تاریخ انتشار: ۱۷:۴۵ - ۲۱ اسفند ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۲ نظر

روایت آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای از دیدن پیکر رهبر شهید

آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای در بخشی از نخستین پیام خود از آخرین دیدار و وداع با پیکر رهبر شهید انقلاب گفت.

روایت آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای از دیدن پیکر رهبر شهید

رویداد۲۴| آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای در بخشی از نخستین پیام خود از آخرین دیدار و وداع با پیکر رهبر شهید انقلاب گفت.

در این بخش از پیام امده است: 

من این توفیق را داشتم که پیکر ایشان را بعد از شهادت زیارت کنم؛ آنچه دیدم کوهی از صلابت بود و شنیدم که مشت دست سالمش را گره کرده بود. در مورد وجوه مختلف شخصیت ایشان اهل اطلاع باید مدتها چیزها بگویند. در این مجال اکتفاء بهمین مجمل نموده، تفاصیل را واگذار به موقعیتهای مناسب دیگری میکنم. این است علت سختی تکیه بر کرسی رهبری بعد از چنین کسی، تتمیم این فاصله تنها با استعانت از حضرت حق و یاری شما مردم ممکن است.

رهبرا! با رفتن خود داغ سنگینی بر قلوب همگان وارد کردید. شما همیشه مشتاق این عاقبت بودید تا بالاخره حضرت حق آن را در حال تلاوت قرآن کریم در صبحگاه روز دهم رمضان المبارک به شما اعطا فرمودند. مظلومیتهای زیادی را مقتدرانه و با حلم تحمل کردید و خم به ابرو نیاوردید. بسیاری قدر واقعی شما را نشناختند و شاید مدتها بگذرد تا انواع حجابها و موانع کنار رود و زوایایی از آن معلوم شود.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: رهبری
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۱۵ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۱
5
59
چرا باید سپاه پاسداران یک فرد مرده را رهبر جا بزند
این سوال ملیون دلاری امروز است
بنظرم این یک مرحله قبل از اعلام قدرت گرفتن کامل سپاه است
دو حالت وجود دارد یا سپاه با همین فرمان و برنامه رهبر غایب پیش می‌رود و غیر مستقیم حکومت میکند و یا در چند روز آینده اعلام کشته شدن رهبر جدید و تمام مجلس خبرگان و شورای رهبری در یک جلسه را میکند و قدرت را شورای عالی سپاه دردست میگیرد
بنظرم حالت اول بسیار آسانتر و بهتر پیش می‌رود البته تا جایی که مسعولان ولایت فقیه مطیع باشند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۴۳ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۱
0
29
من هم معتقدم که مجتبی هم همون روز اول کشته شده
نظرات شما