تاریخ انتشار: ۱۹:۲۳ - ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۷

لایق: شدیدا با بی اخلاقی ها برخورد می شود

دبیر فدراسیون کشتی به حواشی مسابقات مرحله نهایی انتخابی تیم های ملی واکنش نشان داد.

رویداد۲۴-دبیر فدراسیون کشتی به حواشی مسابقات مرحله نهایی انتخابی تیم های ملی واکنش نشان داد. رضا لایق دبیر فدراسیون کشتی درباره اتفاقات تلخ رخ داده در برخی از مبارزه های مرحله نهایی انتخابی تیم‌های ملی کشتی گفت: کمیته انضباطی فدراسیون کشتی در اولین فرصت پس از برگزاری مسابقات برای رسیدگی به این اتفاقات تشکیل جلسه خواهد داد و به طور قطع شدیدا با این بی اخلاقی ها برخورد خواهد کرد.

وی با بیان اینکه بخشی از اتفاقات رخ داده به دلیل حساسیت ویژه رقابت ها و همچنین واکنش تماشاگران به برخی از نتایج به وجودآمد، افزود: این قبیل اتفاقات به هیچ وجه در شأن و جایگاه کشتی به عنوان ورزش پهلوانی نیست و امیدوارم دیگر شاهد چنین اتفاقات تلخی در میادین کشتی نباشیم.

در مسابقات امروز از جمله رقابت سعید عبدولی با ایمان انصاری، یدالله محبی و پرویز هادی و همچنین سامان عبدولی و محمد نوربخش شاهد درگیری ها و اتفاقات ناخوشایندی بودیم.

منبع: ایران آنلاین
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha