تاریخ انتشار: ۱۸:۴۲ - ۱۷ آذر ۱۴۰۰
تعداد نظرات: ۱ نظر

نماینده اصفهان در مورد حقوق نجومی در وزارت نفت: به وزیر نفت نامه زدیم نام این مدیران را اعلام کن نه تنها این کار را نکردند بلکه می‌گویند سکوت کنید

عباس مقتدایی نماینده اصفهان گفت: خبرنگاری اعلام کرد فردی حقوق نجومی گرفته، در چنین حالتی ما ورود پیدا کردیم و جلوی وزارت نفت را گرفتیم، به وزیر نفت نامه زدیم نام مدیرانی که بالای ۳۰ میلیون تومان می‌گیرند را اعلام کن نه تنها این کار را نکردند بلکه می‌گویند شما سکوت کنید، آیا این درست است؟ کار‌ها را شما باید مدیریت کنید.

عباس مقتدایی

رویداد۲۴ حجت الاسلام حسین جلالی نماینده مردم رفسنجان در مجلس در نطق میان دستور خود با بیان اینکه بیش از یک سال و نیم از عمر مجلس یازدهم گذشته که باید عملکرد آن را مورد ارزیابی قرار داده و نکات قوت و ضعف آن را مشخص کرد، گفت: این مجلس مفتخر به عنوان انقلابی گری بوده که شاخصه‌هایی دارد که باید نصب العین نمایندگان قرار گیرد.

نماینده مردم رفسنجان و انار یکی از مهم‌ترین وجوه انقلابی گری را مردمی گری دانست و افزود: مردمی گری به حرف و شعار نیست بلکه به حضور در کنار مردم و همدلی و هم دردی با آن‌ها است. مسئولان و نمایندگان نمی‌توانند خود را مردمی بنامند مگر اینکه آن‌ها را، چون نزدیکان خود دوست داشته و به آن‌ها عشق بورزند و به معنای واقعی کلمه در غم و شادی آن‌ها شریک باشند.

وی افزود: گرایش به معنویت، فسادستیزی و دوری از دنیاطلبی از دیگر شاخصه‌های انقلابی گری است. جایگاه نمایندگی میدان وسوسه‌ها و لغزش‌ها است و چه بسیار افرادی که در ابتدا با انگیزه مثبت وارد شدند، اما در ادامه نتوانستند به عهد خود پایبند مانده و گرفتار در تغییر در رفتار و انحراف در باور‌ها و انگیزه‌ها شدند.

جلالی اضافه کرد: خوی اشرافی گری، امتیازخواهی و طعمه انگاشتن مسئولیت، بزنگاه‌هایی است که گاه انسان‌های نجیب و پارسا را نیز آلوده کرده و از راه و مرام انقلابی جدا می‌کند. تعامل مثبت و همدلی و همکاری با دولت نیز یکی از اصول مهم است که متأسفانه در نطق‌ها و سخنان برخی همکاران مراعات نشده است. امروز دولتی انقلابی و جهادی و اهل کار و تلاش بر سر کار است. دولتی که گوش شنوا برای شنیدن دارد و در مقابل منتقدان متواضع است.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم ادامه داد: چند ماه قبل وضعیت کشور در زمینه‌های مختلف بسیار نگران کننده بود. ذخایر گندم و برخی کالا‌های اساسی کشور رو به اتمام بود. گرانی نهاده‌های دامی، وضعیت دام و طیور را به مرحله هشدار و خطر رسانده و سیمان و فولاد روز به روز گران‌تر می‌شد، کرونا در کشور جولان می‌داد و هر روز قریب به ۷۰۰ داغ بر دل مردم می‌گذاشت که با پشتکار دولت نگرانی درباره ذخیره کالا‌های اساسی برطرف شده و روند واکسیناسیون تسریع شد و میزان مرگ و میر کاهش یافت.

وی در ادامه با اشاره به سفر‌های متعدد رئیس جمهور و وزرا به استان‌های مختلف به خصوص استان‌های محروم که دولت را با مردم آشتی داد، گفت: اینکه دشمنان قسم خورده نظام و دنباله‌های داخلی آن‌ها از تحرکات دولت انقلابی عصبانی باشند جای تعجب ندارد و تعجب از برخی دوستان است که جانب انصاف را رعایت نکرده و با سخنان نیشدار و تحلیل‌های مغرضانه و حاشیه سازی، آب در آسیاب دشمن می‌ریزند.

