تاریخ انتشار: ۱۶:۱۷ - ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۷

انگلیس: قصد انتقال سفارتمان به قدس را نداریم

سخنگوی نخست وزیر انگلیس تائید کرد که این کشور قصد انتقال سفارت خود به قدس اشغالی را ندارد.

رویداد۲۴-سخنگوی نخست وزیر انگلیس تائید کرد که این کشور قصد انتقال سفارت خود به قدس اشغالی را ندارد.سخنگوی ترزا می، نخست وزیر انگلیس گفت که کشورش قصدی برای انتقال سفارت خود از تل‌آویو به شهر قدس ندارد و با تصمیم آمریکا برای انتقال سفارتش از تل‌آویو به این شهر مخالف است.

این در حالی است که به گفته این سخنگو، ماه دسامبر گذشته به هنگام اعلام تصمیم دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا برای به رسمیت شناختن شهر قدس به عنوان "پایتخت اسرائیل" و انتقال سفارتخانه کشورش به این شهر، گفته بود: ما با تصمیم آمریکا برای منتقل کردن سفارتش به قدس و به رسمیت شناختن قدس به عنوان پایتخت اسرائیل قبل از انعقاد یک توافق بر سر وضعیت نهایی این شهر مخالف هستیم.

بر اساس اعلام سخنگوی ترزا می، نخست وزیر انگلیس گفته است: سفارتخانه انگلیس در شهر تل‌آویو قرار دارد و ما هیچ طرحی برای انتقال آن نداریم.

 امروز (دوشنبه) مراسم انتقال سفارتخانه آمریکا به شهر قدس انجام شد.

منبع: ایسنا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha