تاریخ انتشار: ۱۴:۲۳ - ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴

دیدار مدیرعامل بانک ملت با فعالان اقتصادی استان مازندران

مدیرعامل بانک ملت در سفر به استان مازندران از سه مجموعه بزرگ تولیدی و صنعتی در این استان بازدید و با مدیران عامل این شرکت‌ها در خصوص رونق تولید و اشتغال آفرینی گفت‌و‌گو کرد.

دیدار مدیرعامل بانک ملت با فعالان اقتصادی استان مازندران

رویداد۲۴| فرشید فرخ نژاد در دیدار‌های جداگانه با سلیمانی مدیرعامل شرکت فرآورده‌های گوشتی کاله تولیدکننده انواع محصولات گوشتی، سیروس درویش متولی مدیرعامل شرکت بهپاک بهشهر تولیدکننده انواع روغن خام و عبدالعلی طهماسبی مدیرعامل شرکت ساوانا تولیدکننده زنجیره گوشت مرغ، راهکار‌های تقویت همکاری بانک با این مجموعه‌ها را مورد بررسی قرار داد.

فرخ نژاد با اشاره به زیرساخت‌ها و ظرفیت‌های مالی، اعتباری و الکترونیک بانک ملت، از آمادگی برای حمایت از طرح‌های توسعه‌ای این شرکت‌ها در چارچوب ضوابط و مقررات بانک خبر داد و تاکید کرد: امیدواریم گسترش سطح همکاری با شرکت‌های تولیدی و صنعتی استان مازندران، درنهایت به رونق تولید و اشتغال هر چه بیشتر در استان منتج شود

برچسب ها: بانک ملت
نظرات شما