جلالی ادامه داد: عدم هماهنگی با برخی نمایندگان در عزل و نصب مدیران استان‌ها و شهرستان‌ها و یا عدم تخصیص بودجه مورد نظر نمایندگان در طرح‌های عمرانی نباید باعث شود از دایره انصاف خارج شده و با سیاه نمایی و بزرگ کردن نقص ها، برای رسانه‌های معاند خوراک تهیه کرده و یا با مچ گیری از ابزار‌های تحقیق و تفحص، سر راه دولت سنگ اندازی کنیم البته این به آن معنا نیست که نمایندگان از وظیفه نظارتی خود جهت حل مشکلات در حوزه‌های انتخابیه دست بردارند.


این عضو مجمع نمایندگان استان کرمان اضافه کرد: رفسنجان و انار مانند بسیاری از نقاط ایران مملو از ظرفیت‌های متراکم است که از آن استفاده بهینه نشده است. وجود نیروی انسانی و صنایع و معادن و کشاورزی وسیع باید زمینه ساز پیشرفت و رفاه عمومی باشد. امروز مشکل کمبود آب و برق مختص مناطق سیستان و خوزستان نیست، اما در رفسنجان و انار نیز مردم از این مشکلات رنج می‌برند.

وی افزود: آب تصفیه شده از خلیج فارس صد‌ها کیلومتر را رد کرده و برای صنایع به رفسنجان رسیده، اما در کنار آن مردم با تشنگی روبرو هستند. مجتمع مس رفسنجان با ظرفیت تولید ۷۰ درصد مس کشور، نقش چندانی در اشتغال جوانان و آبادی این شهرستان‌ها ایفا نکرده و صرفا آلودگی هوا و کمبود آب را داریم.

جلالی با اشاره به مشکلات حوزه کشاورزی، اظهار داشت: سرنوشت طرح‌هایی مثل ایجاد شبکه آب و فضلاب، اتصال رفسنجان به خط راه آهن سراسری که نقش مهمی در حل مشکلات منطقه دارد نامعلوم است. راه‌های رفسنجان به خراسانات وضعیت نامناسبی دارد و بسترساز حوادث بسیاری شده است.

وی خاطرنشان کرد: با برچسب منطقه برخوردار، رفسنجان و انار از بودجه‌های ملی و استانی محروم شده و در نتیجه روز به روز بر آلام آن‌ها افزوده می‌شود. در طول مدت نمایندگی به طور جدی در رفع مشکلات به نتایج خوبی رسیدیم، اما برخی موارد نیاز به توجه دارد.

عضو هیأت رئیسه کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در پایان با بیان اینکه استان کرمان و حوزه انتخابیه ما از تعلل در تعیین تکلیف در انتخاب استاندار رنج می‌برد، گفت: عدم هماهنگی میان مدیریت کلان استان با شعار‌های دولت مشکل زا شده و نیرو‌های انقلابی خواستار روی کار آمدن استانداری انقلابی و جهادی هستند که تنها در این صورت، وحدت را تجربه می‌کنیم که وزارت کشور باید به این خواست عمومی مردم کرمان توجه کند.

همچنین حجت الاسلام سیدجواد حسینی کیا نماینده مردم سنقر در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی صبح امروز (چهارشنبه، ۱۷ آذرماه) پارلمان در نطق میان دستور خود ضمن تبریک سالروز ولادت حضرت زینب (س) و تبریک به جامعه پرستاران که طی این دو سال مجاهدانه تلاش کردند، اما در وضعیت معیشتی خوبی نیستند، گفت: دولت باید در بودجه ۱۴۰۱ چاره اندیشی ویژه برای آن‌ها کند.

نماینده مردم سنقر و کلیایی در مجلس شورای اسلامی در ادامه خطاب به رئیس جمهور، اصلی‌ترین مسأله کشور را معیشت دانست که حاصل دولت قبل است و اظهار داشت: مردم در وضعیت سخت معیشتی قرار دارند، سفره‌ها کوچک شده و مردم نگران آینده فرزندان خود هستند لذا چرا در برخورد با مافیا‌ها رودربایستی می‌شود.

وی افزود: خود شما گفتید عده‌ای نشسته و قیمت ارز را افزایش داده اند پس چرا رودربایستی می‌کنید و چرا دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی اقدام جدی در این حوزه انجام نمی‌دهند؟ امروز مافیا‌ها مردم و معیشت مردم را نشانه گرفته و این یعنی محاربه با نظام که سکوت دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی خیانت به مردم است پس تعلل نکنید و هر آنکه است را به مردم معرفی کنید؛ مردم پای نظام و انقلاب ایستاده و خون داده اند و امروز تحمل بی عدالتی را ندارند.

