تاریخ انتشار: ۱۱:۰۸ - ۱۰ آبان ۱۴۰۲

طرز تهیه حلوا ارده خانگی

همه می‌دانیم حلوا ارده چیست و به احتمال زیاد بسیاری از ما هم آن را بسیار دوست داریم، اما شاید ندانید می‌توان با مواد کم این خوراکی خوشمزه و مقوی را در خانه درست کرد.

طرز تهیه حلوا ارده خانگی

رویداد۲۴ نازآفرین جمشیدی: حلوا ارده یکی از انواع حلوا‌های سنتی و قدیمی ایرانی است که معمولا در کنار موادی مانند کره، خامه و .. به عنوان صبحانه سرو می‌شود اگرچه خوردن آن به صورت عصرانه هم خالی از لطف نیست و جای دوری نمی‌رود.
به گزارش رویداد۲۴ اگر شما هم از علاقه‌مندان این خوراکی مقوی هستید تلاش کنید آن را در خانه خودتان درست کنید و از میل‌کردن یک چنین چیز خوشمزه‌ای در خانه در کنار اعضای خانواده لذت ببرید.

در ادامه شما را با مواد اولیه و طرز تهیه این حلوای عالی آشنا می‌کنیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم حلوا ارده

شیر خشک قنادی بدون نمک ۱ پیمانه
پودر قند ¾ پیمانه
ارده ½ پیمانه
خلال پسته به مقدار کافی

طرز تهیه حلوا ارده خانگی

طرز تهیه حلوا ارده

برای تهیه حلوای ارده خانگی ابتدای کار درون یک کاسه مناسب شیر خشک قنادی بدون نمک را به همراه پودر قند اضافه می‌کنیم، سپس مخلوط می‌کنیم. در ادامه مخلوط شیر خشک و پودر قند را درون الک می‌ریزیم.

حالا مخلوط شیر خشک و پودر قند را ۳ مرتبه الک می‌کنیم. در ادامه ارده را به مخلوط شیر خشک و پودر قند اضافه می‌کنیم و با قاشق مخلوط می‌کنیم تا مواد به شکل خرده نان در آید، سپس با دست ورز می‌دهیم.


بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکی شکلاتی


توجه داشته باشید ابتدا ورز دادن مواد خشک و پودری است، ولی برای اضافه کردن ارده اضافی عجله نکنید به دلیل این که ارده مواد را شل می‌کند. در ادامه به مدت ۵ دقیقه به ورز دادن مواد ادامه می‌دهیم.

اکنون و در صورتی که  مواد هم‌چنان خشک و پودری بود ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری ارده اضافه می‌کنیم و مجددا ورز می‌دهیم تا خمیری منسجم و لطیف درست شود. در ادامه یک ظرف مناسب برای قالب دهی انتخاب می‌کنیم.

طرز تهیه حلوا ارده خانگی

در این مرحله کف ظرف را با کیسه فریزر می‌پوشانیم، سپس درون ظرف مقداری خلال پسته می‌ریزیم و با قاشق از مواد حلوا ارده درون ظرف می‌ریزیم و با قاشق فشرده می‌کنیم تا حلوا ارده منسجم شود.

حالا با اضافی کیسه فریزر روی حلوا ارده را می‌پوشانیم، سپس به مدت ۳ تا ۴ ساعت درون یخچال قرار می‌دهیم تا استراحت کند. توجه داشته باشید در صورتی که خمیر حلوا ارده شل بود آن را درون یخچال فریزر قرار دهید.

نهایت پس از گذشت ۴ ساعت حلوا ارده را از یخچال خارج می‌کنیم، سپس حلوا ارده را درون ظرف مورد نظرمان بر می‌گردانیم. در آخر حلوا ارده را به اندازه دلخواه برش بزنید، سپس به عنوان صبحانه یا عصرانه با نان تازه میل کنید. نوش جان.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: سبک زندگی
نظرات شما
پیشخوان