تاریخ انتشار: ۱۱:۵۴ - ۲۸ تير ۱۳۹۸
وزیر بهداشت:

پرونده الکترونیک سلامت از امروز بر روی تلفن همراه قابل مشاهده است

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: از امروز پرونده الکترونیک سلامت ایرانیان بر روی تلفن همراه قابل رویت خواهد بود و مردم می‌توانند، اطلاعات مربوط به پرونده الکترونیک و موارد مربوط به سلامت خودشان را مشاهده و به نوبت گیری از مراکز درمانی اقدام کنند.
پرونده الکترونیک سلامت از امروز بر روی تلفن همراه قابل مشاهده است
رویداد۲۴ درمان و آموزش پزشکی، سعید نمکی روز پنجشنبه در حاشیه افتتاح اورژانس بیمارستان حضرت فاطمه زهرا (س) دماوند اظهار داشت: زیرساخت‌های خوبی در شهرستان دماوند ایجاد شده و امیدواریم در آینده کمبود‌های حوزه سلامت این منطقه را برطرف کنیم.
وی گفت: امروز بخش‌های جدید بیمارستان‌های امام خمینی (ره) فیروزکوه و حضرت فاطمه زهرا (س) دماوند را افتتاح کردیم و خوشبختانه اورژانس جدید بیمارستان حضرت فاطمه زهرا (س) دماوند یکی از استانداردترین اورژانس‌های کشور با ۱۱ تخت بیمارستانی و امکاناتی مانند تخت ایزوله و اتاق عمل است.

وزیر بهداشت با بیان اینکه شهرستان دماوند در طرح بسیج ملی کنترل فشارخون، عملکرد بسیار خوبی داشت، افزود: از امروز و در نمایشگاه الکامپ، پرونده الکترونیک سلامت بر روی تلفن همراه قابل رویت خواهد بود و از این پس مردم با پیوستن به پرونده الکترونیک سلامت می‌توانند از طریق تلفن همراه شان، اطلاعات مربوط به پرونده الکترونیک و موارد مربوط به سلامت خودشان را مشاهده کنند و بتوانند اقدام به نوبت گیری از مراکز درمانی کنند.

نمکی تاکید کرد: بیمارستان سوم شعبان دماوند، امکانات بسیار خوبی دارد و در تروما و رسیدگی به وضعیت مصدومان حوادث، می‌تواند نقش مهمی داشته باشد، اما به فاصله ۷ دقیقه، اورژانس پیشرفته‌ای در بیمارستان حضرت فاطمه زهرا (س) راه اندازی شده، اما بعد از بررسی‌ها و مطالعاتی که انجام خواهیم داد مشخص می‌شود که این منطقه چه میزان به توسعه تخت‌های بیمارستان نیاز دارد.

وی در خصوص کمبود نیروی انسانی در بیمارستان‌های دماوند، گفت: بحث کمبود نیرو مربوط به بیمارستان‌های دماوند نیست، بلکه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز با این مشکل روبرو است و تلاش ما این است که اولاً نیرویی را بیکار نکنیم و نیرو‌های قراردادی را به استخدام پیمانی رسمی تبدیل وضعیت کنیم، در این راستا، مجوز استخدام ۱۰ هزار نفر را گرفته ایم و ۱۰ هزار نفر دیگر در مرحله دوم استخدام می‌شوند و امیدواریم که به دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در این زمینه کمک کنیم.

وزیر بهداشت در خصوص وضعیت اورژانس در کشور، گفت: بیش از ۳ هزار پایگاه اورژانس جاده‌ای و ثابت در سطح کشور داریم و یکی از بهترین اورژانس‌های شرق مدیترانه از نظر سیستم و دسترسی مردم در ایران وجود دارد، سعی ما این است که پایگاه‌های اورژانس را در کنار مراکز جامع خدمات سلامت که قرار است در مناطق روستایی، ۱۶ ساعت در شبانه روز فعالیت کنند، مستقر کنیم.

وی یادآور شد: مطالعه کشوری در خصوص جانمایی پایگاه‌های اورژانس در حال انجام است و ۴۰۰ دستگاه آمبولانس جدید در حال توزیع است، خوشبختانه هزار دستگاه آمبولانس کمک دار جدید برای مناطق کوهستانی را خریداری می‌کنیم تا کمبود‌های انتقال بیماران و مصدومان، برطرف شود.

به گزارش وبدا، اورژانس بیمارستان حضرت فاطمه زهرا (س) دماوند، اورژانسی پیش بیمارستانی با یازده تخت بستری، ۲ تخت ایزوله و ۲ تخت احیا و اتاق عمل سرپایی و رادیولوژی و داروخانه در زمینی به مساحت ۱۵۰۰ متر مربع است که امروز (پنجشنبه) با حضور وزیر بهداشت راه اندازی شد.

برای ساخت و تجهیز مجموعه اورژانس، بالغ بر ۱۰ میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است.

نمکی همچنین با حضور در بیمارستان سوم شعبان دماوند، از بخش‌های مختلف این بیمارستان شامل تصویر برداری، بلوک زایمانی، آی سی یو، اورژانس و داروخانه بازدید و با کادر درمانی این بیمارستان گفتگو کرد.
منبع: ایرنا
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
نظرات شما
پیشخوان