تاریخ انتشار: ۱۱:۵۸ - ۰۶ مهر ۱۴۰۵

مصر خواستار بازگشت ایران و آمریکا به تفاهم‌نامه اسلام‌آباد شد

بدر عبدالعاطی، وزیر امور خارجه مصر، با بیان اینکه «نبود اعتماد» مشکل اصلی در تنش‌های میان ایران و آمریکا است، بر ضرورت انجام گام‌های جمعی برای کاهش تنش‌ها و بازگشت دو طرف به یادداشت تفاهم اسلام‌آباد تأکید کرد.
بدر عبدالعاطی

رویداد۲۴| «بدر عبدالعاطی» اعلام کرد که کشورش از جمله کشور‌هایی است که بیشترین آسیب را از جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران دیده است. وی افزود که امنیت خلیج فارس بخش جدایی‌ناپذیر امنیت ملی مصر و کشور‌های عربی است.

به گزارش ایرنا، عبدالعاطی در گفت‌وگویی با شبکه الجزیره تاکید کرد: مساله اصلی در موضوع تنش‌های بین آمریکا و ایران «نبود اعتماد» است و راه‌حل نیازمند گام‌های جمعی برای کاهش تنش‌ها و پایبندی به یادداشت تفاهم (اسلام آباد) است.

پیش از این نیز بدر البوسعیدی وزیر خارجه عمان در شبکه ایکس نوشته بود که حامی راهکار صلح در یمن و حامی حقوق مردم فلسطین است و اینکه مسقط به تلاش‌های خود برای حفاظت از کشتیرانی در تنگه هرمز ادامه خواهد داد.

«سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و بدر عبدالعاطی وزیر خارجه مصر روز پنجشنبه دوم مهرماه در حاشیه هشتاد ویکمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد دیدار و گفت‌و‌گو کردند.

وزیر امور خارجه ایران در دیدار با همتای مصری خود، مساله فلسطین را بزرگترین بحران انسانی و اخلاقی دنیای معاصر دانست و بر مسئولیت همه کشورها، به‌ویژه کشور‌های اسلامی، برای توقف نسل‌کشی مردم فلسطین تأکید کرد.

عراقچی همچنین با اشاره به تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه لبنان، سوریه و دیگر کشور‌های منطقه، بر ضرورت تقویت هماهنگی‌ها بین کشور‌های منطقه از جمله در سطح سازمان ملل متحد و سازمان همکاری اسلامی برای مقابله با توسعه‌طلبی و تعرض رژیم صهیونیستی به امنیت و ثبات منطقه تأکید کرد.

رئیس دستگاه دیپلماسی ایران در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل با بیان اینکه «دشمنان ما همه مسیر‌ها را امتحان کردند هر مسیری که رفتند به نتیجه‌ای نرسیدند و هیچ راهی جز راه حل مذاکره شده مبتنی بر شرافت، عدالت و با تامین حقوق و خواسته‌های به حق مردم وجود ندارد»، گفت: تنها راه حل مذاکره شده می‌تواند آنان را از بن بست خارج کند و این موضع ما است و بسیاری از کشور‌ها با این موضع ما همراهی دارند، درک می‌کنند، هیچ کس نیست که جمهوری اسلامی را متهم کند که مسیر دیپلماتیک را امتحان نکرده است.

وی تصریح کرد که ما از این منظر در موضع برتر سیاسی هستیم به این دلیل که هیچ گاه راه دیپلماسی و مذاکرات را نبستیم ولی از حقوق خودمان هیچ گاه کوتاه نیامدیم هر گاه دشمنان ما مسیر دیگری انتخاب کردند در آن مسیر هم محکم در برابرش ایستادیم.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha