تاریخ انتشار: ۱۷:۳۰ - ۰۲ آبان ۱۳۹۶

فراخوان میتسوبیشی برای 161 هزار خودرو

شرکت میتسوبیشی موتورز 161 هزار و 167 دستگاه خودروی میتسوبیشی شاسی بلند اوتلندر و سدان‌لنسر مدل‌های 2015 تا 2017 را برای رفع نقص فنی به نمایندگی‌ها فرا خواند.

رویداد۲۴-شرکت میتسوبیشی موتورز 161 هزار و 167 دستگاه خودروی میتسوبیشی شاسی بلند اوتلندر و سدان‌لنسر مدل‌های 2015 تا 2017 را برای رفع نقص فنی به نمایندگی‌ها فرا خواند. شرکت متیسوبیشی موتورز ژاپن 132 هزار و 552 دستگاه خودروی تولیدی خود را برای رفع نقص فنی به نمایندگی‌های خود در آمریکا فرا خواند.

28 هزار و 615 دستگاه دیگر نیز در کانادا برای مراجعه به نمایندگی‌های این شرکت ژاپنی فراخوانده شده‌اند.

این فراخوان شامل خودروهای شاسی بلند اوتلندر، اوتلندر اسپورت، سدان لنسر و لنسر اولوشن تولیدی سال‌های 2015 تا 2017 می‌شود.

متیسوبیشی اعلام کرده است، این نقص فنی به کاهش قدرت موتور منجر می‌شود.

قرار است نمایندگی‌ها میتسوبیشی در آمریکا و کانادا به صورت رایگان قطعات خراب را با قطعات سالم تعویض کنند.

لازم به ذکر است همه این مدل‌ها در بازار ایران نیز از سوی نمایندگی این شرکت ژاپنی عرضه شده است. 

منبع: فارس
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha