تاریخ انتشار: ۱۷:۰۰ - ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۶ نظر
در گفت‌و‌گو با رویداد ۲۴ مطرح شد:

افزایش شدید تعرفه اینترنت راهزنی است | دولت بزرگترین ذینفع گرانی اینترنت

یک تحلیل‌گر فضای مجازی گفت: شرایط کشور به سمتی می‌رود که مصرف‌کنندگان کالا و خدمات در مقابل ارائه‌دهنده و نهاد ناظر بی‌پناه شده‌اند. اینترنت هم از این قاعده جدا نیست.

افزایش شدید تعرفه اینترنت راهزنی است | دولت بزرگترین ذینفع گرانی اینترنت

رویداد ۲۴| گروه سیاسی:  هنوز یک سال و نیم از گرانی شدید تعرفه خدمات اینترنتی نگذشته که دوباره اپراتور‌های اصلی کشور درخواست افزایش تا ۷۵ درصدی را مطرح کرده‌اند. نکته جالب ماجرا این است که هر سه این شرکت‌ها حکومتی و دولتی هستند. در‌واقع خود دولت بزرگترین ذینفع این گرانی‌هاست و بنابراین بعید می‌دانم انگیزه‌ای برای جلوگیری از این فرایند را داشته باشد.

نوید آقایی تحلیلگر فضای مجازی در گفت‌و‌گو با رویداد ۲۴ در این رابطه گفته است: این شرکت‌ها، هم سهام‌دار دولتی و حکومتی دارند و هم در عمل دارای انحصار هستند. طنز ماجرا این‌جاست که دولت در کنار مالیات و عوارض، حق پروانه سنگینی هم از آنها اخذ می‌کند. در چنین شرایطی حمایت از حقوق مصرف‌کننده بیشتر شبیه شوخی است.

او گفت: در شرایط عادی، افزایش تعرفه باید همگام با بهبود کیفیت شبکه باشد، اما به نظر هیچ چیز عادی نیست. کمتر از دو سال پیش با بهانه نوسازی شبکه دست به گران کردن خدمات زدند و حالا دوباره با همین بهانه می‌خواهند تا ۷۵ درصد دیگر گران کنند. در این میان رئیس رگولاتوری هم با تأیید کیفیت پایین اینترنت در کشور می‌گوید «شرکت‌ها حق افزایش بدون هماهنگی ندارند وگرنه عقوبت سخت می‌شوند.» بهتر است در قدم اول بررسی جدی صورت گیرد که با وجود افزایش ۳۰ درصدی با همین بهانه‌ها، چه نوسازی در شبکه صورت گرفته که کیفیت بدتر هم شده است.

آقایی افزود: متأسفانه چشم‌انداز روشنی پیش رو وجود ندارد. شبکه روز به روز فرسوده‌تر می‌شود و طبیعتاً آخرین بار نیست که با افزایش هزینه‌ها مواجه می‌شویم. سیاست‌گذار هم در حال شوخی با جامعه است. همه می‌گویند فیلترینگ گسترده ناکارآمد بوده، اما کماکان اعمال می‌شود. طبیعتاً با این رویکرد، نیروی انسانی متخصص نیز با اولین پیشنهاد کشور را ترک می‌کند. زنجیره تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری در این حوزه به شدت معیوب است.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: تعرفه اینترنت
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۶
رانت یعنی چپاول
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۸:۳۲ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۷
0
5
سیستم کمونیستی و اقتصاد غیر آزاد یعنی دزدی به نام حمایت از طبقه ی فقیر و تهی دست به نفع الیگارشی و مافیاهای حکومتی
سعید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۴۷ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۷
0
4
ذینفعان دولت وسهامداران اشخاص حکومتی عرشه اپراتوردست شأن توی یک کاسه هست!؟درصورتیکه مصرف کننده خدمات اصلی اینترنت همراه مردمند و هیچ نماینده ومدافع ای جهت جلوگیری افزایش قیمت اینترنت همراه راندارند درصورتیکه مصرف کنندگان هیچگونه رضایتی ازخدمات ضعیف اینترنت ندارند ذینفعان هم پس از مدت کوتاهی به هر بهانه ای شده مجددااقدام به افزایش بهای قیمت بسته خدمات اینترنت می نمایند!؟هیچکدام ازمسئولان امر دولتی وحکومتی بفکراقشارصعیف جامعه نیست!؟اقایون ذینفع فقط بفکرمنافع شخصی خودشان هستند واقعا بااین‌همه مشکلات اقتصادی وگرانی های کمرشکن روزمره زندگی مردم توان مالی خرید افزایش قیمت بیش ازاین راندارند!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۱۷ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۷
0
4
لطفا فیلم بازی نکنید !
تعرفه اینترنت را پایین نگه داشته اید ؟!
الان سه تعرفه در اینترنت اعمال می شود :
۱- ترافیک داخلی و نیم بها ! کی داده کی گرفته ؟!!
۲- ترافیک بین الملل تمام بها !!! با این فقط سایت های داخلی در دسترس هستند !
۳- ترافیک بین الملل با نیاز به فیل تر شکن !!! بهای اینترنت + بهای فیل تر شکن !! ببر ، حالشو ببر !!!!
.
الان هم با توجه به رفع فیل تر ، نیاز است ، هزینه فیل تر شکن را به اینترنت بین الملل و نیم بها اضافه کنند !
هیچ چیز مجانی نیست !!!
نام
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۵۶ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۷
1
3
کاشکی می تونستیم این نت رو تحریم کنیم . ما رو معتاد کردند ، حالا که وایسته شدیم ،نمیتونیم ترکش کنیم، بعد از،یه معتاد هروئین و تریاک و مواد مخدر انتقاد میکنیم که چرا ترک نمیکنه .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۴۶ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۸
0
7
وقتی ترامپ میگه مسئولین ایران جیب ملت رو خالی میکنن ؛ راست میگه واقعا
امیر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۵:۲۱ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۳
0
1
قیمت بسته های خدمات اینترنت همین حالا باوضیعت ناهنجارخدمات اینترنتی بسیار بالاست!؟مردم توان مالی جهت افزایش قیمت خدمات اینترنت بیش این راندارند!؟دولت بجای حمایت ازقشرضعیف جامعه دنبال افزایش بیش ازاین خدمات اینترنت همراه نباشد!؟دولت هاهمیشه باید حامی ودرکنارمردم باشندنه فقط درایام انتخابات دنبال حمایت مردمی باشند!!
نظرات شما