ و مدیریت مصرف مایعات قرار گرفت. بیمار طی مدت بستری به‌طور مداوم توسط اساتید محترم جراحی، نفرولوژی، آی سی یو، عفونی و قلب ویزیت و تحت درمان قرار داشت، اما به دلیل شدت جراحت وارده به ریه‌ها به‌خصوص در طرف چپ و عفونت ثانویه ریه با آسینتوباکتر، دچار افزایش کراتینین گردید.

در این مرحله بر اساس نظر سرویس عفونی، آنتی‌بیوتیک‌های مناسب تجویز شد، در روز‌های بعد متاسفانه دیسترس تنفسی بیمار علی‌رغم تمامی اقدامات درمانی تشدید شد و شواهد نارسایی چند ارگان از جمله ریه و کلیه ظاهر گردید.

متأسفانه علی‌رغم تلاش مستمر تمامی خدمات درمانی، سیر بالینی بیمار رو به وخامت گذاشت و دکتر کمال خرازی در غروب روز پنج شنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۵ به شهادت رسیدند.

منبع: ایرنا
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Sweden
|
۱۵:۳۰ - ۱۴۰۵/۰۴/۰۷
0
2
تصور و تخیل اینکه آن شهید مرحوم مورد ترور استشناقی در بیمارستان قرار گرفته بود بسیار عجیب بود.
ناشناس
|
Netherlands (Kingdom of the)
|
۱۵:۵۷ - ۱۴۰۵/۰۴/۰۷
0
1
امریکا هر وقت تو ایران ترور می‌کرد، همزمان از طریق چند کشور با وزارت خارجه هم تماس می‌گرفت و در نهایت ذره ذره همه رو ترور گرد با همین روش که هنوز هم ادامه داره.
پاکستان
فرانسه
قطر
مصر
...
ناشناس
|
Sweden
|
۱۸:۴۶ - ۱۴۰۵/۰۴/۰۷
0
1
حالا ملت ایران و وزارت بهداشت از آقای صادق خرازی (که توسط مرحوم، شهید کمال خرازی سفیر ایران در فرانسه شد و گویا رئیس جمهور خاتمی مخالف این انتصاب بوده) به پرسند که سازمان اطلاعات کدام کشور این ادعا که مرحوم ترور استنشاقی شده است میباشد؟
نظرات شما
captcha