تاریخ انتشار: ۲۳:۵۸ - ۰۸ شهريور ۱۴۰۵

بازهم پای رامین وسط آمد؛ بیانیه فولاد علیه استقلال

باشگاه فولاد خوزستان با انتشار اطلاعیه‌ای به بیانیه و اتهامات مطرح‌شده از سوی باشگاه استقلال واکنش نشان داد و اعلام کرد اسناد مربوط به اتفاقات دیدار دو تیم را در اختیار کمیته اخلاق و کمیته انضباطی قرار خواهد داد.

دیدار استقلال و فولاد خوزستان

رویداد۲۴| دیدار فولاد و استقلال در هفته چهارم لیگ برتر با تساوی بدون گل به پایان رسید، اما حواشی شکل‌گرفته پیش از آغاز مسابقه و اتفاقات روی سکوها، تنش میان دو باشگاه را به روزهای پس از بازی کشاند.

باشگاه استقلال پیش‌تر از تصمیم خود برای شکایت رسمی درباره حوادث قبل، حین و پس از مسابقه خبر داده بود و اکنون فولاد با انتشار اطلاعیه‌ای مفصل به مواضع آبی‌پوشان پاسخ داده است.

مهم‌ترین محورهای اطلاعیه فولاد به شرح زیر است:

* روایت باشگاه استقلال از اتفاقات مسابقه خلاف واقع و وارونه است

* مطالب صفحات هواداری را به باشگاه فولاد نسبت ندهید

* تهدیدهای ادعایی ارتباطی با باشگاه فولاد و هواداران واقعی ما ندارد

* هواداران استقلال پیش از ورود فولادی‌ها، پرچم ما را به آتش کشیدند

* فحاشی و پرتاب بطری با ورود رامین رضاییان به زمین آغاز شد

* شعار «فولاد به شهر ما خوش آمدی» برای تحریک و تحقیر هواداران ما بود

* توضیح بدهید قرارداد رامین رضاییان چگونه از سازمان لیگ به فضای مجازی رسید

* انتشار قرارداد رضاییان پیش از بازی، تلاشی برای ایجاد حاشیه علیه فولاد بود

* اسناد خود را به کمیته اخلاق و کمیته انضباطی ارائه می‌کنیم

* برای دفاع از مردم خوزستان تا حصول نتیجه عقب‌نشینی نخواهیم کرد

در ابتدای اطلاعیه باشگاه فولاد خوزستان آمده است: «نماینده استان و مردم خوزستان در فوتبال ایران آماج حملاتی ناجوانمردانه از سوی باشگاه استقلال تهران قرار گرفته است، تیمی که در میدان مسابقه کاری از پیش نبرد. اخلاقی نیست که هر بار نتیجه دلخواه ما نبود، زمین و زمان را به هم بریزیم. باشگاه فولاد نمی‌تواند اجازه دهد با فوتبال و مردم خوزستان این‌گونه رفتار شود و بدتر از آن بخواهند مردم این استان را روبه‌روی یکدیگر قرار دهند.»

این باشگاه در واکنش به مطالب منتشرشده در صفحات هواداری عنوان کرد: «اگر قرار باشد مطالبی را که در صفحات شبکه‌های اجتماعی از سوی افراد مختلف منتشر می‌شود، صرفاً به دلیل علاقه آنها به باشگاه‌های خاص به آن باشگاه‌ها منسوب کنیم، همین حالا باشگاه استقلال با چه اتهاماتی روبه‌رو خواهد شد؟ آیا هر آنچه در صفحات و کانال‌های استقلالی منتشر می‌شود، دست‌پرورده آن باشگاه است؟ شاید در حوزه استقلال این‌گونه است که درباره دیگران نیز چنین تصوری دارند.»

در ادامه این اطلاعیه آمده است: «اگر مطالب صفحات و کانال‌های استقلالی تحت سفارش باشگاه استقلال منتشر نمی‌شود، چرا آنها باید تصور کنند حرفی که بعضاً در یک صفحه یا کانال هواداری فولاد مطرح شده و صحت آن نیز مشخص نیست، در اختیار و تحت کنترل باشگاه ما بوده است؟»

فولاد همچنین تأکید کرد: «ما در باشگاه فولاد چنین ظرفیت‌هایی ایجاد نکرده‌ایم، اما شاید شرایط در استقلال به گونه دیگری باشد. اصحاب رسانه درباره چهره‌های رسانه‌ای دو مجموعه و رویکردهای آنها شناخت کافی دارند. باشگاه فولاد خود را در قبال رفتارها و گفتمان رسانه‌ها و صفحات رسمی خود مسئول می‌داند، اما آنچه باشگاه استقلال مطرح کرده ارتباطی با فولاد ندارد و آنها باید پاسخگوی اتهاماتی باشند که وارد می‌کنند.»

