تاریخ انتشار: ۱۰:۰۹ - ۲۴ شهريور ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۱ نظر

دستور پزشکیان برای دهک‌های پایین درآمدی

وزیر راه و شهرسازی از آغاز عملیات اجرایی ۹۴ هزار مسکن کارگری در هفت استان خبر داد.

دستور پزشکیان برای دهک‌های پایین درآمدی

رویداد۲۴| فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی با تأکید بر دستور رئیس‌جمهور برای توجه به دهک‌های پایین درآمدی، اظهار کرد: هم‌زمان با آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری، تفاهم‌نامه‌ای با صاحبان صنایع و کارخانجات به‌عنوان مجریان ساخت واحد‌ها امضا شد.

وی مهم‌ترین ویژگی این تفاهم‌نامه را ورود صنایع به تأمین مالی و آماده‌سازی، تنوع عرضه مسکن شامل ملکی، سازمانی و استیجاری و نیز واگذاری کامل مسئولیت ساخت به صاحبان صنایع دانست.

وی تصریح کرد: با وجود محدودیت منابع دولتی، ظرفیت‌های فراوانی در صنایع و معادن وجود دارد که با هم‌افزایی وزارتخانه‌های راه و شهرسازی و کار و رفاه اجتماعی به کار گرفته می‌شود. زمین موردنیاز این طرح نیز توسط وزارت راه تأمین خواهد شد.

منبع: تسنیم
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: مسعود پزشکیان
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۳۱ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۴
0
0
تجمع بازنشستگان مخابرات در برخی شهرها+ عکس
بازنشستگان مخابرات ایران به روال هفته‌های گذشته، در اعتراض به‌ عدم اجرای کامل آیین‌نامه ۸۹ تجمع کردند.
تاریخ: ۲۴ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۱
بازنشستگان مخابرات ایران به روال هفته‌های گذشته، در اعتراض به‌ عدم اجرای کامل آیین‌نامه ۸۹ تجمع کردند.

تجمع بازنشستگان مخابرات در برخی شهرها+ عکس

به گزارش ایلنا: امروز دوشنبه ۲۴ شهریور ماه، بازنشستگان مخابرات ایران به روال هفته‌های گذشته، در اعتراض به‌ عدم اجرای کامل آیین‌نامه ۸۹، عدم به‌روزرسانی خواربار و رفاهیات فریز شده و مشکلات مربوط به بیمه تکمیلی، در کردستان، تهران، زنجان، تبریز، گیلان، کرمانشاه و برخی دیگر از شهرها تجمع کردند.



در این تجمعات، بازنشستگان ۹درصدِ قبل از خصوصی‌سازی، خواهان همسان‌سازی حقوق خود با همکاران شاغل هستند.



بازنشستگان مخابرات برای رسیدن به مطالبات خود تا کنون بیش از صد تجمع برگزار کرده‌اند.
نظرات شما