تاریخ انتشار: ۱۳:۰۰ - ۰۸ اسفند ۱۳۹۸
تعداد نظرات: ۳ نظر
مصباحی‌مقدم:

رأی به مجلس با رأی به نظام قابل قیاس نیست/ نمی‌توان مشارکت نسبتاً پایین را نشانه‌‌ی بی‌اعتمادی مردم به نظام قلمداد کرد

غلامرضا مصباحی‌مقدم اظهار داشت:حضرت آقا حدود یک ماه پیش در دیدار با ائمه جمعه مراکز استان گفتند این دولت، دولت خودمان است؛ بنای ایشان سقوط دولت قبل از پایان وقت قانونی نیست و خطاب به ائمه جمعه تاکید کردند که دولت را تخریب نکنند.

انتخابات مجلس

رویداد۲۴ غلامرضا مصباحی‌مقدم، عضو جامعه روحانیت مبارز، اظهار داشت: نمایندگان فعلی مجلس با اینکه رویکردی انتقادی به دولت دارند، هرگز به خود اجازه سیاه‌نمایی و تخریب نخواهند داد. در واقع آنها با رویکردی اصلاح‌گری دنبال برطرف کردن نواقص خواهند بود. حضرت آقا حدود یک ماه پیش در دیدار با ائمه جمعه مراکز استان گفتند این دولت، دولت خودمان است؛ بنابراین بنای ایشان سقوط دولت قبل از پایان وقت قانونی نیست و خطاب به ائمه جمعه تاکید کردند که دولت را تخریب نکنند.

نظر منتقدان آن روزهای برجام صحیح بود

این فعال سیاسی در ادامه سخنانش گفت: این دیدگاه که حضور چهره‌هایی چون قالیباف یا اعضای جبهه پایداری سبب رویارویی و اختلاف مجلس یازدهم با دولت می‌شود، دیدگاهی اشتباه است. چون افراد وقتی در جایگاهی رسمی قرار می‌گیرند، طبیعتاً موضع‌گیری‌هایشان نسبت به دورانی که مشغول فعالیت بوده‌اند فرق می‌کند. البته سرنوشت برجام و برداشتن پنج گام هسته‌ای توسط دولت نشان داد نظر منتقدان آن روزهای برجام صحیح بود.

انتخابات مجلس را با ریاست‌جمهوری نمی‌توان قیاس کرد

نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی با اشاره به مشارکت پایین 40 و چند درصدی توضیح داد: این روزها برخی به اشتباه با اشاره به رأی 98.2 درصدی سال 58 در رفراندوم به جمهوری اسلامی سعی‌شان بر این است که تنزل آمار را نشانه‌ فاصله گرفتن مردم با نظام جلوه دهند. این در حالی است که «رأی به نظام» را با هیچ دلیل و استدلالی نمی‌توان با «رأی به نمایندگان مجلس» یکی دانست. حتی گاهی انتخابات ریاست‌جمهوری مشارکت 80 درصدی را هم به خود دیده است، هرچند انتخابات مجلس را با انتخابات ریاست‌جمهوری هم نمی‌توان قیاس کرد.


بیشتر بخوانید: بررسی دلایل کاهش مشارکت مردم در انتخابات اخیر مجلس/ چه کسانی کمتر مشارکت کردند؟


میانگین مشارکت در انتخابات مجلس از 50 تا 60 درصد است

غلامرضا مصباحی‌مقدم در پایان صحبت‌هایش گفت: میانگین مشارکت در انتخابات مجلس از 50 تا 60 درصد است و در این انتخابات مواردی چون نگرانی مردم از بیماری کرونا و البته ناکارآمدیِ ملموس دولت مستقر و مجلس فعلی باعث شد بخشی از مردم پای صندوق‌های رأی حاضر نشوند. در کشورهای اروپایی مشارکت در انتخابات مجلس حول و حوش 32 درصد یا در نهایت 38 درصد می‌چرخد. پس نمی‌توان مشارکت نسبتاً پایین را نشانه‌ای از بی‌اعتمادی مردم به نظام قلمداد کرد.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
نادر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۳ - ۱۳۹۸/۱۲/۰۸
0
1
این معیار رو خودتون گذاشتید حالا که نتیجه رو دیدید دارید توجیه می کنید؟؟!!!! چرا نمی خواهید باور کنید که دیگر جایی بین مردم ندارید و جامعه از شما متنفر هستند ؟؟!!! به جز بدبختی چه دست آوردی برای این کشور داشتید؟؟!!!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۱۵ - ۱۳۹۸/۱۲/۰۸
0
0
تا روزی که کشور گرفتار قبیله مثل شما باشد هر سیاهی را باید سفید ببینیم
لابد شما چون از طرف فرستادگان خدا بر ما نازل شده ای راست میگی و ما هنوز بصیرت تداریم
حسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۵۷ - ۱۳۹۸/۱۲/۰۸
0
1
این دقیقن رفراندوم بود .خودتونو گول نزنین .....دقیقن نشان از بی اعتمادی به همتون هست..
نظرات شما
پیشخوان