در بخش دیگری از بیانیه فولاد درباره ادعای تهدید برخی هواداران استقلال نوشته شده است: «ادعاهای مطرح‌شده در بعضی ویدیوهای منتشرشده مبنی بر تهدید شدن افراد، حتی اگر واقعاً اتفاق افتاده باشد، ارتباطی با این باشگاه و هواداران واقعی فولاد ندارد.»

باشگاه فولاد در ادامه به رابطه خود با استقلال خوزستان اشاره کرد و نوشت: «باشگاه فولاد خوزستان سال‌هاست فارغ از رقابتی که وجود دارد، رابطه‌ای خوب و مبتنی بر احترام با باشگاه استقلال خوزستان و هواداران این تیم دارد. خوزستان خود تیم استقلال دارد و ما کنار یکدیگر رقابت و زندگی می‌کنیم. برخی باشگاه‌ها گاهی برای توجیه شرایط خود یا تأمین نظر هوادارانشان به سمتی می‌روند که نتیجه‌ای جز افزایش تنش و درگیری، به‌ویژه در جامعه هواداری، ندارد. در روز مسابقه مشخص بود تنش، تحریک و آتش از کدام سکوها آغاز شد.»

فولاد سپس با طرح چند پرسش درباره اتفاقات پیش از مسابقه اعلام کرد: «آیا پیش از آنکه هواداران فولاد وارد ورزشگاه شوند، پرچم فولاد خوزستان توسط گروهی از تماشاگران استقلال به آتش کشیده نشد؟ آیا تصاویر این اتفاق به سرعت در فضای مجازی منتشر نشد تا دل خوزستانی‌ها را به درد بیاورد؟ آیا نخستین فحاشی‌ها و پرتاب بطری زمانی رخ نداد که رامین رضاییان برای گرم کردن وارد زمین شد؟ وقتی با بازیکن پیشین خود که زحمات زیادی برای تیمتان کشیده این‌گونه رفتار می‌کنید، وای به حال تیم‌ها و بازیکنان دیگر.»

در ادامه آمده است: «آیا زمانی که تماشاگران فولاد در حال ورود به ورزشگاه بودند، سکوهای استقلال با شعار "فولاد به شهر ما خوش آمدی" به دنبال تحریک و تحقیر تیم مقابل و هواداران آن نبودند؟»

باشگاه فولاد در بخش دیگری از اطلاعیه خود به انتشار بخشی از قرارداد رامین رضاییان پیش از دیدار با استقلال واکنش نشان داد و نوشت: «موضوع به همین‌جا ختم نمی‌شود. پیش از بازی فولاد و استقلال تهران، بخشی از قرارداد بازیکن فولاد چگونه سر از فضای مجازی درآورد؟ آیا افرادی که دست به این اقدام زدند، با ایجاد تنش و حاشیه برای بهترین بازیکن تیم ملی ایران در جام جهانی، یعنی رامین رضاییان، تلاش نکردند برای فولاد مشکل ایجاد کنند؟»

در ادامه این بخش تأکید شده است: «این قرارداد در اختیار سازمان لیگ بوده است. چگونه چنین سندی سر از شبکه‌های اجتماعی درآورده و آیا این شیوه رقابت فوتبالی، شرافتمندانه است؟»

باشگاه فولاد در ادامه اطلاعیه خود نوشت: «وارد جزئیات بیشتری نمی‌شویم، اما چنین اتفاقاتی وقتی کنار یکدیگر قرار می‌گیرند، معانی خاص خود را پیدا می‌کنند. باشگاه فولاد به رقابت شرافتمندانه باور دارد و خود را ملزم به رعایت آن می‌داند.»

در بخش پایانی این اطلاعیه آمده است: «فوتبال باید محلی برای احترام متقابل و ترویج رقابت سالم، مسئولانه و شرافتمندانه باشد. اگر تنشی میان تماشاگران وجود دارد، باید برای کاهش آن قدم برداریم تا از سرمایه اصلی فوتبال، یعنی هواداران، محافظت کنیم.»

باشگاه فولاد در پایان اعلام کرد: «باشگاه فرهنگی ورزشی فولاد خوزستان برای دفاع از مردم خونگرم و محجوب این استان، اسناد و مدارک متقن خود را به کمیته اخلاق و کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال ارائه خواهد کرد و تا حصول نتیجه قدمی عقب نخواهد نشست.»

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha