مدیرعامل توتال: نسبت به قرارداد با ایران نگرانی نداریم/ اروپایی ها به برجام پایبندند
پویانه ادامه داد: ما نمیخواهیم این قرارداد را از دست بدهیم کنگره در حال بررسی طرحی برای اعمال فشار به ایران است. احتمالا این قضیه تغییراتی در مواضع آمریکا در قبال برجام ایجاد کند که این مساله مهم است اما ما این را هم میدانیم که کشورهای اروپایی و چین و روسیه به برجام پایبند هستند.
مدیرعامل توتال تاکید کرد: ما منتظریم که ببینیم در آینده چه اتفاقی خواهد افتاد و قدم به قدم برمنبای شرایط پیش خواهیم رفت و نگرانی در این زمینه نداریم.
پویانه گفت: من نسبت به شرایط پیش رو خوشبین هستم. چرا که در آمریکا تعداد افرادی که در برجام منافع زیادی میبینند رو به افزایش هستند و کسانی که خواهان نقض برجام و خروج آمریکا از این نتوافقتنامه هستند نیز در حال کاهش هستند و درنهایت ما خواهیم دید که کنگره آمریکا چه تصمیمی خواهد گرفت و در صورتی که کنگره به لغو برجام رای دهد ما نیز با تبعات آن مواجه خواهیم بود.