تاریخ انتشار: ۱۴:۱۴ - ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۹
تعداد نظرات: ۱ نظر

ورود موج اصلی ملخ‌های صحرایی تا ۱۰ روز دیگر

پیش‌بینی می‌شود که طی ۱۰ تا ۱۵ روز آینده موج اصلی این ملخ‌ها در حجم گسترده وارد کشور شوند و استان‌های خوزستان، هرمزگان، بوشهر، فارس و جنوب کرمان را در بر گیرند.
ورود ملخ‌های صحرایی
رویداد۲۴ سخنگوی سازمان حفظ نباتات از ورود موج اصلی ملخ‌های صحرایی به کشور تا ۱۰ روز آینده خبر داد.

سیدمحمدرضا میر با بیان اینکه تا کنون با ملخ‌های صحرایی در سطحی بالغ بر ۱۲۵ هزار هکتار در هفت استان مبارزه شده که بیشترین مبارزه در استان سیستان و بلوچستان و کمترین آن نیز در استان خراسان جنوبی بوده است، اظهار کرد: درحال حاضر حجم بسیار کمی از این ملخ‌های صحرایی از هند و پاکستان وارد کشور شده و در استان سیستان و بلوچستان و شهرستان‌های زابل و زاهدان ریزش داشته‌اند.

وی ادامه داد: پیش‌بینی می‌شود که طی ۱۰ تا ۱۵ روز آینده موج اصلی این ملخ‌ها در حجم گسترده وارد کشور شوند و استان‌های خوزستان، هرمزگان، بوشهر، فارس و جنوب کرمان را در بر گیرند.

سخنگوی سازمان حفظ نباتات همچین به فیلمی که اخیرا از هجوم ملخ‌های صحرایی به جیرفت کرمان در فضای مجازی منتشر شده، اشاره کرد و گفت: این فیلم صحت ندارد، زیرا ملخی که در این فیلم نشان داده می‌شود، ملخ صحرایی نبوده و از نوع ملخ بومی در منطقه جیرفت کرمان است که هیچ ضرر و زیانی برای منطقه ندارد.

بیشتر بخوانید: هجوم وحشتناک ملخ‌ها به شهر جیرفت +فیلم

وی ادامه داد: از مدیر حفظ نباتات جیرفت هم پیگیری کردیم و آن‌ها نیز اعلام کردند که حتی در آن حجمی که در فیلم نشان داده شده ملخ بومی نیز در یکی دو روز اخیر در منطقه وجود نداشته است.

میر با اشاره به اینکه در جیرفت آفت ملخ صحرایی بسیار کم است، گفت: در این منطقه در سطحی بالغ بر هزار هکتار با ملخ صحرایی مبارزه شده است.
منبع: ایسنا
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: ملخ‌های صحرایی ، آفت
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
بهنام
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۱ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۱
0
0
سلام این ملخ ها منبع کامل پروتئین برای طیور است چرا آنها را با سم از بین میبرید. کافیست به مردم اعلام کنید آنها را با روشهای خلاقانه گرفته و بصورت پودر در آورده و برای تغذیه طیور استفاده شود. مردم خودشان میدانند چگونه آنها را بسته بسته در کارتن و گونی تحویل دهند. خداوند این نعمتها را برای ما ارسال میکند و ما آنها راقتل عام کرده و با سموم آنها را غیر قابل مصرف میکنیم. کافیست در شب با نور آنها را جذب کنیم و با استفاده از فن آنها را مانند جاروبرقی جمع آوری و در داخل توری و گونی به تله و دام بیاندازیم و جمع آوری کنیم.
هنوز هم دیر نشده است حداقل 10 روز فرصت دارید تا فراخوان مردمی برای جمع آوری این پروتئین موردنیاز طیور در کشور را اعلام کنید و این هزینه پیش بینی شده را برای مردمی که در این فراخوان شرکت میکنند هزینه کنید و حق الزحمه آنان را پرداخت کنید.
این حجم انبوه پروتئین میتواند درآمد بسیار خوبی را نیز برای سازمان بانی فراهم آورد و نیاز مرغداری ها و مراکز پرورش ماهی را تامین نماید.
نظرات شما
نظرسنجی
آیا از 26 فروردین تجربه برخورد با گشت ارشاد را داشتید؟
پیشخوان