حسینی کیا همچنین موضوع اشتغال جوانان را دغدغه پدران و مادران دانست و گره اصلی آن را به دلیل عدم ثبات اقتصادی و ناکارآمدی سیستم اداری، عدم مبارزه جدی با قاچاق کالا عنوان کرد و افزود: دولت برنامه جدی برای هدایت نقدینگی به سمت تولید و اشتغال ندارد که برای این باید ایجاد برنامه کرد.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم ادامه داد: در آستانه ارائه بودجه ۱۴۰۱ به مجلس هستیم که دولت باید به جای تغییر ارقام بودجه، باید ساختار آن را تغییر دهد تا مولد باشد نه هزینه ای. دولت برای یارانه‌ها باید تدبیر کند که البته ما دادن آن مخالف نیستیم بلکه با دادن یارانه به ثروتمندان مخالف هستیم که بیشتر یارانه را امروز ثروتمندان مصرف کرده و فقرا کمترین بهره را از آن می‌برند.

وی با تأکید بر مدیریت تورم از سوی دولت که دچار چالش و بحران نشویم، یادآور شد: دولت در بودجه ۱۴۰۱ باید رتبه بندی معلمان را کامل اجرا کند تا کرامت و منزلت آن‌ها حفظ شود و نه اینکه معلمان در سختی و رنج به سر ببرند و این وضعیت معیشتی آن‌ها باشد. کارگران و مردم و روزمزدبگیران نگران آینده هستند، نکند سفره این اقشار در سال آینده کوچک‌تر شود.

حسینی کیا با اشاره به مذاکرات هسته‌ای اظهار داشت: تیم مذاکره کننده بداند، مصالح ملی و مسائل موشکی قابل مذاکره و معامله نیست؛ آمریکایی‌ها که به تحریم عادت کرده اند همین امروز ۸ فرد و ۴ نهاد را دوباره تحریم کرده اند لذا چگونه می‌خواهید به آن‌ها اعتماد کنید از این رو باید بیشتر مراقبت کرد و با دست پر به میدان مذاکره رفت. آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها آنقدر نامرد هستند که اگر با آن‌ها دست دادید باید انگشتان دست خود را مجدد بشمارید که مبادا چیزی از آن کم شده باشد.

این عضو مجمع نمایندگان استان کرمانشاه مردم با بیان اینکه بازنشستگان دغدغه‌مند هستند که اولا مطالبات آن‌ها پرداخت نشده و حقوق آن‌ها با شاغلان متناسب نیست، گفت: دولتمردان خود را جای بازنشستگان بگذارند تا به درستی اظهار نظر کرده و تصمیم بگیرند.

وی در تذکری خطاب به وزیر کشاورزی عنوان کرد: وضعیت بیمه کشاورزی مناسب نبوده و بیمه به صورت هزینه‌های با کشاورزان معامله کرده و قرارداد می‌بندد در حالی که باید درآمدی باشد. یک ماشین که بیمه می‌کنید حدود ۴ میلیون تومان می‌دهید از آن طرف ۴۰۰ میلیون تومان خسارت داده می‌شود. این به صرفه نیست. پول جدی است و نهاده‌های دامی مشکل دارد لذا به فریاد کشاورزان برسید.

حسینی کیا ضمن تشکر از وزیر راه و شهرسازی که قول داد ظرف کوتاه مدت راه‌های خاکی شهرستان سنقر را به سامان برساند، عنوان کرد: وضعیت ارتباطات منطقه نامساعد است که وزیر ارتباطات باید به آن توجه کند که دارای عدم آنتن دهی و قطعی اینترنت در برخی مناطق هستیم.

وی در تذکر دیگری خطاب به وزیر کشور، خاطرنشان کرد: کرمانشاه یک استان جنگ زده، زلزله زده و سیل زده است و خیل عظیمی از بیکاران در این استان حضور دارند، خیلی از استان‌ها تعیین تکلیف شده اند، اما به کرمانشاه توجه نشده لذا مسئولیت مستقیم آن با شخص وزیر کشور است که بی تدبیری به خرج داده و نمی‌تواند این استان را تعیین تکلیف کند. مگر می‌شود یک استان دو میلیون نفر جمعیت داشته باشد، اما یک نفر قابلیت استاندار شدن در آن نداشته باشد. استانداری کرمانشاه را فورا تعیین تکلیف کنید و از این شرایط بغرنج و نابسامانی نجات دهید.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در پایان وزیر اقتصاد نیز خاطرنشان ساخت: بی برنامگی این وزارتخانه باعث این وضعیت به هم ریختگی بازار ارز شده لذا چرا توجه نمی‌کنید که این بازار روی قیمت‌های بازار سایه می‌اندازد.

