تاریخ انتشار: ۱۵:۰۳ - ۲۰ دی ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۱۷ نظر

مکارم شیرازی: مسئولین نسبت به مطالبات مردم گوش شنواتری داشته باشند

آیت الله مکارم شیرازی خطاب به مردم به ویژه جوانان تاکید کرد: نگذارید عوامل دشمن از مطالبات به حق شما بهره‌برداری کنند و به بهانه آن به مقدسات توهین کرده، اموال و اماکن عمومی و مساجد را تخریب نموده و حتی به اموال شخصی و حریم مردم تعرض کنند؛ باید صف خود را از آنان جدا کنید.

مکارم شیرازی

رویداد۲۴| پیام آیت الله مکارم شیرازی در پی حوادث اخیر کشور بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

ملت شریف ایران.

اتفاقات و وقایع روز‌های اخیر قلب هر انسان دلسوزی را به درد آورده است. این ملت بهای سنگینی برای استقلال و عزت خود پرداخته و اکنون که دشمن جدی‌تر از گذشته به خیال خود برای ضربه زدن به این سرزمین و مردم آن توطئه نموده است باید بیش از پیش وحدت خویش را حفظ نماییم؛ لذا توجه شما عزیزان را به چند نکته لازم و ضروری می‌دانم:

نخست: وجود مشکلات در اوضاع بازار و معیشت مردم، همه را آزار می‌دهد، لکن همگان خصوصاً نخبگان و اثرگذاران در هر نقطه از جامعه باید دقت کنند این اعتراض به حق، زمینه‌ای برای سوء استفاده نشود.

دوم: لازم است مسئولین محترم در همۀ قوا نسبت به مطالبات مردم عزیز گوش شنواتری داشته باشند که قطعاً شفاف کردن اوضاع موجود و طرح‌های جاری برای حل مشکلات، با گفت‌و‌گو‌ها و برگزاری مناظرات با متخصصین تأثیر مهمی در آمادگی ذهن مردم خواهد داشت.

سوم: مسئولین باید با نظارت قوی‌تر در مبارزه با فساد و قطع دست منفعت‌طلبان قدم بردارند و در این زمینه هیچ گونه مماشاتی نکنند.

چهارم: به عموم مردم و خصوصاً به نوجوانان و جوانان عزیز عرض می‌کنم، آشوب هیچ مشکلی را حل نمی‌کند.

فرزندان عزیز من، نگذارید عوامل دشمن از مطالبات به حق شما بهره‌برداری کنند و به بهانه آن به مقدسات توهین کرده، اموال و اماکن عمومی و مساجد را تخریب نموده و حتی به اموال شخصی و حریم مردم تعرض کنند؛ باید صف خود را از آنان جدا کنید.

عزیزان من، همه باید کمک کنیم تا حافظان امنیت، آرامش کامل را به جامعه برگردانند؛ به سوریه و لیبی و امثال آنها نگاه کنید که چگونه هم عزت و امنیت خود را از دست دادند و هم دشمن خارجی بر آنها مسلط شده است؛ آنان دلسوز ما نیستند بلکه به دنبال ضربه به این سرزمین و تصاحب ثروت‌های آن هستند.

همه مردم و اقوام ایرانی از ترک، کرد، لر، عرب، فارس، بلوچ و غیر آن بدانند فقط ایران یکپارچه و قوی می‌تواند امنیت و آسایش همگان را فراهم کند.

وظیفۀ مجامع فرهنگی و اثرگذار و خصوصاً خانواده‌ها ارشاد نوجوانان و جوانان با تبیین واقعیت‌ها و بیان نقاط قوت و امیدبخش است که سرمایه کشور همین قلب‌های پاکند که در معرض هجوم شبهه و فساد قرار گرفته‌اند.

امیدوارم در این ایام و لیالی ماه مبارک رجب این کشور و نظام در سایه توجهات حضرت ولیّ عصر ارواحناه فداه با همراهی مردم و مسئولان از هرگونه گزند بدخواهان محفوظ بماند. إن شاء اللّه.

