تاریخ انتشار: ۱۲:۱۷ - ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۷

تفتیان قهرمان مسابقات بین‌المللی پاریس شد

دونده سرعتی ایران در مسابقات بین‌المللی پاریس به مقام قهرمانی رسید.

رویداد۲۴-دونده سرعتی ایران در مسابقات بین‌المللی پاریس به مقام قهرمانی رسید. حسن تفتیان دونده سرعتی ایران در اولین مسابقه فصل خود در فرانسه در مسابقات (Meeting Elite de Montgeron) شرکت کرد و با رکورد ۱۰.۲۲ در رده نخست قرار گرفت.

آرتور سیسه از ساحل عاج با ثبت زمان ۱۰.۲۲ و سولومن بوکاری با ثبت زمان ۱۰.۲۶ از هلند در رده‌های دوم و سوم این رقابت‌ها قرار گرفتند.

تفتیان در مرحله مقدماتی این مسابقات در گروه دوم بین ۷ دونده با ثبت رکورد ۱۰.۳۱ در رده نخست قرار گرفت و به فینال رسید.

حسن تفتیان دونده سرعتی ایران از دی ماه سال ١٣٩٥ زیر نظر اونتانون گای مربی فرانسوی در اردوهای تدارکاتی فرانسه حضور دارد. قهرمان دوی سرعت آسیا که یکی از شانس‌های مسلم کسب مدال در بازی‌های آسیایی جاکارتا است، به مدت ٤ ماه تا آغاز این مسابقات زیر نظر مربی فرانسوی به تمرینات خود ادامه خواهد داد.

منبع: ایران آنلاین
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha