تاریخ انتشار: ۱۴:۳۳ - ۲۷ مهر ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۷ نظر
در رویداد۲۴ بخوانید؛

عروسی در هتل اسپیناس پالاس تهران چقدر آب می‌خورد؟ | شبی رویایی به بهای یک آپارتمان!

برگزاری یک عروسی مجلل در هتل اسپیناس پالاس تهران برای ۱۵۰ مهمان، هزینه‌ای از حدود ۸۰۰ میلیون تومان تا بیش از ۱.۵ میلیارد تومان دارد؛ رقمی که معادل خرید یک خودروی خارجی یا پیش‌پرداخت یک آپارتمان کوچک در تهران است. این هتل با دکور‌های فاخر، منو‌های بین‌المللی و خدمات لاکچری، گزینه‌ای محبوب برای زوج‌هایی است که مراسم خود را به یک جشن سلطنتی تبدیل می‌کنند.

هتل اسپیناس 

رویداد۲۴| عروسی در هتل اسپیناس پلاس رویای خیلی‌ها است ما فقط برای آنهایی که واقعی می‌شود که بودجه میلیاردی برای یک شب مهمانی کنار گذاشته باشند.  نگاهی به تعرفه‌های رسمی این هتل نشان می‌دهد که برگزاری مراسمی با ۱۵۰ مهمان، هزینه‌ای معادل قیمت یک خودروی خارجی یا حتی پیش‌پرداخت خرید خانه در تهران را دارد.

هتل اسپیناس پالاس در شمال تهران و یکی از گران‌ترین و مجلل‌ترین مکان‌ها برای برگزاری مراسم عروسی به شمار می‌رود؛ سالنی با دکور‌های فاخر، منو‌های بین‌المللی و خدماتی که بیشتر شبیه جشن‌های سلطنتی است تا یک مراسم معمولی ازدواج.

بر اساس تعرفه‌های رسمی که اخیراً در اختیار رویداد۲۴ قرار گرفته، هزینه برگزاری یک مراسم عروسی در این هتل با حداقل ۱۵۰ مهمان، از حدود ۸۰۰ میلیون تومان آغاز می‌شود و می‌تواند تا بیش از ۱.۵ میلیارد تومان نیز افزایش یابد؛ رقمی که بسته به نوع منو، سطح گل‌آرایی و خدمات جانبی، تغییر می‌کند.

در ساده‌ترین حالت، منوی شماره سه که شامل نوشیدنی‌های طبیعی، پیش‌غذا و غذای اصلی مشابه سایر منوها، و ده مدل دسر و نوشیدنی است، برای هر نفر حدود ۳ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان هزینه دارد. با احتساب حداقل ۱۵۰ مهمان، فقط بخش غذا حدود ۵۷۰ میلیون تومان خواهد شد.

اما این تازه آغاز ماجراست؛ اجاره سالن عقد ۱۵۰ میلیون تومان اعلام شده و «جایگاه عروس»، «سفره عقد» و «ورودی جایگاه» هرکدام ۵۶ میلیون تومان (۵۶۰ میلیون ریال) هزینه دارند. در واقع تنها تزیینات اولیه و فضای اختصاصی عروس و داماد نزدیک به ۱۷۰ میلیون تومان خرج برمی‌دارد.

گل‌آرایی میز‌ها نیز رقم چشمگیری دارد؛ برای هر میز پذیرایی باید ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان پرداخت کرد و اگر تعداد میز‌ها زیاد باشد، رقم نهایی به‌راحتی از ده‌ها میلیون تومان فراتر می‌رود. هزینه گل‌آرایی پله‌ها «قابل مذاکره» عنوان شده، اما با توجه به سایر مبالغ عنوان شده در تعرفه‌ها، این بخش هم نمی‌تواند کمتر از چند ده میلیون تومان باشد.


بیشتر بخوانید: عروسی خوبان | چرا عروسی میلیاردی دختر علی شمخانی در اسپیناس پالاس با عکاس مراسم محمدرضا گلزار را نباید نادیده گرفت؟

ببینید| ویدئویی از مراسم عروسی دختر علی شمخانی که جنجالی شد


خدمات فنی و نورپردازی هم جداگانه محاسبه می‌شود؛ سیستم صوتی برای هر سالن ۶ میلیون تومان، ویدیو پروجکشن ۶ میلیون تومان، نورپردازی ۱۳ میلیون تومان و ایجاد ابر مصنوعی ۷ میلیون تومان هزینه دارد.

اما در مقابل، منوی شماره یک که گران‌ترین گزینه است، با ۵ میلیون تومان به ازای هر نفر، شامل انواع نوشیدنی طبیعی، بستنی یا هات‌چاکلت، فینگر فود، سوپ و سالاد‌های متنوع، خوراک‌های خاصی - از ماهی و میگو گرفته تا باقالی‌پلو با ماهیچه، خوراک زبان و بیف استراگانف - و ۲۰ مدل دسر و نوشیدنی است.

فهرست آخرین به روزرسانی قیمت‌ خدمات تالار عروسی در هتل اسپیناس پالاس

ناگفته نماند که این منو‌ها شامل یک شب اقامت عروس و داماد در هتل اسپیناس پالاس و کیک عروسی هم می‌شود؛ با این حال مجموع هزینه همین منو برای ۱۵۰ نفر به‌تنهایی حدود ۷۵۰ میلیون تومان خواهد بود.

به‌طور کلی، اگر خدمات پایه، سالن عقد، گل‌آرایی و نورپردازی را هم اضافه کنیم، هزینه برگزاری عروسی در اسپیناس پالاس برای ۱۵۰ مهمان حداقل از ۸۰۰ میلیون تومان آغاز می‌شود و با انتخاب منوی ویژه و تزئینات لوکس، به بیش از ۱.۵ میلیارد تومان می‌رسد.

در نگاه نخست، این رقم ممکن است برای بسیاری از زوج‌ها نجومی به‌نظر برسد، اما مخاطبان خاص هتل اسپیناس پالاس بیشتر از طبقه‌ای هستند که برگزاری یک مراسم مجلل را نوعی «سرمایه‌گذاری در پرستیژ اجتماعی» می‌دانند. برای این گروه، کیفیت خدمات، شکوه فضا و برند هتل مهم‌تر از رقم نهایی است.

در نهایت، اگرچه اسپیناس پالاس گزینه‌ای رویایی برای برگزاری جشن ازدواج محسوب می‌شود، اما بی‌تردید انتخاب آن تنها برای کسانی منطقی است که بودجه‌ای میلیاردی برای یک شب شاد کنار گذاشته‌اند. با یک حساب سرانگشتی معلوم می‌شود که یک عروسی اعیانی در این هتل با تعداد مثلا سیصد نفر مهمان تقریبا معادل خرید یک آپارتمان کوچک در جنوب شهر تهران هزینه دارد.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: عروسی لاکچری
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۷
ناشناس
|
United States of America
|
۱۴:۴۵ - ۱۴۰۴/۰۷/۲۷
1
16
حالا مسولین محترم ناظر بر جامعه که سریعا بابت دست دادن دانشجویان پیشکسوت پزشکی با استاد سالخورده خود یا دست دادن کارفرما با کارگر یا اجرای موسیقی خیابانی و آهنگ شروین اعلام موضع و جرم و ... می کنند بابت این قضیه هم یه دو کلمه افاضه بفرمایید.
ناشناس
|
United States of America
|
۱۴:۴۷ - ۱۴۰۴/۰۷/۲۷
1
15
وقتی یارو بصورت مداوم توو کشور برا سمت های مختلف لنگر می‌اندازه و توپ تکونش نمیده و منتقد میشه جاسوس و اندیشمند میشه غرب زده و وطن پرست میشه کافر نتیجه ش میشه ریاکاری کن هر چه خواهی کن.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۵ - ۱۴۰۴/۰۷/۲۷
17
2
اسم سایت رو بزارید سایت کمونیستی چپول پسند انقلابی
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۰۷ - ۱۴۰۴/۰۷/۲۷
این ربطی به چپول بودن نداره
این آقای محترم مهمترین حامی عدم بازگشت به برجام و بدبختی اقتصادی ایرانیان است.
ضمن اینکه ایشان مدافع سرسخت قانون حجاب بودن حالا مراسم عروسی. دخترشان بدون حجاب و با هزینه میلیاردی نشان دهنده. دو رویی و ..... است
این اعتراض ربطی به چپ و کمونیست بودن ندارد ربط به اعتراض به الیگارشی های ایران است
ناشناس
|
United States of America
|
۲۱:۵۲ - ۱۴۰۴/۰۷/۲۷
1
7
از جيب باباش که خرج نکرده يه نيم درصدى از آن درآمدها و کميسيون دلالى فروش نفت مردم بخت برگشته ايران بوده که خرج دخترش کرده
حسین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۹ - ۱۴۰۴/۰۷/۲۸
5
1
ایشان هر کاری کرده درست یا غلط من نمدانم ولی کسانی که فیلم گرفتند و پخش کردند درست نیست و پیش خدا مسوله این خرج کرده خودش میدونه ایشان هم روزی جواب خواهد داد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۲۸ - ۱۴۰۴/۰۷/۲۸
0
2
خونه ی یک و نیم میلیاردی ؟ اونم در تهران؟ از یه طرف میگین خرج اون هتل برابر با یک خانه هست و از طرف دیگه میگین خرج هتل نهایت یک نیم میلیارده!!¡!
نظرات شما