تاریخ انتشار: ۲۰:۱۸ - ۰۷ تير ۱۴۰۵
تعداد نظرات: ۱ نظر

وال استریت ژورنال: مذاکرات ایران و آمریکا لغو شد

روزنامه وال استریت ژورنال از لغو مذاکرات این هفته ایران و آمریکا خبر داد.

وال استریت ژورنال: مذاکرات ایران و آمریکا لغو شد

رویداد۲۴ | روزنامه وال استریت ژورنال به نقل از منابع خود ادعا کرد که مذاکرات برنامه‌ریزی شده برای این هفته بین واشنگتن و تهران در سوئیس به دلیل تشدید درگیری‌ها لغو شده است.

در چند روز گذشته، تنش میان آمریکا و ایران بالا گرفته و روز شنبه بار دیگر دو طرف به تبادل حمله پرداختند. ترامپ در تروث سوشال تهدید کرد که جنگ را از سر می‌گیرد و «کار را تمام می‌کند».

به نوشته وال استریت ژورنال:  یکی از دلایل درگیری‌های تازه به نظر می‌رسد برداشت‌های متفاوت از یادداشت تفاهمی باشد که ۱۰ روز پیش برای پایان دادن به جنگ امضا شد؛ به‌ویژه در مورد تنگه هرمز.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
محبوب محمد نژاد از تبریز
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۱۹ - ۱۴۰۵/۰۴/۰۷
0
2
شما را به هر چی اعتقاد دارید یک واقعا جنگ کنید و یا صلح واقعی دیگر ما از این زندگی زقت بار خسته شدیم مرگ یکبار و شیون هم یک بار یا تندروها هستند ما روی ارامش نخواهیم دید
نظرات شما
captcha