تاریخ انتشار: ۱۵:۲۳ - ۱۲ آذر ۱۳۹۷
لشگر بیکاران تحصیلکرده؛

۱۰۰ هزار دانش آموخته دکترا بیکار هستند

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور گفت: بیش از ۱۰۰ هزار دانش آموخته دکترای PHD در کشور بیکار هستند، درحالی که سالانه ظرفیت پذیرش و تحصیل سه هزار نفر در این مقطع وجود دارد.
۱۰۰ هزار دانش آموخته دکترا بیکار هستند
رویداد۲۴ احمدرضا پیش بین روز دوشنبه در آیین تجلیل از دانش آموختگان دانشگاه علمی کاربردی لرستان بیان کرد: ایران پس از روسیه و آمریکا سومین کشور به لحاظ حجم بالای دانش آموختگان و مدارک دانشگاهی است.
 
وی با تاکید بر توجه ویژه به کارایی دانشگاه‌ها بر اساس منافع کشور، اظهار کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی از همان ابتدای راه اندازی با هدف دانش سودمند و کارآمد گام برداشته است.

او ادامه داد: از سال‌های گذشته تاکنون نیز مسایلی همچون کیفیت گرایی، ماموریت گرایی و بالابردن سطح کیفی مهارت‌ها در این دانشگاه مهم و مورد توجه بوده است.

معاون فرهنگی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور گفت: پیش از این، برخی از مراکز دارای مجوز و اساسنامه نبودند و دامنه فعالیت آن‌ها بسیار گسترده بود و حتی مدرسان مسیر جذب را طی نکرده نبودند، اما اکنون محتوا، رشته‌ها و سایر صلاحیت‌های مدرسان ساماندهی شده و این نهاد با مشارکت مدرسان و مراکز علمی کاربردی به دانشگاهی نسل چهارم، کارآفرین و پاسخگوی نیاز‌های جامعه تبدیل می‌شود.

پیش بین تاکید کرد: رعایت اقتصاد آموزشی در دانشگاه‌ها بسیار مهم است و نباید با تحصیلات رایگان و بدون مهارت افزایی، قشر دانش آموختگان بیکار تحویل جامعه شود.

وی افزود: این گونه دانشگاه‌ها نباید مورد حمایت، سرمایه گذاری و بهرمندی از بودجه کلان کشور قرار گیرند و از طرفی دانشگاه مهارت آفرین از حمایت کمتری بهره‌مند شود چرا که نظام آموزشی باید حداقل وظیفه را در قبال آموزش مهارت‌ها انجام دهد.

پیش بین گفت: دانش آموختگان علمی کاربردی با سرمایه و تلاش خود مسیر تحصیل را گذرانده اند، ولی باید برای توسعه آموزش‌های مهارتی سرمایه گذاری و نیاز‌ها و مشکلات کشور برطرف شود.

او افزود: بیش از ۹۰ درصد آموزش‌های نظام آموزشی نامطلوب است و باید برنامه ریزی‌های بیشتری در این راستا انجام شود.
معاون فرهنگی دانشگاه جامع علمی کاربردی اضافه کرد: با موافقت شورای گسترش دانشگاه جامع علمی کاربردی ۹ مرکز جدید علمی کاربردی راه اندازی شده است.

پیش بین افزود: شرکت‌های دانش بنیان علمی کاربردی ۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات از این دانشگاه و ۵۰۰ میلیون ریال نیز از محل معاونت علمی و فناوری رئیس جمهوری دریافت می‌کنند.
منبع: ایرنا
برچسب ها: دانشجو ، بیکاری
نظرات شما
نظرسنجی
بهترین گزینه برای ریاست مجلس دوازدهم چه کسی است؟
پیشخوان