والسلام علیکم ورحمة الله وبرکاته

منبع: ایلنا
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۷
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۴ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۰
0
19
یکم دیر شده برا این مسائل...شما تا امروز کجا بودی؟احساس خطر کردین؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۳۳ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۰
17
1
از تخریب اموال عمومی در اغتشاشات تهران و برخی شهرهای کشور در 18 دی پنج شنبه شب گذشته هیچ ارتباطی و ربطی به گران، مشکلات مردم و کشور ندارد و هم جزو اعتراض محسوب نمی شود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۴۰ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۰
1
7
حاج اقای عزیز اگر مسیولین به حرفای ملت تن میدادند واگر صدا وسیمای ما ازاد بود ومناطرات انجام می شد مطالبات واقعی ملت شنیده میشد واگر حاکمیت که خود به طور عیرمستقیم یکی از انهایید پیام مردم از ۷۶ تاکنون می شنید واگر سیاستهای خارجی وداخلی خودرا عوص میکردند که هزاران بار گفته شده وهم اینک نیز عیان است واگر واگر واگر به صدای ملت توجی می کردند که اصلا اعتراصی نبود که از دل ان دشمن سویاستفاده کند پس لابد حکومت عاشق بحران وبی توجهی به خواست یک ملت وعاقبتش همین ! جای تاسف است کی میخواهیم ما بیدار باشیم آقایان حاکمیت این معنی همبستگی است پشت کردن به مطا لبات بی حدوحصر یک ملت !!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۵۱ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۰
19
0
مزدوران دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در تهران و سایر شهرهای ایران به بهانه گرانی ضد علیه حکومت نظام جمهوری اسلامی فعالیت می کنند.
مزدوران رضا پهلوی در تهران و سایر شهرهای ایران به بهانه گرانی ضد علیه حکومت نظام جمهوری اسلامی فعالیت می کنند.
مزدوران موساد در تهران و سایر شهرهای ایران به بهانه گرانی ضد علیه حکومت نظام جمهوری اسلامی فعالیت می کنند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۳۴ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۰
چی زدی؟حالت خوبه؟اومدی هی مزدور مزدور میکنی...اینا مردم این مملکتن اینا صابخونه ان نه حکومت...دهنتو آب بکش
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۱۱ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۰
در برخی شهرهای کشور هم عوامل تروریست تحت حمایت آمریکا و رژیم صهیونی به اموال عمومی و شخصی مردم خسارت وارد کردند.
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۵۹ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۰
0
19
عزیزم شکر و غلات این مملکت دست خودته به مسئولین چرا گیر میدی

عاقبت ورود حضرتعالی و آقازاده های محترم در تجارت و اقتصاد و خرید و فروش همینه که داری میبینی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۴۲ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۰
12
0
تروریست ها تحت حمایت همه جانبه دونالد ترامپ بی ادب رئیس‌جمهوری آمریکا جنایتکار و با کمک مالی رضا پهلوی در تهران و سایر شهرهای ایران جنایت می کنند، آدم می کنند و هم دست به اقدامات تروریستی می زنند
سلطان شکر و روغن و غذای دام و طیور
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۵۰ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۰
1
15
همه ش دست بچه ها و داماد خودته (مدلل)
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۳۱ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۰
0
8
جناب مکارم
بعد از فساد چای دبش و بانک آینده اگه بیانیه می‌دادیم الان صداقت این بیانیه زیر سوال نمی رفت
حتی ذره ای هم از اخلاق حضرت امیر (ع) رو در عدل و انصاف و عدالت یاد ندارید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۰۵ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۰
9
0
دشمن فرماندهی خود را در حوادث اخیر اعلام کرده است/ مردم به غائله پایان خواهند داد
مردم فهیم ما که همیشه در بحران‌ها حضور دارند کار دشمنان را این‌بار نیز یکسره می‌کنند و به این غائله پایان خواهند داد.
در صورت تکرار اشتباه، دشمن پاسخ محکم‌تری دریافت خواهد کرد
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۴۱ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۰
تهران در برخی شهرهای کشور هم عوامل تروریست تحت حمایت آمریکا و رژیم صهیونی به اموال عمومی و شخصی مردم خسارت وارد کردند. و این در حالی است که مذاکره ایران با آمریکا، کشورهای اروپایی، روسیه، چین، ژاپن و... از سال 1392 تاکنون به نفع مردم ایران و کشور ایران نبوده است و هم عامل اصلی همه مشکلات مردم ایران و کشور ایران بوده است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۰۹ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۰
6
0
تهران در برخی شهرهای کشور هم عوامل تروریست تحت حمایت آمریکا و رژیم صهیونی به اموال عمومی و شخصی مردم خسارت وارد کردند.
و این در حالی است که مذاکره ایران با آمریکا، کشورهای اروپایی، روسیه، چین، ژاپن و... از سال 1392 تاکنون به نفع مردم ایران و کشور ایران نبوده است و هم عامل اصلی همه مشکلات مردم ایران و کشور ایران بوده است.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۰۴ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۰
خوش به حالت
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۳۴ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۰
0
0
چشم.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۵۹ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۰
5
0
آمریکا، اینترنشنال و اسرائیل بیش از 1000 نفر جاسوس را وارد شهرهای ایران کردند. پشتیبان این اغتشاشات آمریکا و اسراییل، اینترنشنال و شاهزاده رضا پهلوی هستند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۱۱ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۱
0
1
چشم حاج آقای مکار مکرم از فردا ان شاالله بیشتر گوش میدن
نظرات شما