پیگیری که بینتیجه مانده | بابک زنجانی هنوز بدهکار است؟
مدیر عامل شرکت ملی نفت گفت: ما به طور قوی دریافت مطالبات از بابک زنجانی را دنبال میکنیم و با دادستانی همکاری لازم را داریم، اما فعلا اتفاق جدیدی نیفتاده است.

رویداد۲۴| مدیر عامل شرکت ملی نفت گفت: ما بطور قوی دریافت مطالبات از بابک زنجانی را دنبال میکنیم و با دادستانی همکاری لازم را داریم، اما فعلا اتفاق جدیدی نیفتاده است.
حمید بورد در نشستی خبری در دومین روز بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی نفت در پاسخ به پرسشی درباره تسویه بدهی بابک زنجانی اظهار داشت: طبق رای دادگاه اموال بابک زنجانی در اختیار ما قرار دارد و در حال مراوده برای بازپس گیری هستیم.
وی افزود: شرکت نفت تا زمانی که تمام مطالبات را دریافت نکند رضایت نمیدهد.
مدیر عامل شرکت ملی نفت گفت: ما بطور قوی دریافت مطالبات را دنبال میکنیم و با دادستانی همکاری لازم را داریم، اما فعلا اتفاق جدیدی نیفتاده است.
منبع: ایلنا
خبر های مرتبط



این مسول چرابالکنت ومبهم سخن می گوید طلب راگرفتی یانه وقوع قضاییه چرابلندگو تبلیغات زنجانی شده است حق است که ملت می گویند زیرمجموعه اژه آیی همه مثل مصدق معاون قبلی اژه آیی یک مشت دزدورانتی مصدرکارشدن
