تاریخ انتشار: ۲۳:۲۳ - ۱۵ بهمن ۱۴۰۳
تعداد نظرات: ۷ نظر

ادعای میرسلیم: آمادگی فنی لازم را برای پیوستن فوری به FATF نداریم

میرسلیم با بیان اینکه توقعات نسبت به FATF باید تعدیل شود گفت: اولاً ما آمادگی فنی لازم را برای پیوستن فوری به FATF نداریم. ثانیاً اگر ما را به FATF هم بپذیرند، با وجود تحریم‌ها، اثر مثبتی ندارد.
رویداد۲۴| سیدمصطفی میرسلیم در رابطه با بررسی FATF در مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: بررسی این موضوع با دقت و بصورت کارشناسی صورت می‌گیرد، به نظر من این جوسازی‌ها انتظارات نادرستی از پیوستن به FATF به وجود می‌آورد که به نفع هیچکس نیست.
 
وی با بیان اینکه توقعات نسبت به FATF باید تعدیل شود گفت: اولاً ما آمادگی فنی لازم را برای پیوستن فوری به FATF نداریم. ثانیاً اگر ما را به FATF هم بپذیرند، با وجود تحریم‌ها، اثر مثبتی ندارد.
 
این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام توصیه کرد: نباید راهی را ترویج کنیم که عاقبت آن تسلیم به دشمن است، اگر پیوستن فوری ما به رفع تحریم‌ها کمک کند، از هیچ اقدامی در این جهت نباید دریغ کرد ولی اگر تأثیری بر رفع تحریم نداشته باشد یا موجب شود تحریم‌ها بر ما مؤثرتر شود، فعلاً باید فقط در داخل کشور خود را برای پیوستن به FATF به لحاظ فنی آماده کنیم بدون توقع آفرینی کاذب و مضر.
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: میرسلیم ، fatf
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۷
رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۳۲ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۵
1
2
ما بدبخت ترین مردم روی زمین هستیم که همچین زنده خواری شده تصمیم گیرنده امورات حساس ملت
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۴۰ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۵
0
1
اقای پزشکیان معاون وزارت اطلاعات را بنداز بیرون
ناشناس
|
Germany
|
۲۳:۴۴ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۵
0
1
ثالثاً پژو ۲۰۶ هم با لندکروزر فرقی ندارد !!!
با هردو هم می شود رفت سرِ کار ، هم خرید کرد ، هم ....
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۵۸ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۵
0
2
ببخشید میشه واضح صحبت کنید. آمادگی فنی یعنی چی؟ چطور برای اجرای حجاب اجباری آمادگی فنی و مادی و معنوی دارید ولی برای پیوستن به FATF که تمام دنیا بهش پیوستن این نوع آمادگی را ندارید؟ مگر FATF چه آمادگی فنی میخواد؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۱۳ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۶
0
1
خدا ما چه بدکردیم که اسیر این افراد شدیم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۴۴ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۶
0
1
گل پسرت همه جوره امکان فنی داره . میگن براش بجای پرستو ، کرکس فرستاده بودن ، راسته ؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۰۴ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۶
0
2
این مهندس همه فن حریف
هیچکاره
چی می‌گه.
شما برید کنار
تمام مشکلات حل می‌شود
نظرات شما