تاریخ انتشار: ۱۳:۵۱ - ۲۰ دی ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۱۳ نظر

بیانیه مجلس خبرگان رهبری: تاکید بر محاکمه بدون اغماض تروریست‌های آشوب طلب

مجلس خبرگان رهبری با صدور بیانیه‌ای بر پیگرد قضایی و محاکمه قانونی تخریب گران تأکید کرد.

مجلس خبرگان رهبری

رویداد۲۴| به گزارش ایسنا نقل از دبیرخانه مجلس خبرگان رهبری، متن بیانیه به شرح زیر است:

اغتشاش و تخریب‌گری چند روز گذشته عده‌ای اوباش و مزدور و همراهی تعدادی اندک از جوانان و نوجوانانی که نوعاً تحلیل درستی از مسائل ندارند موجبات سلب امنیت و آرامش جامعه، اهانت به مقدسات دینی و آسیب به اموال عمومی و خصوصی را فراهم آورد و با اجرای نقشه شوم دشمنان کینه توز این نظام و این خاک مقدس به ویژه آمریکای جنایتکار و رژیم خبیث صهیونیستی برای کشور و مردم هزینه ایجاد کرد؛ این نوع اقدامات قطعاً از نگاه توده مردم، محکوم و از سنخ اعتراض به برخی نارسایی‌ها به شمار نمی‌آید.

مجلس خبرگان رهبری همواره بهبود معیشت مردم را از مهم‌ترین مسائل کشور دانسته و خواستار تدبیر و چاره اندیشی جهت انضباط در بازار بوده و این امر را در جلسات مختلف از مسؤولان ذیربط مطالبه نموده و اطمینان می‌دهد که دست اندرکاران اقتصادی کشور به ویژه سران محترم قوا در تلاش برای رفع ناکارآمدی‌ها و اصلاح کاستی‌های موجود هستند.

مجلس خبرگان رهبری، ضمن محکوم نمودن اقدامات ساختارشکنانه و ابراز همدردی با مردم آسیب دیده در این حوادث خصوصاً خانواده‌های شهداء و جانباختگان این اغتشاشات از خویشتن داری و تدبیر فرماندهی انتظامی و نهاد‌های امنیتی در برابر اعتراضات، قدردانی نموده و حمایت همه جانبه از رهبری معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای «مدظله العالی» و تدابیر حکیمانه معظم له را اعلام می‌دارد؛ بر ضرورت جهاد تبیین در دوران جنگ تمام عیار اقتصادی، ساماندهی مسائل اقتصادی و معیشتی مردم، احقاق حقوق خسارت دیدگان، حمایت از اقدامات قوه قضائیه در راستای پیگرد قضائی و محاکمه بدون اغماض تروریست‌های آشوب طلب و نیز لزوم هوشیاری و خنثی نمودن توطئه‌های شوم نظام سلطه و صهیونیسم جهانی علیه انقلاب اسلامی ایران، تأکید می‌نماید.

ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۴ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۰
2
34
شماها توانایی انجام کارای شخصیتون رو دارید که برای یه مملکت و یه ملت شجاع تکلیف روشن میکنید؟؟؟یک عمر حکم به قتل مردم دادید اسم خودتون رو گذاشتید عالم دین؟شکمهایی که لقمه حروم پر شده...جمع کنید کاسه کوزتون رو که باید برید قبرستون
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۶ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۰
1
33
مجلس خبرگان رهبری! حرفی درباره تورم، فقر مردم ایران، بی ثباتی اقتصادی و بی ارزش شدن لحظه ای پول ملی دارد؟؟؟ مجلس خبرگان رهبری از وضعیت معیشت مردم باخبر است؟ مجلس خبرگان از دود شدن سرمایه های مردم باخبر است؟؟؟؟؟؟؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۲۰ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۰
1
28
اکثریت مردم ایران این مجلس خبرگان را قبول ندارند!!!!! یک رفراندوم ساده همه چیز را بیان می کند! ولی کو شجاعت برگزاری رفراندوم در جمهوری اسلامی؟؟؟؟؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۵ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۰
1
26
با این بنده های خدا چکار دارید از خواب بیدار میکنید بیانیه بدن. بزارید تو همون بهشت خودشون چرت بزنن با مشکلات و بدبختی مردم چکار دارن اینجا.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۰ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۰
1
20
این اشخاص پیر
از نظر فکر و جسم
چیزی از ایران و ایرانی نمی‌دانند
که بخواهند دلسوزی کنند
و در بیان و لسان هم شده،
مشکلات این چندساله را بیان کنند،
مواهب و مواجب سلطانی که به راه بوده
موال و آفتابه هم در کنار.
چند هرازگاهی سر از بالین برداشته
و چیزکی می‌گویند.
چرا در مورد دزدان بیت المال
و رانت خواران میلیارد دلاری
و سرداران به هدر دهنده پول و اعتبار کشور
خورندگان زمین، دریا، کوه و جنگل
و...
چیزی نمی گویند
ایران پور
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۳۷ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۰
1
22
سالی یه بار جمع میشیم و چرت میزنید و علیه مردم بیانیه میدید و از پول همین مردم هم تغذیه می‌کنند
سامره
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۵۱ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۰
1
20
شما که خزعبلات اینها رو پوشش میدین هم همدست اینها هستین
نادر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۰۶ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۰
1
14
اونایی که باید بدون اغماض و چشم پوشی محاکمه بشن شمایید که این کشور رو نابود کردید.
اخ
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۰۱ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۰
0
10
مجلس خبرگان وظیفه قانونی اش نظارت و رسیدگی به رفتار رهبری است نه تعیین تکلیف برای برخورد با معترضان
شما به وظیفه قانونی خود عمل کنید وظیفه ای که برایش ماهیانه نود ملیون تومان حقوق میگیرید و کلی مزایا
البته نمی‌توان از شما انتظاری داشت شما چطور می‌توانید بازرس رفتار کسی باشید که حتی وقتی نامش را می‌آورید مجبورید صلوات بفرستید
Rezo
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۰۷ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۰
1
12
راست میگن یه بنده خدایی کنترل خودش رو نداره؟
رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۰۴ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۰
0
10
چی شد بالاخره ما غرب‌زده‌ایم یا فریب خورده یا اغتشاشگر یا سلطنت طلب یا آشوبگر؟ خودتون هم تکلیفتون با خودتون روشن نیست. یکصد گل سرخ یک گل نصرانی / ما را ز سر بریده میترسانی؟ بیا تو خیابون.
قادر توانا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۳۹ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۰
0
3
اینا تا کی میخوان برای این نسل جوان برنامه بچینند؟
Reza
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۰۱ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۰
0
3
فایده اینا برای مردم چیه!!؟ غیر از اختصاصی بودجه بیت المال بهشون هر سال
نظرات شما