تاریخ انتشار: ۰۹:۰۸ - ۰۹ آبان ۱۴۰۲

سیدمحمد صدر: ممکن است عوامل نفوذی در لایحه حجاب خط‌هایی بدهند

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: این طرح ها، لوایح و موضع گیری‌ها هم به علت عدم درک یا درکی همراه با ریاکاری است. این خطر بزرگی است که نظام را تهدید می‌کند همچنین عوامل نفوذی که ممکن است خط‌هایی بدهند.

سیدمحمد صدر: ممکن است عوامل نفوذی در لایحه حجاب خط‌هایی بدهند
رویداد۲۴ سیدمحمد صدر، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و چهره شاخص اصلاح طلب در روز‌هایی که جهان در شوک جنگ غزه است، به سوالاتی درباره کارکرد و مدیریت این روز‌های مجمع تشخیص مصلحت نظام، FATF، مشارکت مردم در انتخابات مجلس دوازدهم و فعالیت اصلاح طلبان، محمود احمدی نژاد و سیدمحمد خاتمی و ... پاسخ داد.

به گزارش خبرآنلاین بخش‌هایی از گفت و گوی صدر را در ادامه می‌خوانید:

به هرحال در همه دنیا جا افتاده که یک حکومت انقلابی به محض اینکه روی کار می‌آید تا مدتی انقلابی عمل می‌کند و ممکن است یک سری تندروی‌هایی هم باشد. ولی این ویژگی آن دوران است. یعنی در دوران انقلاب طبیعی است؛ این روحیه برآمده از آن جو انقلابی شکل می‌گیرد که باعث می‌شود برخی کار‌ها انجام شود. ولی به مرور زمان فروکش می‌کند.

من به هیچ وجه انقلابی گری را با تندروی یکی نمی‌دانم. من هنوز خودم را انقلابی می‌دانم و از انقلاب اسلامی دفاع می‌کنم و معتقدم که امام کار بسیار بزرگی انجام داد که توانست سلسله وابسته به خارج را از ایران قطع کند. چه پهلوی چه قاجار و چه گذشته آنها.

ما استقلال را در انقلاب به دست آوردیم و از شعار‌های انقلاب، استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی بود. الان خود من نقد دارم که شعار آزادی آنگونه که باید باشد، نیست، اما اصل انقلاب، بر مبنای استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی، عدالت و رفاه بود. به خاطر همین هم انقلاب شد.

البته به مرور زمان در جمهوری اسلامی مشکلات جدی پیدا شد، چه مشکلات اقتصادی و چه سیاسی، در سیاست داخلی و خارجی. این با اصل انقلاب متفاوت است، اما در عین حال من این موضوعات را با هم مقایسه نمی‌کنم، چون آن شرایط با شرایط ۴۰ سال بعد متفاوت است؛ بنابراین ما انقلابی بودیم، در انقلاب نقش داشتیم و از آن انقلاب سال ۵۷ دفاع می‌کنیم، اما اکنون معتقدیم که اشکالات خیلی زیاد است و به هیچ وجه بسیاری از خواسته‌هایی که ما به خاطرش انقلاب کردیم تامین نمی‌شود؛ مهمترین آن آزادی و عدالت است.

انقلابی بعد از انقلاب معنایی ندارد. انقلاب سال ۵۷ بود، پس از آن حکومت به دست آمد. حکومت شرایط خاصی دارد که مهمترین رضایت مردم است. اگر رضایت مردم را نداشته باشد، نمی‌ماند. در این شرایط بحث آزادی‌ها و بحث معیشت مردم مطرح است. اکنون خیلی به مردم فشار می‌آید.

من همین امروز که از مجمع تشخیص مصلحت نظام بیرون آمدم راننده یکی از آقایان به من گفت در این جلسات می‌دانند که با این مسائل اقتصادی چه بلایی به سر مردم می‌آید؟


بیشتر بخوانید: پزشکیان: حجاب امر تربیتی است نه دستوری!


بنابراین باید به فکر مردم باشیم. بنده به عنوان کسی که متخصص هستم می‌گویم که انقلابی بعد از انقلاب اصلا معنایی ندارد. باید به نظرات مردم چه سیاسی چه فرهنگی و اقتصادی توجه کرد تا ان شالله نظام تداوم داشته باشد.

تصویب لایحه عفاف و حجاب در مجلس در هیات نظارت بررسی شده، اما تاکنون در جلسات مجمع مطرح نشده و نظری هم داده نشده است، اما خود من می‌توانم بگویم که یکی از مشکلاتی که داریم همان لابی گری بعد از انقلاب و دیگری انقلاب نمایی است.

متاسفانه از آسیب‌هایی که از برقراری نظام جمهوری اسلامی به مرور زمان به وجود آمد، ریاکاری است.

خیلی‌ها برای اینکه خودشان را حزب اللهی معرفی کنند و بگویند که سفت و سخت طرفدار نظام هستند اینگونه عمل می‌کنند پس این آسیب بزرگ ریاکاری است.

این طرح ها، لوایح و موضع گیری‌ها هم به علت عدم درک یا درکی همراه با ریاکاری است. این خطر بزرگی است که نظام را تهدید می‌کند همچنین عوامل نفوذی که ممکن است خط‌هایی بدهند.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
نظرات شما
نظرسنجی
آیا از 26 فروردین تجربه برخورد با گشت ارشاد را داشتید؟
پیشخوان