تاریخ انتشار: ۱۵:۵۸ - ۱۱ تير ۱۴۰۵
تعداد نظرات: ۴ نظر

واکنش تند سریع‌القلم به ادعا‌های صداوسیما درباره برادرانش

محمود سریع‌القلم، استاد دانشگاه، ادعا‌های مطرح‌شده درباره خانواده‌اش در یکی از برنامه‌های صداوسیما را به‌طور کامل تکذیب کرد و گفت نه برادرانی با اسامی مطرح‌شده دارد و نه ادعای بدهی خانواده‌اش صحت دارد. او همچنین از اقدام خانواده برای شکایت از مطرح‌کنندگان این اظهارات خبر داد.
سریع القلم

رویداد۲۴| جعفر حسن‌خانی، کارشناس برنامه جریان ادعا کرد که دو برادر محمود سریع القلم به دلیل شرکت داشتن در وقایع آمل اعدام شدند. حسن خانی همچنین ادعا داشت که برادر چهارم خانواده سریع القلم بدهی کلانی دارد که اگر پرداخت شود کمک بزرگی به کشور کرده است.

محمود سریع‌القلم نیز در واکنش گفت: من برادری به نام وحید یا فرید ندارم. خانواده من سیاسی نبوده و ما هیچ ارتباطی با دعاوی برنامه جریان نداریم. همه دروغ است.

سریع‌القلم در مورد بدهکار بودن برادر خود نیز مجدداً تاکید کرد: همه دروغ است. اول باید کسی وام بگیرد تا بدهی داشته باشد. من در عمرم وام نگرفته‌ام. خانواده هم همینطور.

او همچنین اضافه کرد: وکلای اعضای خانواده به من اطلاع دادند در حال تنظیم شکواییه‌ای علیه جعفر حسن خانی و علیرضا زادبر هستند.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۵۹ - ۱۴۰۵/۰۴/۱۱
2
7
براساس فتوایی که تندروان دارند می شود برای نابودی مخالفان سیاسی می توان از دروغ. تهمت. افترا. حتی ناموسی استفاده کرد. در طول این سال‌ها برای حذف منتقدان و مخالفان در جمهوری اسلامی استفاده شده است.
محبوب از تبریز
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۰۳ - ۱۴۰۵/۰۴/۱۱
0
3
سایت محترم این همه زحمت می کشید مطالب می نویسید تا حالا یک بار ننوشتید چرا بعد از گذاشتن کد امنیتی نمی توان پیام ارسال کرد تا چندین پیام گذاشتم فقط بیش از دو یا سه کامنت ارسال نشده
ناشناس
|
France
|
۲۳:۰۱ - ۱۴۰۵/۰۴/۱۱
3
4
تندروها که درواقع مزدوران روسیه هستند برای جلوگیری از پیشرفت افراد و مملکت بارها و بارها از شیوه کثیف برچسب زنی با هدف زمینه سازی برای به حاشیه راندن یا پرونده سازی استفاده می کنند.
ناشناس
|
France
|
۲۳:۰۱ - ۱۴۰۵/۰۴/۱۱
3
3
تندروها که درواقع مزدوران روسیه هستند برای جلوگیری از پیشرفت افراد و مملکت بارها و بارها از شیوه کثیف برچسب زنی با هدف زمینه سازی برای به حاشیه راندن یا پرونده سازی استفاده می کنند.
نظرات شما
captcha