طرح رژیم صهیونیستی برای ساخت 300 هزار واحد مسکونی در قدس
رسانه های رژیم صهیونیستی خبر دادند، «یوآو گالانت»، وزیر مسکن رژیم صهیونیستی کمپینی در حمایت از ساخت ۳۰۰ هزار واحد مسکونی تشکیل داده است.
رویداد۲۴-رسانه های رژیم صهیونیستی خبر دادند، «یوآو گالانت»، وزیر مسکن رژیم صهیونیستی کمپینی در حمایت از ساخت ۳۰۰ هزار واحد مسکونی تشکیل داده است.بر اساس این گزارش، شبکه ۱۰ تلویزیون رژیم صهیونیستی از این طرح به عنوان بخشی از پروژه موسوم به «اورشلیم بزرگتر» یاد کرده و هدف آن را ساخت خانه های بیشتر در مناطق فلسطینی نشین قدس اشغالی معرفی کرد.
به گفته این رسانه صهیونیست، اکثر این منازل مسکونی قرار است در منطقه ای فراتر از اراضی ۱۹۶۷ ساخته شود.
وزارت خارجه تشکیلات خودگردان فلسطین با صدور بیانیه ای، طرح مذکور را نتیجه مستقیم تصمیم ترامپ دانسته و اعلام کرد: این بخشی از پروژه استعماری است که در قدس، دره اردن و الخلیل در حال رخ دادن است.
منبع: مهر