تاریخ انتشار: ۱۰:۴۳ - ۱۳ اسفند ۱۳۹۷

روایت روزنامه لبنانی از استعفای ظریف/ ایران ساعت‌های طوفانی را پشت سر گذاشت، اما همه چیز ختم به خیر شد

با تأمّلی در اظهارات سردار سلیمانی در می یابیم که وی قصد دارد اعتبار وزارت خارجه را حفظ کند؛ از این رو، بر این مساله تاکید کرد که در حال حاضر، عملاً ظریف مسئول سیاست خارجی کشور است.
ایران ساعت‌های طوفانی و سختی را پشت سر گذاشت، اما همه چیز ختم به خیر شد
رویداد۲۴ جوزف سماحه در الاخبار چاپ بیروت نوشت: موضع گیری سردار سلیمانی و رئیس جمهور روحانی موفق شد تا به اعتراض محمد جواد ظریف در خصوص عدم رعایت پروتکل‌ها در سفر بشار اسد به تهران، پایان داده شود و رئیس دستگاه سیاست خارجی ایران به جای خود بازگردد.
 
در ادامه این مطلب آمده است: به دنبال استعفای ظریف، همزمان با سفر رئیس جمهور سوریه به تهران، ایران ساعت‌های طوفانی و سختی را پشت سر گذاشت. اما با حضور ظریف در مراسم استقبال از نخست وزیر ارمنستان، و قرار گرفتن او در کنار روحانی، این غائله ختم به خیر شد.

قرار گرفتن روحانی، ظریف و واعظی، در کنار یکدیگر و لبخند‌های آن‌ها در برابر دوربین‌ها در لحظاتی که منتظر رسیدن مهمان ارمنی بودند، با هدف آرام کردم اذهان عمومی و نشان دادن پایان «اعتصاب» رئیس دستگاه دیپلماسی ایران صورت گرفت. به نظر می‌رسد «انتفاضه» ظریف نه تنها شوکی به جهان سیاست در ایران وارد کرد، بلکه تبعات آن بازار بورس تهران را نیز تحت تاثیر قرار داد، تا پس از بازگشت ظریف، به حالت عادی خود بازگردد.

حضور واعظی در کنار ظریف و روحانی در مراسم استقبال از نخست وزیر ارمنستان معنای خاص خود را داشت؛ چرا که برخی، علت استعفای ظریف را ناراحتی او نسبت به اختلافات با واعظی می‌دانستند.

با تأمّلی در اظهارات سردار سلیمانی در می‌یابیم که وی قصد دارد اعتبار وزارت خارجه را حفظ کند؛ از این رو، بر این مساله تاکید کرد که در حال حاضر، عملاً ظریف مسئول سیاست خارجی کشور است. سلیمانی در ادامه صحبتهایش همچنین گفت که «ظریف در طول دوران مسئولیتش همواره مورد حمایت رهبر جمهوری اسلامی بوده است.»

اقدامات مربوط به حفظ اعتبار وزارت خارجه، محدود به داخل ایران نشد؛ چرا که دمشق هم وارد خط بحران شد. در همین رابطه، بشار اسد از ظریف دعوت کرد تا به دمشق سفر کند. این خواسته اسد طی تماس تلفنی ظریف همتای سوری او مطرح شد.
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
نظرات شما
پیشخوان