تاریخ انتشار: ۲۲:۲۷ - ۱۴ فروردين ۱۳۹۹

غذای فصل/ خورش ریواس مجلسی

خورش ریواس یکی از غذا‌های فصل بهار است که همزمان با رویش ریواس رواج پیدا می‌کند.

خورش ریواس

رویداد۲۴ مواد لازم خورش ریواس

گوشت یا سینه مرغ:•: ۵۰۰ گرم

ریواس:•: یک و نیم کیلوگرم

پیاز سرخ شده:•: ۳ قاشق سوپخوری

روغن آبکرده:•: ۳ قاشق سوپخوری

نعنا و جعفری:•: ۵۰۰ گرم

آرد برنج:•: یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل:•: به میزان لازم

پیاز:•: ۲ عدد
بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورش قیمه مجلسی (با عطر و طعم قیمه نذری )


طرز تهیه خورش ریواس

برای تهیه خورش ریواس ابتدا نعنا و جعفری را پاک کنید و بشورید و روی تخته با چاقو خرد کنید و یا در خردکن بریزیدو سپس درقابلمه‌ای روغن بریزید و زیر شعله را کم کنید و سبزی‌ها را در روغن تفت دهید.

پیاز‌ها را پوست بگیریر و بشورید وروی تخته با چاقو نگینی خرد کنید، قابلمه را روی گاز بگذارید و شعله را روی کم بگذارید و روغن در قابلمه بریزید و صیر کنید تا داغ شود سپس پیاز را اضافه کنید

و تفت دهید و گوشت گوسفندی یا سینه مرغ را روی تخته به شکل مربع مربع برش دهید و به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا کاملا رنگ گوشت تغییر کند سپس نعنا و جعفری خرد شده را بیفزایید؛ و مخلوط کنید. یک قاشق آرد برنج را با نصف لیوان آب سرد مخلوط کنید در قابلمه بریزید (تا خورشت لعاب بیشتری بیندازد) ۳ لیوان آب، نمک، فلفل به خورشت اضافه کنید و صبر میکنید تا خورشت ریواس جا بیفتد.


در این فرصتی که دارید پوست ریواس‌ها را بگیرید و به اندازه ۳ ساتیمتر ۳سانتیمتر خرد کنید و به محض جا افتادن خورشت ریواس‌ها را اضافه کنید و دیگر هم نزنید و در قابلمه را بگذارید تا ۱۵ دقیقه بعد که خورشت ریواس شما آماده برای نوش جان کردن با پلو است.

این خورش یک خورش مناسبتی است و در تمام سال نمی‌توانیم آنرا تهیه کنیم. البته با فریز کردن ریواس‌های تازه می‌توانیم در تمام سال خورش ریواس تهیه کنیم.
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: آشپزی ایرانی
نظرات شما
پیشخوان