۳۱ شهریور، آخرین مهلت شرکت در جشنواره حسابهای قرض الحسنه پس انداز بانک ملت

رویداد۲۴| با استقبال پرشور سپرده گذاران، سی و هشتمین جشنواره حسابهای قرض الحسنه بانک ملت تا ۳۱ شهریورماه ادامه خواهد داشت و سپرده گذاران و دارندگان حسابهای قرض الحسنه پس انداز، کمتر از ۱۰ روز برای افزایش موجودی یا افتتاح حساب برای شرکت در این جشنواره فرصت خواهند داشت.
بر اساس این گزارش، ۱۴۰۴ جایزه نقدی ۲۵۰ میلیون تومانی، ۴۴۰۴ جایزه نقدی ۲۵ میلیون تومانی و صدها هزار جایزه نقدی دیگر، به عنوان جوایز سی و هشتمین دوره جشنواره قرعه کشی حسابهای قرض الحسنه پس انداز بانک ملت تعیین شده است.
بر این اساس، حداقل موجودی برای شرکت در این دوره از جشنواره حسابهای قرض الحسنه پس انداز برای حسابهای ریالی ۲۰۰ هزار تومان و شرط اعطای جایزه حفظ حداقل موجودی طی ۳ ماه یا ۹۰ روز متوالی در طی دوره یا از زمان آخرین مهلت افتتاح حساب یا تکمیل موجودی در نظر گرفته شده است و حسابهای با موجودی بیشتر و ماندگاری طولانی تر، از شانس بالاتری برای برنده شدن در قرعه کشی برخوردار خواهند بود.
مشتریان بانک ملت میتوانند به ازای هر ۱، ۰۰۰، ۰۰۰ ریال در هر روز، یک امتیاز شرکت در قرعه کشی دریافت کنند و شانس خود را برای کسب یکی از هزاران جایزه ارزنده سی و هشتمین جشنواره حسابهای قرض الحسنه پس انداز این بانک افزایش دهند.





یک پیره زن باز نشسته هستم حساب از اولینهای بانک ملت هستم اماروزگاراست. باز نشستگان کشوری هم فروردین ۱۴۰۱ تقاضای ۳۰ میلیون وام کرده ام هنوز موافقت نکرده اند. الهی شرکت کننده و صاحب جایزه وبرنامه ریزان بانک ملت خو ششان باشد. الهی آمین