تاریخ انتشار: ۱۴:۰۳ - ۱۸ شهريور ۱۴۰۵

اعتراض تهیه‌کننده شفرونی به ساترا: مجوز پخش داریم، پرونده‌سازی نکنید

تهیه‌کننده برنامه توقیف‌شده «شفرونی» می‌گوید: این برنامه هم مجوز تولید دارد و هم ۱۲ قسمت از آن در ساترا بازبینی شده و اصلاحیه‌های پخش دریافت کرده است.
شفرونی

رویداد۲۴| تهیه‌کننده برنامه توقیف‌شده «شفرونی» می‌گوید: این برنامه هم مجوز تولید دارد و هم ۱۲ قسمت از آن در ساترا بازبینی شده و اصلاحیه‌های پخش دریافت کرده است.

برخلاف ادعای ساترا، «شفرونی» هم مجوز تولید و هم مجوز انتشار دارد و هر هفته برای پخش قسمت جدید، اصلاحیه‌های ساترا را دریافت و اعمال کرده است که در صورت نداشتن مهر محرمانه، همه برگه‌های اصلاحیه را منتشر می‌کردم.

توقیف «شفرونی» محصول تنگ‌نظری مدیران تلویزیون برای سرگرم‌شدن مردم است، بازی با کلمات هم در شأن ساترا نیست، درخواست توقیف با بدترین و بی‌ربط‌ترین گزارش علیه برنامه و بعد انتشار خبری مبنی بر «توقف پخش» پاک کردن صورت مساله است. نمی‌شود خود را ناظر فرهنگی بدانیم، اما به جای گفت‌و‌گو برای حل اختلافات، به قوه قضائیه و شکایت و گزارش کذب متوسل شویم.

پرونده سازی برای تولیدکنندگان برنامه‌های نمایش خانگی در شان نهاد حاکمیتی نیست، اینکه علاوه بر کتمان مجوز‌های اخذشده، برنامه ما متهم به ترویج فحشا و اخلال در امنیت و عفت عمومی معرفی شود، واقعا قابل درک نیست!

منبع: برترین ها
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: توقیف ، فیلیمو ، ساترا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha