تاریخ انتشار: ۲۰:۰۴ - ۲۶ دی ۱۳۹۶

تهرانی‌ها با قطعی آب روبرو نمی شوند

قائم مقام وزیر در امور بین الملل و پشتیبانی صنایع آب و برق وزارت نیرو گفت: این مطلب که گفته می‌شود بخشی از تهران یا نیمی از کشور در سال آینده بدون آب می‌ماند مورد تأیید وزارت نیرو نیست زیرا وزارت نیرو چنانچه با شرایط اضطراری مواجه باشد به‌طور شفاف به مردم اطلاع رسانی کرده و مردم را در جریان امور قرار خواهد داد.

رویداد۲۴-قائم مقام وزیر در امور بین الملل و پشتیبانی صنایع آب و برق وزارت نیرو گفت: این مطلب که گفته می‌شود بخشی از تهران یا نیمی از کشور در سال آینده بدون آب می‌ماند مورد تأیید وزارت نیرو نیست زیرا وزارت نیرو چنانچه با شرایط اضطراری مواجه باشد به‌طور شفاف به مردم اطلاع رسانی کرده و مردم را در جریان امور قرار خواهد داد.علیرضا دائمی با بیان اینکه خشکسالی مشابه بسیاری از حوادث طبیعی دیگر نیازمند مشارکت جمعی در دستگاه‌های مرتبط با مسئله آب و همه مردمی است که از آب استفاده می‌کنند، اظهار کرد: وقتی در شرایط خشکسالی قرار می‌گیریم برنامه ما بایستی منطبق بر شرایطی باشد که اتفاق می افتد، بنابراین برنامه‌های وزارت نیرو بر مبنای سازگاری با شرایط خواهد بود.

وی با بیان اینکه شورای عالی آب که متشکل از نمایندگان مجلس، دولت و دستگاه‌های ذیربط است جلساتی را برای این امر اختصاص داده و تصمیماتی اتخاذ کرده که بر اساس آن برنامه‌هایی را تدوین کند تا در شرایط خشکسالی بتوان برای تأمین آب شرب و مصارف کشاورزی برنامه‌های اجرایی را عملیاتی کند، عنوان کرد: وزارت نیرو برای تک تک منابع آبی، سدها و آب‌های زیرزمینی برنامه دارد که به عنوان نمونه می‌توان به سد امیرکبیر که بخشی از آب تهران را تأمین می‌کند اشاره کرد به طور مثال سد امیرکبیر دارای برنامه مدونی برای سال‌های خشکسالی، ترسالی و سال‌های عادی است که متناسب با آن عمل می‌کند.

قائم مقام وزیر در امور بین الملل و پشتیبانی صنایع آب و برق وزارت نیرو در خصوص کمبود آب در تابستان سال آینده با توجه به کاهش بارش‌ها گفت: پیش بینی‌های سازمان هواشناسی مبنی بر ادامه خشکسالی در کشور به این مفهوم نیست که بارندگی نداشته باشیم و مطمئناً تا پایان سال آبی بارندگی‌هایی اتفاق خواهد افتاد ولی وزارت نیرو همچون گذشته نیازمند مشارکت تمام مردم در منطبق شدن با شرایط خشکسالی است.

منبع: ایسنا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha