تاریخ انتشار: ۱۳:۱۹ - ۲۱ آذر ۱۳۹۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
علی تاجرنیا:

استعفای نمایندگان اصفهان مانند مجلس ششم بی فایده است/ با وساطت بر می‌گردند!

نمایندگان اصفهان از استعفای دسته‌جمعی خود بازتاب خوبی نگرفتند و بسیاری از سیاسیون و کاربران فضای مجازی آن‌ها را به خودنمایی محکوم کرده‌اند.

رویداد۲۴ علی تاجرنیا معتقد است که سابقه نماینده متقاضی استعفا، شمولیت موضوع استعفا و میزان اعتماد عمومی به مجموعه مجلس از جمله شاخص‌های ارزیابی استعفاهاست. او گفته «مردم، رسانه‌ها و کسانی که از بیرون مجلس در مورد نمایندگان قضاوت می‌کنند به این نگاه می‌کنند که نماینده متقاضی استعفا قبلا چقدر به مسائل مورد توجه مردم واکنش نشان داده و مطالبات آنان را پیگیری کرده است.

روشن است که اگر عملکرد نماینده در این زمینه مثبت ارزیابی شود، استعفای او نیز از سوی افکار عمومی اقدامی لازم و مفید به شمار می‌آید. در غیر این صورت نیز مردم استعفای او را پای خودنمایی‌کردن می‌گذارند. به عنوان مثال آقای علی مطهری فارغ از اینکه چه‌ گرایش سیاسی‌ای دارد، نزد افکار عمومی به عنوان یک نماینده مسئول و حساس نسبت به مسائل مردم شناخته می‌شود. بنابراین اگر در مقطعی استعفا دهد، با او همدلی خواهد شد و کسی تصور نمی‌کند که در پی انجام یک اقدام نمایشی است»

فعال سیاسی اصلاح‌طلب افزود: «دومین عامل مؤثر در ارزیابی یک استعفا میزان اعتماد به مجموعه حاکمیت است. متأسفانه اکنون با کاهش اعتماد میان مردم و مسئولان در بخش‌های مختلف مواجه هستیم. این مسئله چندان در اختیار نماینده استعفادهنده نیست. به‌عبارتی وقتی اعتماد به مجلس به عنوان یک مرجع اثرگذار کاهش پیدا کرده باشد با استعفای نمایندگان آن نیز همراهی نمی‌شود حتی اگر آنها نمایندگان خوش‌سابقه‌ای باشند و اقدامی براساس حسن‌نیت انجام داده باشند»

نماینده پیشین مجلس با تأکید بر بحث شمولیت موضوع مورد اعتراض، ‌گفت: «استعفا به خاطر مسائل منطقه‌ای بیشتر نمایشی و پوپولیستی تلقی می‌شود»

او با تأکید بر اینکه استعفا کردن از موضع نمایندگی مردم هیچ توجیهی ندارد، گفت: «حتی استعفای نمایندگان مجلس ششم نیز با وجود سیاسی و کلی بودن موضوع آن‌طور که انتظار می‌رفت مورد حمایت افکار عمومی قرار نگرفت. بخشی از این عدم حمایت به خاطر تبلیغات رسانه‌ای بود و مردم را به این نتیجه رسانده بود که این موضوع به خود نمایندگان مربوط می‌شود نه مردم. به اعتقاد من استعفا در هر صورتی نقض عهد با رأی‌دهندگان است و توجیه ندارد مگر آنکه به یک تصمیم‌گیری جمعی درست ختم شود. هر نماینده‌ای که از مردم رأی گرفته باید در چهار سال وظایف نمایندگی خود را انجام دهد و اگر فکر می‌کند که به دلایلی قادر به انجام این کار نیست، باید برود. نه اینکه بحث استعفا را پیش بکشد و یک هفته بعد با وساطت دیگران به کار خود ادامه دهد. این کار حتما به اعتماد عمومی آسیب می‌زند»

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۵۱ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۵
0
1
در تابستان 97شهر اصفهان با بحران آب جدی روبرو شدبطوریکه آب آشامیدنی برای ساعات متوالی عملا در دسترس نبود و کیفیت آن بدلیل استفاده از چاههای آب تازه حفر شد بسیار بد شده بود .ظاهرا مسئولان اجرایی هنوز اهمیت فوقالعاده آبرسانی به اصفهان و فلات مرکزی را درک نکرد ه اند و منتظر بروز فاجعه و نابودی شهرها و تمدن فلات مرکزی ایران هستند.با خشک شدن زاینده رود و تالاب گاوخونی در اثر بی تدبیری مسئولان خطرات فراوان زیست محیطی گرفتار شهروندان اصفهان گردید.زیرا محل تجمع بسیاری از رسوباتی است که دهها سال است از این طریق انباشته شده ایت .هنوز تحقیق جامعی در این خصوص و ارتباط آن با آمار بالای بیماران ام اس و سرطان در اصفهان صورت نگرفته است .کشاورزی استان اصفهان که شغل هزاران نفر از کشاورزان زحمتکش استان بود با بی تدبیری مسئولان قبلی و فعلی در تقسیم آب و عدم اجرای پروژه های زیر بنایی آبرسانی به فلات مرکزی نابود شد .صنعت استان نیز در مواجه با بحران آب با مشکلات عدیده ای روبرو شده ولی هنوز مسئولان تهدبد جدی این بحران را برای استان اصفهان مهم نمی دانند واهمیتی نمی دهند.بالطبع تبعات نادیده گرفتن ابتدایی ترین مایحتاج مردم برای زندگی از همه نظر کشور را تحت تاثیر قرار خواهد داد و اگر فکر جدی و اساسی نشود در سالهای آینده شاهد بروز بحرانهای جدی تری که ممکن است حتی کل استان را در بر گیرد خواهیم بود.
نظرات شما
نظرسنجی
آیا از 26 فروردین تجربه برخورد با گشت ارشاد را داشتید؟
پیشخوان