تاریخ انتشار: ۱۲:۱۰ - ۱۸ بهمن ۱۳۹۸
معاون استاندار تهران مطرح کرد:

اعلام مناطقی که دارای بیشترین تخلفات ساخت‌وساز هستند

معاون استاندار تهران مناطقی را که دارای بیشترین تخلفات ساخت‌وساز هستند، اعلام کرد.
تخلفات ساخت‌وساز
رویداد۲۴ «محمد تقی‌زاده» معاون هماهنگی و عمرانی استانداری تهران درباره شن‌چاله‌ها گفت: این شن‌چاله‌ها ناشی از فعالیت معادن شن و ماسه در گذشته است که در دو الی سه منطقه در استان ایجاد شده است. یکی از این شن‌چاله‌ها در منطقه ۱۸ شهرداری تهران و در امتداد رودخانه کن است. در این منطقه یک محدوده حدود ۱۰۰ هکتاری است که در اختیار یکی از شرکت‌های وابسته به ستاد فرمان اجرایی امام و یک شرکت از بخش خصوصی است.

وی ادامه داد: درجلسات شورای معادن استان تهران چند راهکار برای برطرف شدن این شن‌چاله‌ها ارائه داده‌ایم. البته باید توجه داشته باشیم که یک سری از تاسیسات ما مانند بزرگراه آزادگان و خط ریل راه‌آهن از این منطقه عبور می‌کند و ما از شهرداری خواستیم، برای تحکیم بستر این زیرساخت‌ها اقدامات اولیه را انجام دهد.

معاون هماهنگی و عمرانی استانداری تهران خاطرنشان کرد: همچنین می‌توان متناسب با پهنه‌ای که در طرح تفضیلی تهران تعریف شده است یک سری از فعالیت‌ها را در این منطقه مستقر کرد. قرار شده است، شرکت وابسته به فرمان اجرایی امام طرح امکان‌سنجی را برای این مناطق آماده کند و این طرح در کمیسیون ماده ۵ شهرداری تهران مورد بررسی قرار گیرد. در این خصوص نیز چند جلسه در شهرداری تهران برگزار شده است.

تقی‌زاده همچنین درباره بیشترین تخلفات ساخت و ساز در استان تهران گفت: ساخت و ساز‌های غیرمجاز در شرق و غرب استان تهران بیشتر از دیگر نقاط استان تهران است.

وی همچنین درباره بررسی پرونده باغات در شورای شهر تهران گفت: موضوع باغات یک بحث مفصل است. باغ بودن زمین باید در کمیسیون ماده ۱۴ قانون زمین‌شهری تعیین شود. برخی از زمین‌ها براساس عکس‌های هوایی که از گذشته بوده و براساس این عکس‌ها این زمین‌ها باغ در نظر گرفته شده است.

معاون هماهنگی و عمرانی استانداری تهران خاطرنشان کرد: یک کمیسیون در شورای شهر متولی رسیدگی به اعتراضات افرادی است که در این زمینه اعتراض دارند، این افراد بعضا نیز اعتراضات به حقی دارند چراکه در برخی موارد حقوق مکتسبه آن‌ها نادیده گرفته شده است.

تقی‌زاده تاکید کرد: حتما افرادی که حقوق مکتسبه‌ای دارند، باید حقوق‌شان رعایت شود. اگرچه نگاه سخت‌گیرانه شورای شهر در این مورد خوب است، اما این مصوبه دارای یک سری تالی فساد دیگری است. اگر قرار باشد هر جا یه تعداد درخت کاشته شد، آن جا را باغ اعلام کنیم، عملا این انگیزه کاشت درخت را از افراد سلب می‌کنیم.

وی ادامه داد: سبزینگی در شهر‌ها فقط همین فضای سبز شهری نیست، بلکه بخشی از آن مربوط به درختانی است که برخی افراد در منازل و زمین‌های خود می‌کارند و باید این موضوع را ضابطه‌مند کنیم. در حال حاضر با شیوه‌ای که در پیش گرفته شده است، مردم انگیزه درخت کاشتن را از دست داده‌اند، چراکه تصور می‌کنند اگر درختی بکارند براساس قانون ماده ۱۴ شهرداری این محدوده باغ اعلام شده و مالک دیگر نمی‌تواند در آینده در آن ساخت و سازی داشته باشند.
منبع: ایلنا
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: شهرداری
نظرات شما
نظرسنجی
آیا از 26 فروردین تجربه برخورد با گشت ارشاد را داشتید؟
پیشخوان