تاریخ انتشار: ۱۶:۲۲ - ۱۲ مهر ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۱ نظر

ماجرای انصراف کارگران از بیمه تکمیلی چیست؟

توان مالی پایین کارگران سبب شده تا بسیاری نسبت به دریافت بیمه تکمیلی انصراف دهند.

ماجرای انصراف کارگران از بیمه تکمیلی چیست؟

رویداد۲۴|  در پی افزایش بیش از ۳۰ درصدی نرخ ارز از پایان فروردین تا نیمه مهر ۱۴۰۴، هزینه‌های زندگی در ایران به شکل چشمگیری بالا رفته و قدرت خرید خانوارها، به‌ویژه کارگران، کاهش یافته است. هرچند بسیاری از کارشناسان معتقدند بسیاری از کالا‌های داخلی وابستگی مستقیم به ارز ندارند، اما تجربه نشان داده است که هر جهش ارزی تقریباً به افزایش عمومی قیمت‌ها منجر می‌شود.

به گزارش ایلنا، کاهش حداقل ۳۰ درصدی ارزش ریال و رشد تورم ماهانه، نشانه‌ای از کوچک‌تر شدن سفره مردم است. احسان سهرابی، فعال کارگری، می‌گوید حتی کالا‌هایی که ظاهراً ارتباطی با دلار ندارند، تحت تأثیر افزایش نرخ ارز گران شده‌اند. او از وضعیت بحرانی کارگران خبر می‌دهد: بسیاری از آنها دیگر توان خرید گوشت قرمز و حتی میوه را ندارند و تنها به مصرف صیفی‌جات ارزان بسنده می‌کنند.

به گفته سهرابی، توان خرید کارگران در ماه‌های اخیر به‌شدت کاهش یافته و حتی مصرف گوشت سفید نیز در سبد غذایی آنان کم شده است. هزینه‌های آموزشی فرزندان کارگران در مهرماه نیز به حدی سنگین است که بعضی خانواده‌ها از ادامه تحصیل فرزندان خود بازمی‌مانند. هم‌زمان، فشار اقتصادی باعث شده برخی کارگران بیمه تکمیلی خود را لغو کنند که این امر در صورت بیماری، به فاجعه مالی برای خانواده‌ها منجر می‌شود.

او با انتقاد از دولت می‌گوید: باوجود امکان قانونی برای افزایش دستمزد هر سه ماه یک‌بار، دولت از این ظرفیت استفاده نمی‌کند و حتی درخواست نمایندگان کارگری برای تشکیل جلسه شورای عالی کار را نادیده می‌گیرد. به باور او، بی‌توجهی به ترمیم مزد و کنترل تورم، موجب گسترش پدیده‌هایی مانند ترک تحصیل کودکان و افزایش کودکان کار شده است.

در نهایت، سهرابی تأکید می‌کند که افزایش نرخ ارز نه‌تنها بر قیمت کالاها، بلکه بر اجاره مسکن کارگران نیز اثر مستقیم دارد. بسیاری از کارگران به دلیل ناتوانی در پرداخت اجاره، مجبور به ترک حاشیه شهر‌ها و مهاجرت به مناطق دورتر شده‌اند؛ نشانه‌ای آشکار از سقوط سطح زندگی طبقه مزدبگیر. او از دولت می‌خواهد که برای کنترل قیمت‌ها و جلوگیری از سقوط بیشتر معیشت، اقدامی فوری انجام دهد.

منبع: ایلنا
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: حقوق کارگران
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Germany
|
۱۹:۱۷ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۲
0
0
اگر شرکت های بیمه ، دردی از مردم دوا می کردند ، حالا یه چیزی !
پول بیمه بدی ، شرکت بیمه تهدیدت کنه ، موقع نیاز به حمایت بیمه ، مجبورت کنه برخلاف نیازت ، به پزشک و بیمارستان بدرد نخورد بروی ، آخرش هم سر پرداخت خسارت ، آبرو و حیثیت برایت نگذارند .
لعنت به گردانندگان مفت خورِ صنعت بیمه .
نظرات شما