عباس مقتدایی نماینده اصفهان نیز در مجلس در نطق میان دستور گفت: آقای رئیس جمهور! آقای دکتر رئیسی! نمایندگان مردم در عین حال که کاملا متوجه هستند که جنابعالی در حال تلاش هستید، اما از باب دلسوزی و از سر دغدغه‌هایی که دارند تذکراتی را روزانه به جنابعالی می‌دهند، ما نگران این هستیم که بی توجهی به تجربه‌های سابق باعث شود روند‌ها تغییرات ویژه و جدی نداشته باشد.

نماینده مردم اصفهان در مجلس ادامه داد: آقای رئیس جمهور ما از وزرای شما توقع پاسخگویی، تلاش، تحرک و پیگیری مستمر داریم، آقای رئیس جمهور اگر وزیر شما پاسخ نماینده مجلس را به موقع ندهد به نظر شما آیا چاره‌ای غیر از استفاده از سوال خواهد بود، آیا ما چاره‌ای به غیر از استفاده از ابزار‌های مندرج در قانون اساسی از جمله استیضاح خواهیم داشت؟

وی بیان کرد: ما به دنبال این نیستیم که تقابل دولت و مجلس که در دوره قبلی مشاهده کردیم مجددایجاد شود، اما توقع ما این است که جنابعالی به کسانی که زیر مجموعه شما هستند بفرمایید تعامل آن‌ها با مجلس می‌تواند بر روند کلی فعالیت‌های دولت اثرگذار باشد.

این نماینده مجلس مطرح کرد: نمایندگان و ملت عزیز ما در جلسات اختصاصی با رئیس جمهور و وزرا مطالبی را مطرح می‌کنیم، چند نمونه را عرض کنم، درجلسه‌ای که مجمع نمایندگان اصفهان با آقای رئیس جمهور داشتند، مسائل فرونشست زمین را مطرح کردیم، در آن جلسه گفتیم که بی توجهی به این موضوع می‌تواند کل ابنیه تاریخی در اصفهان که متعلق به نسل‌های آینده و کل ملت ایران است را با خطر مواجه کند.

مقتدایی توضیح داد: آقای رئیس جمهور همان جا گفت دستور می‌دهم وزیر میراث فرهنگی به اصفهان بیاید، بیش از یک ماه از این داستان گذشته است نه آقای وزیر آمد اصفهان نه کاری اتفاق افتاد. اگر این جور باشد که وزیر به حرف رئیس جمهور توجه نکند ما چه کاری باید انجام دهیم.

وی با اشاره به حقوق نجومی برخی مدیران اظهار داشت: خبرنگاری اعلام کرد فردی حقوق نجومی گرفته است در چنین حالتی ما ورود پیدا کردیم و جلوی وزارت نفت را گرفتیم، به وزیر نفت نامه زدیم نام مدیرانی که بالای ۳۰ میلیون تومان می‌گیرند را اعلام کن نه تنها این کار را نکردند بلکه می‌گویند شما سکوت کنید، آیا این درست است؟ کار‌ها را شما باید مدیریت کنید.

نماینده مردم اصفهان تاکید کرد: باید برای آب فلات مرکزی، استان‌های مرزی و همه کشور در مجموع برنامه ریزی شود، دشمنان ما FAFT، برجام و فشار‌های گسترده خارجی را به عمل آورده اند برای اینکه درون کشور را بهم بریزند، الان بی توجهی به فریاد‌های کشاورزان، بی توجه به مطالبات ملی می‌تواند همین امر را در درون کشور محقق کند.

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: نگرانی ما این است که اولویت‌ها مورد توجه قرار نگیرد و نقاط قوتی که در کشور داریم، پشتیبانی ملت از دولت و نظام به نقاط ضعف تبدیل شود، باید همه دست به دست همین دهیم، ما در مرکز کشور، اصفهان همین جریان‌های اخیری که اتفاق افتاد بلافاصله وقتی مردم دیدند که شرایط به گونه‌ای است که ضد انقلاب می‌خواهد سوء استفاده کند کنار کشیدند الان توقعمان از رئیس جمهور تشکیل شورای عالی آب برای حل مشکلات است، امیدوارم همه عزیزان در انجام کار‌ها موفق باشند.

منبع: فارس
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۲۲ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۷
0
0
همچین وزیرنفتی بایدبرکناربشه اونوقت ببینم کسی میتونه اسم دزدیشواختلاس بذاره
نظرات شما
پیشخوان