تاریخ انتشار: ۱۰:۳۶ - ۱۱ شهريور ۱۳۹۷
عباس زارع رئیس شد

پایان ریاست نبیونی بر شورای شهر کرج/ آیا اختلافات تمام می‌شود؟

در دومین سال کار شورای شهر کرج، نبیونی نتوانست ریاست خود را برای یک سال دیگر تمدید کند

پایان ریاست نبیونی بر شورای شهر کرج/ عباس زارع رئیس شد

رویداد۲۴ هشتاد و چهارمین جلسه شورای شهر کرج با دستور کار انتخاب هیئت رئیسه جدید امروز یکشنبه ۱۱ شهریور ماه برگزار شد.

با وجود اصرار برخی از اعضا به اعلام آمادگی غدیر مهدوی در کنار عباس زارع برای ریاست شورای شهر، زارع به عنوان تنها گزینه مطرح و با ۹ رای موافق به عنوان رئیس شورای پنجم شهر کرج در سال دوم انتخاب شد.

منصور وحیدی نیز به عنوان تنها گزینه مطرح برای نائب رئیسی شورای شهر کرج با ۱۲ رأی به عنوان نائب رئیس شورای شهر کرج انتخاب شد.

مهدی حاجی‌قاسمی هم با ۱۰ رأی به عنوان دبیراول، اکبر سلیم‌نژاد با ۱۱ رأی دبیر دوم و فریده بزنی‌بیرانوند با ۱۱ رأی به عنوان خزانه‌دار انتخاب شدند.

رأی‌گیری برای سخنگوی شورای شهر هم با موافقت اکثریت اعضاء امروز انجام و  رحیم خستو با ۱۱ رأی مجدداً به عنوان سخنگوی شورای شهر کرج درسال دوم انتخاب شد.

به این ترتیب تنها تغییر شورا نسبت به سال قبل، عزل محمد نبیونی از ریاست شورای شهر کرج بوده است.

سال گذشتنه شورای شهر کرج بعد از سال ها در اختیار اصلاح طلبان قرار گرفت اما در این مدت اختلافات زیادی بین اعضای شورا به وجود آمد و اعضا به دو دسته تقسیم شدند. در نهایت بعد از استعفای اصغر نصیری شهردار سابق این کلانشهر، شهرداری کرج با سرپرست اداره می‌شود و نهادهای بالادستی نیز تا کنون با دو گزینه معرفی شده برای شهرداری کرج موافقت نکرده است. 

ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha