تاریخ انتشار: ۲۲:۱۷ - ۲۸ خرداد ۱۴۰۴
در رویداد۲۴ بخوانید:

کشور‌های اروپایی ویزای ایرانی‌های گرفتار را تمدید نمی‌کنند

بسته شدن حریم هوایی کشور به خاطر جنگ برخی مسافران را گرفتار مشکلات ویزا کرده و برخورد کشور‌های اروپایی با توریست‌های ایرانی نشانه دیگری از حمایت آنها از اسرائیل است.

ویزا

رویداد ۲۴| حریم هوایی ایران و کشور‌های منطقه به دلیل جنگ ایران و اسرائیل بسته شده و پرواز‌ها از مبدا و به مقصد ایران همگی لغو شده‌اند.

لغو پرواز‌ها به این معناست که بسیاری از ایرانی‌ها که برای مدت کوتاهی با ویزای توریستی و محدود به خارج از کشور سفر کرده بودند قادر به بازگشت به کشور نیستند.

بررسی‌های رویداد٢۴ نشان می‌دهد کشور‌های اروپایی از جمله هلند حاضر به تمدید ویزای توریستی و کوتاه مدت ایرانی‌ها نیستند.

مراجعه ایرانی‌ها به اداره مهاجرت هلند برای درخواست تمدید ویزا تا زمان باز شدن حریم هوایی با یک پاسخ عجیب مواجه شده است

اداره مهاجرت هلند به ایرانی‌ها گفته مسیر‌های زمینی به ایران بسته نشده و لزومی برای تمدید ویزا نیست!

این درحالی است که برخی کشور‌ها نظیر امارات متحده عربی اعلام کرده‌اند که ویزای ایرانی‌ها بدون جریمه تمدید می‌شود.

برخورد کشور‌های اروپایی با توریست‌های ایرانی نشانه دیگری از حمایت آنها از اسرائیل است.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
نظرات شما